- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
![]()
Allah iyiliğinizi versin. Gece gece güldürdünüz.
Sanırım çoğunlumuzda var bu durum.
Ben kendime o kadar da çok dert edinmeyim bari.
Bazen bende hiç pes etmicem, öğreticem diyorum, sonra çok bunaltıyorlar analı oğullu beni yaaaboşver duymasın kulağın görmesin gözlerin diyorum.
Ha o bahsettiğin mesele hakkında benimde anım var da benim yine kayınvalidemin gece 11-11.30 arası ısrarla aramaları sonucunda oluşan bişey.
Ama Allahta yukarda ya ertesi gün açtım tel.i kv ye ağzıma ne geldiyse saydım![]()
Utanıyormuyum evet, vicdan azabındamıyım evet
AMA
pişman değilim, bugün yapsa yine aynı şekilde cvp veririm, hatta ertesi güne bırakmaz o an açarım tlf.
Çalışan insanlarız yahu. Sabah erken kalkıyoruz o saatte zaten aranmaz da
arıyorsun meşkule atıyoruz, arıyorsun meşkule atıyoruz, arıyorsun meşkule atıyoruz, arıyorsun meşkule atıyoruz
insan bi vazgeçer yahusonunda eşim sessize almıştı.
Ertesi gün aradığımda söylüyorum, sende hiç anlayış yok anne meskule atıyor oğlun anlamıyorsun diye.
Ne cvp verse beğenirsin. Ne bileyim kızım bişey var heralde ne oluyorki dedim, diyor.
Dedim evet bişey vardı. Oğlunla özel işlerimiz vardı yatağımızda1.5 senelik evliyiz ayrıca çalışıyoruz, fikirsizsiniz dedim.
Ne desene bileyim kızım ben
Dedim o işi yapmadan sana söylicez mi anne. Fütursuzsunuz dedim. Daha hala bir daha olmaz kızım demiyor.
En sonunda ben dedim artık bir daha o saatte aramayın diye
Töbe Yarabbi..
![]()
Fikirsizsinız dedim:)fütursuzsunuz dedim:) ama hala ayni :) yalnz bizmki gururlu ben öle desem aramaz bidaha:) eşime hediye al içten ister annen diyorm adam aliyo kv ne gerek wardi ihtiyacm yoktu benim dio hani beklentim yok havasi werio..hani arada ben oldugum icin..