ben ısrar kıyamet darladım, des bize gel bu hafta bahçedeyiz seni de bekliyoruz vs diyen kadındı ne iş diye. o da bu yüzden oldugunu dusunuyorum diye anlatıverdi.size yetiştiren teyzeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ısrar kıyamet darladım, des bize gel bu hafta bahçedeyiz seni de bekliyoruz vs diyen kadındı ne iş diye. o da bu yüzden oldugunu dusunuyorum diye anlatıverdi.size yetiştiren teyzeniz
bana anlatan teyzeme dedim teyze cidden mi ya cidden mi tahta kurusu denecek haldeyim? zayıfsın ama cirkin bir zayıflık degil dedi ki son zamanlarda iki kilo aldım bir iki kilo daha alsam bence de daha iyi olur ayıptır söylemesi annem acılı tursu yapmıs da cok istah acıyorYaa bu şey değilmi kendinde olmayanı kıskananlar varyaa ondan işte. Ben seni gördümkii gayette tatlısın . kuru tahta çivi safünaz gibi tabirler hiç hoş değil ama sen hiç duymamış gibi davran![]()
ARTI1, bos bogaz bence de. 50 kilo ol de gec ne sagı solu karıstırıyorsun? ki toplulukta böyle bir sey de söylenmemeli bence.Enişte keşke bu kadar boş boğaz olmasaydı. Dünyanın en sevimsiz laflarından biri, falan gibi olsana. Hayır kilo vermeni istiyorum demek başka şey, birini örnek göstermek çok başka bir şey.
Deyyyzen seni kıskanmışbir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
ay yok ne mankeni 160 boyla :d sadece vücudum kilo alamıyor, ne kadar yesem de. kahvaltı pek sevmem ancak diger ogunlerde ki kendi kendime ogun yarattıgım da olur, uzerime tanımam.manken gibiyim
bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Fitness ı tavsiye ederimkizlaar emin olun ki sandiginiz tahta kurulugu hicte iyi değil ben de bundan biktim insan biraz kilo alir 45 kg yum ben 50 kg olmıycak miyim bide cocuk dogurdum dogumdan yukari odama ciktim ben sok bi gram kilo kalmamis son umidumda gitmisti simdi oglumla mama yiyorum insAllah alirim![]()
ah bebisten vakit olsaFitness ı tavsiye ederim
acıkcası teyzemde zayıf kalmayı basaranlara karsı bir öfke görüyorum. özellikle akranlarına karsı. ama enistemin oku bana yöneltmesiyle ben hedef oldum.