- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Kiz 21 yasinda eski erkek arkadasim 23. Ama davranislar 15-16o ergenus hatunun yaşını merak ettim doğrusu
ne insanlar var yaaaa....
bırak şekerim onlardan ne farkın kalır bu konunun üstünde durursan...
Kimseye yazdığınız paylaştığınız bir yazının hesabını eski sevgiliniz veya sevgilisi olsa dahi vermek zorunda değilsiniz..
Ben olsam mesajları hakaretleri gördüğüm halde cevap vermezdim..
Baktım hala hakaret ediyor, o zaman gerekeni yapardım şikayet ederim..
Polemiğe girmenin inanın alemi yok, o kadar takıntı haline getirmiş ki kız seni..
Yapilmasi gereken aslinda hic cevap vermemekti edebilcegim en buyuk hakareti bile haketmiyor cunku.
takinti konusuna gelince, takinti mi yiksa tesadufen mi gordu bilemuyorum hic ortak arkadasimiz yok adimi yazip beni bulacakta yazdiklarimi okuyacak. Iliskilerinin en basindan bile adimi hic bi sekilde kendi cabamla gecirtmedim, demek ki kendisi takinti yapmis..
Erkek arkadaşınızın hesabına girip arattığı kişilere falan baktıysa eğer oradan görmüş olabilir.Gördükten sonra bu kim diye sormuştur , eski sevgilinde anlatmak zorunda kalmıştır ya da bir sohbet arasında siz geçtiyseniz , kız merak edip araştırmak istemiştir..
Kendi kafasında bin bir senaryo kurmuştur.Acaba hala unutamadı , onu mu seviyor , ona mı gönderme yapıyor diye ..
Sen zaten kendine göre bir hayat çizmişsin mutlu bir ilişkinde var Allah bozmasın , kız senin hesaba bakıp yazdığını görünce üzerine alınmıştır deli olmuştur..
Tipik kıskançlık krizleri işte..
Hala devam ediyor mu bir şeyler yazmaya ?
Yok canim bizim kizla seneler once konusmuslugumuz var.Birbirimizi biliyoruz. Ikisini de facebook hesaplarini engelledim bana ulasamasinlar diye. Ancak diger bilinen sosyal agdan engellesen de bir ise yaramiyor. Adamin yaninda kim yoksa akli onda. Takinti yapmasi normal :) dunden beri bakmiyorum sinirlerimi bozmamak icin, kendi egolarinda kavrulsunlar.
çok komik gerçekten, hiç gerek yok, aklına bile getirme, hatta bence doğrudan engelle her ikisini de, ne saçma insanlar var ya.
Bence de , hiç keyfini bozmana gerek yok.. =)
Kimseye yazdığınız paylaştığınız bir yazının hesabını eski sevgiliniz veya sevgilisi olsa dahi vermek zorunda değilsiniz..
Ben olsam mesajları hakaretleri gördüğüm halde cevap vermezdim..
Baktım hala hakaret ediyor, o zaman gerekeni yapardım şikayet ederim..
Polemiğe girmenin inanın alemi yok, o kadar takıntı haline getirmiş ki kız seni..
sana katılıyorum.
cevap verme bencede... erkek arkadaşın da varmış yazdığına göre kendi mutluluğuna bak... zaten cevap vermezsen ölece kala kalırlar
ne yazdın ki kız bu denlialındı..
Hayatindaki tek gayesi sevgilisinin yedi sulallesine yaranmaya calisan kizlarimiz.. gibi bir sey yazdim. Bir yakinimla konustugum muhabbet uzerine. Ustune alinmissa hayatindaki tek gayesi o demek ki..
kız baya özgüvensiz ve kıskanç seni takip ettiğine göre
birde ifşa ediyor bunu akılsız =)
Merhaba hanımlar, buraya ikinci kez konu açıyorum. İlk konum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724865
Kısacası görmemeye, hatırlamamaya, aklımdan silmeye çalıştığım eski sevgilim bu akşam üzere yazdı. Hemde ne yazmak! Hiç bir sosyal ağdan takip etmediğim ne yazmış ne paylaşmış diye bakmadım. İlişkilerinde adını veya varlığımı hissettirecek tek davranış yapmadım. Yani onun yaptığının tam tersini yaptım. Erkek arkadaşıma yoğunlaştım. Mutlu olmaya başladım, derkeeeeen tam da bu akşama kadar!
Çok sevdiği sevgilisi sosyal ağlarımdan beni gizli gizli takip etmiş. Ve yazdığım bir yazıdan 'rahatsız' olmuş. Nasıl bir dolduruşa gelmişse bana ağzı alınmayacak hakaretler, küfürler ve tehditler savurdu. Hemde onlara yazılmış tek bir harf bile sarf etmediğim halde. Hayatımda ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim söylediği lafları söylemek aklıma gelmez.
Yine de kızgın değilim, hiç bir şekilde içimden mutsuz olsunlar diyemiyorum. Çünkü kimsenin mutsuzluğu ile mutlu olmak istemiyorum. Karakterime aykırı bir kere. Ama bu akşam çok küçük düşürüldüm. Kendimi 5 yaşındaki çocukmuşum da bir şeyi kırp azar yiyormuşum gibi hissettim. Karakterimde asla kimseye taviz vermek yok ama bu akşam resmen dilim tutuldu ve dona kaldım! Sadece o yazı size değil, üstünüze alınmayın, beni takip etmezsen-iz daha iyi bir ilişki yaşarsınız demekle yetinebildim.
Çok incindim, İkisini ilk gördüğüm günden beri içimden bir şeyler söküyorlar sanki, durup durup mutsuz oluyorum. Yine de kendi mutsuzluğum onlara sıçrasın istemiyorum, benim yüzümden kötü olsunlar istemiyorum. Bu kadar mutsuz olduğum halde içimde hiç bir kötü art niyet yokken nasıl arkalarından laf sokabilirdim ki? Hem de yazılarımı herkesin okuduğu bir sosyal ağdan!
4 senelik bütün bu yaşananlara rağmen yine de arada sırada arayıp bir nasılsın demesini istersin, oturduğumuz yerde karşılaştığımızda bir selam vermesini isterdim, bir derdim sıkıntım olduğunda hiç düşünmeden onu arayabilmek isterdim. Düşmanı bile olamayacağımı söyleyen adam gözleri önünde başıma bir şey gelse yardım edemeyecek vaziyete gelmiş. Konuşurken yanyana olsaydık muhtemelen dayak bile yerdim! O derece öfkeliydi.
Şimdi ne yapmam lazım hanımlarr ? Sesimi çıkartmalı mıyım yoksa tek kelime etmemek daha mı iyi ? Biliyorum dünyamın merkezi o değil ancak bu kadar ince eleyip sık dokuduğum insanların beni böyle incitmesi beni kahrediyor. Offff
Sen eski sevgilini kafandan atamamışsın.Düşüncelerine yazdıklarına o kadar yayılmış ki.Ve büyük bir ihtimalle yazdığın yazı onlara ufaktan gönderme olmuş.Bu kadar öfkelendiyse mutlaka üstüne alınacak birşeyler vardır.O yüzden daha dikkatli davranmalıydın.Bu insanı umursamıyorsan,mutlu olmuş olmamış,aramış sinirlenmiş bağırmış hiiiiççç takmam bile.Hadi canım güle güle derim geçerim.Ama sen daha 20 gün önce eski sevgilinle ilgili konu açmışsın.Onun seni takip ettiğini,yeni sevgilin olduğunu belirtecek yazılar yazmışsın,yeni sevgiline olan tavrını biliyor sen de onu face ten takip ediyormuşsun.Şimdi sana bunca kötülüğü dokunan,eski sevgilisine dönen bir adamın sana selam vermesini,bir sıkıntında rayabilmeni,nasılsın demesini isterdim diyorsun.Yok mutlu olsun,...ya ister olsun ister olmasın.Sen hala bitirememişsin.Bitirsen,sana kalkıp hakaret eden adama haddini bildirirdin.Çocuk gibi azarlandım diyorsun ama sanırım sen de biraz suçunu biliyorsun.
Ne yazdin ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?