Dertsiz başıma dert

Dönecek yoğunluğum yok ki olsa.. en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş gerçekten.
Ama ona aşık olduğumu düşünmüyorum ben.
Biraz olsun hissetseydim 2.yi almazdım hayatıma.
Genelde bu konularda seçiciyimdir kolay kolay hayatıma birini alamam. Ay boş kalmiym, yaş da geçiyo buliym birini kafasında olmadım hiç. Ama zamanla karşımdakine bakış açım değişti. Öyleyken böyle oldu. Kötü biri değil asla. Beni çok sevdiğini de biliyorum. Ama bana benim dilimden anlatamıyor o sevgiyi. Durum buyken 1. De çıkıp gelince bir anda bir kıyaslamanın içinde buldum kendimi.
Kararsızlığım bundan sebep:KK51:
Tamam 1.yi sevmiyosun belki ama 2.yi de sevmiyosun bence . Yoksa bu kararsızlık olmazdı . Kıyaslama olmazdı .

İkinciyle anlaşacak gibi değilsin. Yani bir sürü olumsuz yönünü saymışsın. Hem çok sevsen bu aşamada görmezdin bu olumsuzlukları. Ben olsam birinciye koşardım. Ne de güzel mesaj yazmış.:KK200:

Tamam 1.yi sevmiyosun belki ama 2.yi de sevmiyosun bence . Yoksa bu kararsızlık olmazdı . Kıyaslama olmazdı .

Haklısınız sanırım çok fazla sorgulamak da duygularıma dair görmezden gelinmeyecek bir sinyal aslında. Sevmediğimi hiç düşünmemiştim ama belkide bir ömür geçirecek yoğunlukta değilimdir.

Rica ederim her zaman yaninizda&buradayim :KK15:

Çok teşekkürler eksik olmayın çok sağolun :KK36:

İkinciyle anlaşacak gibi değilsin. Yani bir sürü olumsuz yönünü saymışsın. Hem çok sevsen bu aşamada görmezdin bu olumsuzlukları. Ben olsam birinciye koşardım. Ne de güzel mesaj yazmış.:KK200:

Haklısınız görmezdim, nitekim 1.ninkileri görmemiştim, gördüğümde de görmezden gelmiştim :silah:
Hakkımda hayırlısı olsun, dua edin bana :KK36:

Kimsenin kimseyi sonsuza kadar bekleyeceğini sanmıyorum :/

Tabi ki beklemeyebilir, kimse beklemesin de zaten. Zira kimse için bir ömrü heba etmeye değmez.:KK51: Ama bunu söylemek de bir meziyettir. Yani burda konu bir ömür beklemesi değil, geridönülmez bir şey yapmış olsan dahi, geçen bunca zamana rağmen, verdiği ben burdayım arkandayım mesajı. Bunu gurur meselesi haline getirmeyip söyleyebilmesi.

Back
X