des gibi zayıf olsana

Hadi enişteniz boşboğazlık etmiş
Teyzeniz de kıskançlık yapar gibi sizin zayıflığınızı çirkin bir dille tasvir etmiş
Diğer teyze bunu size nasıl söyleyebiliyor? Onun yaptığı da doğru değil ki.

Biz kilolar zayıfları hiç sevmeyiz canım ondan :/ çok kilolu değilim ama bı 10 kilo fazlam var.hayatimda hicbirzamn kimseyi suzmemistim .ama şimdi ince belli kız görünce bı sinir tutuyor beni .kiskancta değilm ama kendime kızınca onlara karşıda istemsiz bı gıcık oluyorum
Neden ben zayıflayamiyorum die

15 yas var teyzemle aramda

Çok değilmiş ama sonuçta sizden 15 yaş büyük gene de .Teyzeniz biraz takintılı galiba kiloya ,boşverin dediği ağır bir şey de değil,kilosuna takintılı olduğu için lafı yanlış kişiye söylemiş.Enişteniz ortalığı bulandırmasa bir sorun yokmuş zaten.

yani çok zayifsaniz örneği sizden yana vermeleri normal...ve yine çok zayifsaniz teyzenizin bunu kendi bedeninde düşünüp tahta kurusu gibi demesi de normal..bana herşey normal geldi boşuna kafanızı yormayin

ay yok ne mankeni 160 boyla :d sadece vücudum kilo alamıyor, ne kadar yesem de. kahvaltı pek sevmem ancak diger ogunlerde ki kendi kendime ogun yarattıgım da olur, uzerime tanımam.
Çoğu kadın o boyda canım, bide kilolu olduklarınj düşünürsek manken oluyosun türkiye şartlarında merak etme 😄 benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır

bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Bişey dememiş ki kadıncagaz.Zayıflara daha fit demeyı ogrenemedık.

bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Enistenizin munasebetsizligi, bence de bilmemezlikten gelin. Tahtakurusu da bir tabirdir alınacak bişey değil. Ben de zayıfım sanırım çok fazla duymak da durumu bende normallestirmis olabilir

Enişteni hiç beğenmedim. :kusmuk:

Kıııız ne var bunda takılacak :) Gül geç. Millet özeniyor sana.
Hem tahta kurusu da iyiymiş. Bana çırpı bacak diyolar kilolu arkadaşlarım :)

Halbuki boyum 1,74 kilom da 67 yani.

Amaan bu zamanlarda kendinizi üzmeye değmez.
Hatta ara teyzeni özledim seni napıyosun fln filan diye konuş.

banada iş yerinde bir abla bende zayıftım sizin gibiyken.
siz sıska zayıfsınız dedi.hatsızsınız ben kıvrımlıydım falan filan dedi.
daha çok hoşuma gitti. ben dolgun vücudu sevmem mesela. güldüm geçtim.
zayıflık iyidir boşver.

Eniste cok hadsizmis. Kilo ver demek baska x gibi olsana demek baska. Cok hanzoymus. Teyzenizin sizi kiskamdigini sanmiyorum kocasinin hoduklygune sinir olmus siz de payinizi almissiniz gibi olmus. Size kin gutmez, gecer.

Teyzeniz sadece eniştenizin lafının altında kalmak istememiş yani bahsedilen kim olursa olsun tahta kurusu diyecekti :) Hiç umursamayın

Zayıf olmak güzeldir. Iltifat olarak kabul edin, lafın üstünde durmayın, gereksiz takılmayın. Olur da yanınızda açılırsa memnuniyetinizi ve günümüz standartlarına son derece uyumlu olmaktan mutluluk duyduğunuzu belirtirsiniz

tahta kurusu degildir o ya, o bocek cunku :D teyze ne dedigini bilmiyor olabilir. tahta gibi kupkuru dediyse ha okay hajsshssh

benim de tedavi donemimde 40 kiloya kadar dustugum bir surec oldu, ben orada bile yakin cevremden olmayan insanlardan duydum bunlari. herkesin dedigine takilacak olsam ohooo. klasik seyler bunlar. kilolu zayifi begenmez, zayif kiloluyu begenmez vs.

Back
X