Dertsiz başıma dert !

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Merhaba hanımlar, buraya ikinci kez konu açıyorum. İlk konum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724865

Kısacası görmemeye, hatırlamamaya, aklımdan silmeye çalıştığım eski sevgilim bu akşam üzere yazdı. Hemde ne yazmak! Hiç bir sosyal ağdan takip etmediğim ne yazmış ne paylaşmış diye bakmadım. İlişkilerinde adını veya varlığımı hissettirecek tek davranış yapmadım. Yani onun yaptığının tam tersini yaptım. Erkek arkadaşıma yoğunlaştım. Mutlu olmaya başladım, derkeeeeen tam da bu akşama kadar!

Çok sevdiği sevgilisi sosyal ağlarımdan beni gizli gizli takip etmiş. Ve yazdığım bir yazıdan 'rahatsız' olmuş. Nasıl bir dolduruşa gelmişse bana ağzı alınmayacak hakaretler, küfürler ve tehditler savurdu. Hemde onlara yazılmış tek bir harf bile sarf etmediğim halde. Hayatımda ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim söylediği lafları söylemek aklıma gelmez.

Yine de kızgın değilim, hiç bir şekilde içimden mutsuz olsunlar diyemiyorum. Çünkü kimsenin mutsuzluğu ile mutlu olmak istemiyorum. Karakterime aykırı bir kere. Ama bu akşam çok küçük düşürüldüm. Kendimi 5 yaşındaki çocukmuşum da bir şeyi kırp azar yiyormuşum gibi hissettim. Karakterimde asla kimseye taviz vermek yok ama bu akşam resmen dilim tutuldu ve dona kaldım! Sadece o yazı size değil, üstünüze alınmayın, beni takip etmezsen-iz daha iyi bir ilişki yaşarsınız demekle yetinebildim.

Çok incindim, İkisini ilk gördüğüm günden beri içimden bir şeyler söküyorlar sanki, durup durup mutsuz oluyorum. Yine de kendi mutsuzluğum onlara sıçrasın istemiyorum, benim yüzümden kötü olsunlar istemiyorum. Bu kadar mutsuz olduğum halde içimde hiç bir kötü art niyet yokken nasıl arkalarından laf sokabilirdim ki? Hem de yazılarımı herkesin okuduğu bir sosyal ağdan!

4 senelik bütün bu yaşananlara rağmen yine de arada sırada arayıp bir nasılsın demesini istersin, oturduğumuz yerde karşılaştığımızda bir selam vermesini isterdim, bir derdim sıkıntım olduğunda hiç düşünmeden onu arayabilmek isterdim. Düşmanı bile olamayacağımı söyleyen adam gözleri önünde başıma bir şey gelse yardım edemeyecek vaziyete gelmiş. Konuşurken yanyana olsaydık muhtemelen dayak bile yerdim! O derece öfkeliydi.

Şimdi ne yapmam lazım hanımlarr ? Sesimi çıkartmalı mıyım yoksa tek kelime etmemek daha mı iyi ? Biliyorum dünyamın merkezi o değil ancak bu kadar ince eleyip sık dokuduğum insanların beni böyle incitmesi beni kahrediyor. Offff

O yazıyı okuyup eski erkek arkadaşının kız arkadaşı sonrada eski erkek arkadaşına söylemiş erkek arkadaşında seni aradı hakaret etti öylemi

valla kendinizi çok ezdirmişsiniz. ben sizin yerinizde olsam aşağılardım. kızdakide ne kompleksmiş sizi takip ediyor. umruma takmazdım ben eski sevgilimede derdim bir ilişkiyi üç kişi yürütemezsiniz beni takip etmeyin bence benden bi tavsiye fln gibi laflar. ayrıca durumu kesinlikle yeni sevgilimlede paylaşırdım sizden doğruları duyması lazm bunlar çirkef terbiyesz baya belli sevgilinle aranı bozabiilrler

Ayneenn öyleee oldu

Şunlara bak hadsizler dilin tutulmuş bişey diyememişin ama ben senin yerinde olsam gündüz mesaj atardım eski erkek arkadaşıma derdim ki sen ve kız arkadaşın benim için çok önemli olduğunuzu düşünüyosanız yanılıyosunuz kız arkadaşın önce benim yazılarımı takip etmemeyi burnunu sokmamayı öğrensin benim yazılarımıda üstünüze almasın sende bir daha beni arayıpta hakaret etmeye kalkma benim zerre kadar umrumda değilsiniz aklınızda bulunsun diye yazardım hatta seninde yazmanı öneririm canım hadlerini bilsinler

Son düzenleme:

Maalesef resmen kendimi ezdirdim, 5 yaşındaki çocuk gibi azar yedim ve bir şey diyemedim. İlişkilerini kendi aklımda bitirmeye çalıştıkça beni içine içine çekiyorlar sonra ben suçlu olup hakaretleri yiyorum. Erkek arkadaşıma yüz yüze söylemek istedim çünkü 3-5 ay önce aramızı bozmak için yalan yanlış şeyler ortaya atmıştı. O yalan yanlış şeyler ortaya çıkarırken ben aman araları bozulmasın diye köşe kapmaca oynuyorum. Karakter meselesi tabi..

Ahh keşke bir şey deseydim, hiç beklemediğim bir anda gerçekleşti. Tekrar mesaj atıpta tekrar alevlendirmek istemiyorum her şeyi. Resmen her şeyi Allaha bıraktım, zaman bıraktım. Sadece izlemekle yetiniyorum onun için çabalamaktan o kadar yoruldum ki çünkü

sizene bu terbiyesizlern mutluluğundan siz niye uğraşıyorsunuz allah aşkına. iyilik bile hak edene yapılır böyle edepsizlere değil kendinize gelin hayatınızı mahvediyorsunuz. stres sağlığa zarar

sizene bu terbiyesizlern mutluluğundan siz niye uğraşıyorsunuz allah aşkına. iyilik bile hak edene yapılır böyle edepsizlere değil kendinize gelin hayatınızı mahvediyorsunuz. stres sağlığa zarar

Çok mu safım çok mu ince eleyip sık dokuyorum bilemedim kii, hem de ne zarar canım. Resmen ağzı bozuk sokak yobazları için kendimi hırpalıyorum. En doğrusu umursamamak.

ben olsam o sevgiline söyle beni takip edeceğine senin yularına sahip çıksın derdim... kızdaki ne özgüven hem seni takip ediyor hemde sevgilisini doldurup üstüne salıyor ben olsam kızı bulup aynısını onada söylerdim manyaklar mı nedir

eğer her şey gerçekten söylediğiniz gibiyse, onlara her hangi bir gönderme yapmıyor,
kendi hayatınıza devam ediyorsanız ÜZÜLMEYİN...

küçük düştüğünüzü yazmışsınız...

alakası yok.. şu durumda küçük düşen tek insan
eski sevgilinizin yeni sevgilisi..

ne denli bir beyin yoksunuysa sizi takip edip her şeyi üzerine alınıyor..

acizlik, akılsızlık..
belli ki birbirlerine güvenleri yok, ilişkilerinde huzur yok..

hangi mutlu insan tutup ta eski sevgilinin sayfasında dolanır gece gündüz?
orada bir şey görüp ilişkisini bozmaya kalkar??hüsniyelik eder, her şeyi üzerine alınır??

demek ki onlar yeterince saçma halde..
ilişkileri ne kadar basit bağlarla kurulu, hiçbir şey yapmadığınız halde varlığınızla tehlike yaratıyorsunuz..

ne üzülüyorsunuz bu duruma.. aksine sevinin..
dalga geçin..
5 yaşında çocuk konumunda olan onlar.

siz en doğrusunu yapmışsınız küçük düşmekle alakası bile yok. En çifkef insan bile sular durulduğunda söylediklerinden rahatsız olur, siz onun hakaretleri karşısında susarak hepsini onda bırakmışsınız, şimdi arkanıza yaslanın ve herşeyin keyfini sürün ilahi adalet en güzel şekilde karşılık bulacaktır.

Böylelerine taviz vermeyin ya! Göstersene dişini. Ağzının payını öyle bir ver ki değil seni arayıp hakaret etmek bir daha adını ağzına almasın. Yoksa bu dengesiz insanla daha çok karşı karşıya gelirsin. Eski yaptıklarından utanıp yüzüne bakamaması gereken insan bunu yapmayıp bir de arayıp hakaret edebiliyorsa demek ki bir yerlerde bir sorun var.

Ozguven patlamasa yasamis hapsam . Adam da adam olsa sen niye hala onu kontrol ediyorsun der . Her yazdigimi boyle ustlerine alinacaklarsa isim var vallahi. Kizi bulmam kolay, ancak yine ustume gelecekler dirdirlarini cekecegime ilahi adalete biraktim her seyi.

Icimi cok rahattin ablacigim, tesekkur ederim oncelikle. Sayfamda dolaniyorlar cunku kendilerine pay cikartmaya yer ariyorlar. Adama diyorum ki sen kimsin de beni tehdit ediyorsun verdigi cevap "kralim ben" ?????? Gercekten 5 yasindaki cocuk konumunda benim olmadigimi buradan gordum.iliskileri ne denli bir baga sahip bilemem ancak disaridan gorunen mutlu aile tablosu. Dugune gitmeler, piknige gitmelerr, ailesiyle tanismalar.. kendi egolarini kendi dusunceleriyle yukselttiler simdide evcilik oynuyorlar..

En cokta ilahi adalet icimi rahatlatiyor zaten resmen hic bir seye karismiyor her seye Allaha teslim ediyorum.. En dogrusunu yaptigimi dusunuyorum ben de agzimi bozmadim cirkeflesmedim. Burdan da anliyoruz ki kızz vaar, kızz varr. Allah islah etsin ne diyim..

Agzinin payini sevgilisi beni takip ederken 'guvensizlik' mesajini vermis ama arkadas idrak edememis :) evey fazla pasif davrandim ama o da en fazla onu hakediyordu, son gülen kim olacakk bakalimm...

Bence bu çocuk "güvensizlik" konusuna epey tanıdık. Çocuk kendini biliyor. Sana 4 yıl boyunca hiç güven verememiş ki e tanıyor kendini. Zoruna gitmemiştir yani. Üzülme bu çocuk için.

önceki konunu okumadım ama bence gayet yerinde bir cevap vermişsin. ve şimdikii erkek arkadaşınada anlat durumu eğer gaza gelmeyecekse.
ve bence sakın bir daha cevap yazma ve gönderinide silme.

önceki konunu okumadım ama bence gayet yerinde bir cevap vermişsin. ve şimdikii erkek arkadaşınada anlat durumu eğer gaza gelmeyecekse.
ve bence sakın bir daha cevap yazma ve gönderinide silme.

Gerilmesi gereken en sakin cevaplari verdim sinirden ce uzuntuden titredigim halde. Bende silmeyi dusunmuyorum keyiflerine gore mi yapacagim bir seyi. Erkek arkadasima da bugun yuzyuze anlatmayi dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…