canım menü çok güzel aralar falan çok iyi ekmek kepekli mi kepeksiz mi
kepekli canım bazen çavdar alıyorum bazen tam tahıllı oluyo ama kesinlikle beyaz ekmek tüketmiyorum. diyette değilkende beyaz ekmek yemezdim zaten uzun zaman oldu tadını unuttum. tam tahıllı favorim
süpersin o zaman tatlım aynen böyle devambugünkü menü de çok iyi tebrikler canım
derya selam canım nasılsın
tam okumadım ama bu hafta kilo vermişmisin bu arada kk birlikte zayıflıyor nereye gitti yerimi değişti bulamıyroum sen ordaydın değilmi
derya selam canım nasılsın
tam okumadım ama bu hafta kilo vermişmisin bu arada kk birlikte zayıflıyor nereye gitti yerimi değişti bulamıyroum sen ordaydın değilmi
sevgili günlüğüm bugün yine çok güzel bir menü hazırladım sana bakalım beğenecekmisin
sabah: 3 dl kızarmış ekmek 4 zeytin
1kk peynir 3 biber
ara: 3 erik
öğlen: 1 tabak haşlanmış börülce 1 domates
3 çk yoğurt
2 dl ekmek
ara: 1 bardak tarçınlı süt
ara: 6-7 adet üzüm
akşam : 3 adet ızgara köfte 2 dl ekmek +salata
ara öğünüm yok akşam yine
dünkü gibi listemi aşmadım bugün akşamada aşmayacağım işallah
sabah: 2 dl ekmek
2 biber
1 sahanda az zeytin yağıyla yapılmış yumurta
1 küçük kase cips
ara: sabatan ara yapmayacağım cips yüzünden
bugün zaten öğleden sonra temizliğe adıcam kendimifazla fazla harcıcam kalorileri
öğlen: 1 haşlanmış yumurtalı 1kk peynirli salata
2 dl ekmek
ara: 1 şeftali
akşam : 2 küçük dolma 1 kase cacık
bütün gün yiyeceklerim bunlar biraz saçmaladım menüyü bugün ama elimden geldiğince fırsatlarıma göre düzgün tutmaya çalıştım. bugün cumartesi işyerinde öğle yemeği yok evden getirdiğim şeyleri salata yapıpı yicemakşamada dolma yapcam
2 menünüde tebrik ediyorum bu arada cips zaten küçük kase yemişsin bide ara yapmamışsın sıkma canını bu tür şeylerde arada metobolizmayı hılandırıyor bide yedikten sonra pişman olma metobolizma desinki bu diyeti bıraktı eski haline dönüp çalışayım der .evet cümlelerim biraz saçma oldu ama .umarım anlatmak istediğimi anlatmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?