Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yas var teyzemle aramdaSanki yasitmissiniz gibi karsilastirmislar ,aranızda az yaş farkı mi var ?
15 yas var teyzemle aramda
Çoğu kadın o boyda canım, bide kilolu olduklarınj düşünürsek manken oluyosun türkiye şartlarında merak etmeay yok ne mankeni 160 boyla :d sadece vücudum kilo alamıyor, ne kadar yesem de. kahvaltı pek sevmem ancak diger ogunlerde ki kendi kendime ogun yarattıgım da olur, uzerime tanımam.
Bişey dememiş ki kadıncagaz.Zayıflara daha fit demeyı ogrenemedık.bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Enistenizin munasebetsizligi, bence de bilmemezlikten gelin. Tahtakurusu da bir tabirdir alınacak bişey değil. Ben de zayıfım sanırım çok fazla duymak da durumu bende normallestirmis olabilirbir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Enişteni hiç beğenmedim.bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.