Gebeliğe Hazırlık Dervital macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dervital degil de ben clife kullanmistim bu ay iki gun once regl oldum normalde sancidan ölürdüm. Ama macun vesilesi ile oldugunu dusunuyorum sancim yok oldu bu ay
İns bi dahaki ay gebe kalabilirsn ❤️🤲🏻 Dervital macunu biliyorm ben istgram dan senin dediğini yeni duydum bi sayfasına bakayım

İns bi dahaki ay gebe kalabilirsn ❤🤲🏻 Dervital macunu biliyorm ben istgram dan senin dediğini yeni duydum bi sayfasına bakayım
Clifeden dw cok olumlu dönüşler var 😘🤗insallahhh zaten tup bebege basliycam yarim kutum kalmisti macun onu kullanicam tedavi asamasinda insallah artik takdiri ilahi

Clifeden dw cok olumlu dönüşler var 😘🤗insallahhh zaten tup bebege basliycam yarim kutum kalmisti macun onu kullanicam tedavi asamasinda insallah artik takdiri ilahi
Hayrlısı olsn hakkın da rabbim hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin yürekten isteyen herkese ❤️🤲🏻

Mrb. Dervital macunu bir arkadaşım kullandı 28 yaşındaydı yumurta rezervinde hormonlarında düzensizlik vardı 3 ay kullandı 2 buçuk aylık hamile işe yarıyor galiba şuan bende başladım 10 gün oldu mutlu haberi alınca tekrar yazarım unutursam bir kaç ay sonra hatırlata bilirsiniz cvp veririm. Allah herkese nasip etsin.
Merhaba ne yaptınız acaba faydasını gördünüz mü macunun 😊

Tatlım bende duydum yorumlari falan okudum valla ne söyelyim herseyi deniyoruz sipariş ettim hem esime hem kendime 2 gün sonra başlicam insallah bu macun vesile olur denemekte fayda var
Faydasını görürseniz haber verir misiniz bende başlayacağım bu ay inş 😊

Bende sipariş verdim hem erkek hem kadın için olanından yarın elimde olur inşallah benimde komsumuzun gelininde yumurta tembelligi demişler 3yıl olmadı cocugu tam tüp bebege baslıycakken dervital macunu önermiş birisi oda kullanmış bir ayda hamile oldugunu ögrenmiş bende tavsiyesi üzerine alayım dedim bakalım inşallah olumlu etkisi olur 🤗
Ne yaptınız ,sonuçlar nasıl 🤗

Tatlım bende duydum yorumlari falan okudum valla ne söyelyim herseyi deniyoruz sipariş ettim hem esime hem kendime 2 gün sonra başlicam insallah bu macun vesile olur denemekte fayda var
Merhaba iyi geceler macunu kullandınız mı acaba bende instagramda tesadüf gördüm bizde çocuk istiyoruz

Kızlar merhaba ben ürünü kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim bende tedirgin olmuştum araştırdım ve aldım yeni başladım kullanmaya herkes iyi diyor bakalım etkisini görünce yazarım🙏

Herkese merhaba,
dervital macun kullananlar mutlaka geri donus yapacagiz yazmislar..ancak yorum yok.. nedir acaba durumlar,lutfen cevap verir misiniz 🙏

Arkadsm subat ayında aldı 3 ay kullandı ve hamile oldugunu ögrendik polikstk over vardı bu ay bende basladım hayrlısı❤👏🤲🏻
merhabalar ürünü kullandınızmı gelişme varmı bende miyom için almayı düşünüyorumda.

Arkadsm subat ayında aldı 3 ay kullandı ve hamile oldugunu ögrendik polikstk over vardı bu ay bende basladım hayrlısı❤👏🤲🏻
Sonuç aldınız mı?? Ben de başladım fakat 4-5 gün içip bıraktım yumurtlama gününde bırakın diyorlar yumurtlamam geçti adet tarihimi bekliyorum inşallah güzel haber alırım 🤲🏻 Herkes paylaşıcam sonucu demiş ama kimse paylaşmamış bu ay olmasa bile bi sonraki ay daha düzenli kullanıp sonucu kesinlikle paylaşacağım

Sonuç aldınız mı?? Ben de başladım fakat 4-5 gün içip bıraktım yumurtlama gününde bırakın diyorlar yumurtlamam geçti adet tarihimi bekliyorum inşallah güzel haber alırım 🤲🏻 Herkes paylaşıcam sonucu demiş ama kimse paylaşmamış bu ay olmasa bile bi sonraki ay daha düzenli kullanıp sonucu kesinlikle paylaşacağım
merhabalar düzenli kullanabildinizmi değişiklik varmı

Kızlar merhaba ben ürünü kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim bende tedirgin olmuştum araştırdım ve aldım yeni başladım kullanmaya herkes iyi diyor bakalım etkisini görünce yazarım🙏
merhabalar düzenli kullanabildinizmi etkisi oldumu

merhabalar düzenli kullanabildinizmi etkisi oldumu
Geçtiğimiz ay 4-5 gün falan kullandım ve adetim 5 gün gecikti öyle umutlandım öyle umutlandım ki kan tahlili yaptırdım negatif 🤦🏻‍♀️ Bu ay da elim hiç bunu kullanmaya gitmedi macundan sonuç alırsam yazıcam canım aklımda bu ay bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum her ay başka bişey denemeye karar verdim 😬

Geçtiğimiz ay 4-5 gün falan kullandım ve adetim 5 gün gecikti öyle umutlandım öyle umutlandım ki kan tahlili yaptırdım negatif 🤦🏻‍♀️ Bu ay da elim hiç bunu kullanmaya gitmedi macundan sonuç alırsam yazıcam canım aklımda bu ay bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum her ay başka bişey denemeye karar verdim 😬
cevap için teşekkürler canım keşke düzenli kullansaydın bi 2ay ama bal,çörek otu, tarçında işe yarıyor daha önce bende 2 adet dönemi kullanmıştım yumurtlamayı artırıyor

Back
X