- 16 Temmuz 2014
- 497
- 250
- 103
İns bi dahaki ay gebe kalabilirsnDervital degil de ben clife kullanmistim bu ay iki gun once regl oldum normalde sancidan ölürdüm. Ama macun vesilesi ile oldugunu dusunuyorum sancim yok oldu bu ay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns bi dahaki ay gebe kalabilirsnDervital degil de ben clife kullanmistim bu ay iki gun once regl oldum normalde sancidan ölürdüm. Ama macun vesilesi ile oldugunu dusunuyorum sancim yok oldu bu ay
Clifeden dw cok olumlu dönüşler varİns bi dahaki ay gebe kalabilirsn ❤Dervital macunu biliyorm ben istgram dan senin dediğini yeni duydum bi sayfasına bakayım
Hayrlısı olsn hakkın da rabbim hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin yürekten isteyen herkeseClifeden dw cok olumlu dönüşler varinsallahhh zaten tup bebege basliycam yarim kutum kalmisti macun onu kullanicam tedavi asamasinda insallah artik takdiri ilahi
Tatlım bende duydum yorumlari falan okudum valla ne söyelyim herseyi deniyoruz sipariş ettim hem esime hem kendime 2 gün sonra başlicam insallah bu macun vesile olur denemekte fayda varSuanda ayni seyi ben arastiriyordum kullanan fikirlerini yazarsa memnun olurum
Merhaba ne yaptınız acaba faydasını gördünüz mü macununMrb. Dervital macunu bir arkadaşım kullandı 28 yaşındaydı yumurta rezervinde hormonlarında düzensizlik vardı 3 ay kullandı 2 buçuk aylık hamile işe yarıyor galiba şuan bende başladım 10 gün oldu mutlu haberi alınca tekrar yazarım unutursam bir kaç ay sonra hatırlata bilirsiniz cvp veririm. Allah herkese nasip etsin.
Faydasını görürseniz haber verir misiniz bende başlayacağım bu ay inşTatlım bende duydum yorumlari falan okudum valla ne söyelyim herseyi deniyoruz sipariş ettim hem esime hem kendime 2 gün sonra başlicam insallah bu macun vesile olur denemekte fayda var
Ne yaptınız ,sonuçlar nasılBende sipariş verdim hem erkek hem kadın için olanından yarın elimde olur inşallah benimde komsumuzun gelininde yumurta tembelligi demişler 3yıl olmadı cocugu tam tüp bebege baslıycakken dervital macunu önermiş birisi oda kullanmış bir ayda hamile oldugunu ögrenmiş bende tavsiyesi üzerine alayım dedim bakalım inşallah olumlu etkisi olur![]()
Evet onu da duydum cok sagolun, bu macundan bir fayda olmazsa onu da denerim, herşeyi deniyorum artik baska iyi
Merhaba iyi geceler macunu kullandınız mı acaba bende instagramda tesadüf gördüm bizde çocuk istiyoruzTatlım bende duydum yorumlari falan okudum valla ne söyelyim herseyi deniyoruz sipariş ettim hem esime hem kendime 2 gün sonra başlicam insallah bu macun vesile olur denemekte fayda var
Macunu kullandınız mı ????faydası oldu mu???Merhaba iyi geceler macunu kullandınız mı acaba bende instagramda tesadüf gördüm bizde çocuk istiyoruz
merhabalar ürünü kullandınızmı gelişme varmı bende miyom için almayı düşünüyorumda.Arkadsm subat ayında aldı 3 ay kullandı ve hamile oldugunu ögrendik polikstk over vardı bu ay bende basladım hayrlısı❤![]()
Sonuç aldınız mı?? Ben de başladım fakat 4-5 gün içip bıraktım yumurtlama gününde bırakın diyorlar yumurtlamam geçti adet tarihimi bekliyorum inşallah güzel haber alırımArkadsm subat ayında aldı 3 ay kullandı ve hamile oldugunu ögrendik polikstk over vardı bu ay bende basladım hayrlısı❤![]()
merhabalar düzenli kullanabildinizmi değişiklik varmıSonuç aldınız mı?? Ben de başladım fakat 4-5 gün içip bıraktım yumurtlama gününde bırakın diyorlar yumurtlamam geçti adet tarihimi bekliyorum inşallah güzel haber alırımHerkes paylaşıcam sonucu demiş ama kimse paylaşmamış bu ay olmasa bile bi sonraki ay daha düzenli kullanıp sonucu kesinlikle paylaşacağım
merhabalar düzenli kullanabildinizmi etkisi oldumuKızlar merhaba ben ürünü kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim bende tedirgin olmuştum araştırdım ve aldım yeni başladım kullanmaya herkes iyi diyor bakalım etkisini görünce yazarım![]()
Geçtiğimiz ay 4-5 gün falan kullandım ve adetim 5 gün gecikti öyle umutlandım öyle umutlandım ki kan tahlili yaptırdım negatifmerhabalar düzenli kullanabildinizmi etkisi oldumu
cevap için teşekkürler canım keşke düzenli kullansaydın bi 2ay ama bal,çörek otu, tarçında işe yarıyor daha önce bende 2 adet dönemi kullanmıştım yumurtlamayı artırıyorGeçtiğimiz ay 4-5 gün falan kullandım ve adetim 5 gün gecikti öyle umutlandım öyle umutlandım ki kan tahlili yaptırdım negatifBu ay da elim hiç bunu kullanmaya gitmedi macundan sonuç alırsam yazıcam canım aklımda bu ay bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum her ay başka bişey denemeye karar verdim
![]()