des gibi zayıf olsana

images (21).jpeg
Tahta kurusunun zayiflikla ne alakası var? Tahta dese hadi neyse.
Ayrıca sana çocuklar doğurup,yıllar içinde şişen kadına bekar,daha yirmisindeki kızı örnek gösterip 'onun gibi olsana' diyen andavala saygılarımı sunuyorum. Kendisi yirmili yaşlardaki çocuklar kadar saçlı ve fit midir acaba,ya da performansi hala 15 sene önceki gibi mıdır? Bu insanlara kendilerine bakması için bel alti laf vurmuyorlar ya,ona üzülüyorum
Ben suçluyu laf taşıyan teyzede buldum. Ortamda her şey konuşulur,sen niye özel muhabbette olan lafı,kirilacagini-arasinin bozulacağını bile bile fitliyorsun???
Tam bir fesat davranışı.
Bence iki teyzeyle de iletişimi sıfıra indirin.
Teyze alt tarafı,görmezsen olmeyecegin bir akraba türü değil ki..ben (aram gayet iyi) teyzelerimi ,halalarimi bayramda bile aramam. Kırk yılda bir görürsem sarılır öperim,o kadar (işte aramın iyi olmasının tek sebebi)
Siz de araya mesafe koyun işte, çok mu zor???

Bence eşine kızmış ondan öyle demiş siz değil başkasını örnek verse ona da aynı lafı diyecekti.
Çok kırıcı bir şey kıyaslayarak söylemek, resmen onun fiziğini beğeniyorum seninkini beğenmiyorum demek

Eki Görüntüle 2716351
Tahta kurusunun zayiflikla ne alakası var? Tahta dese hadi neyse.
Ayrıca sana çocuklar doğurup,yıllar içinde şişen kadına bekar,daha yirmisindeki kızı örnek gösterip 'onun gibi olsana' diyen andavala saygılarımı sunuyorum. Kendisi yirmili yaşlardaki çocuklar kadar saçlı ve fit midir acaba,ya da performansi hala 15 sene önceki gibi mıdır? Bu insanlara kendilerine bakması için bel alti laf vurmuyorlar ya,ona üzülüyorum
Ben suçluyu laf taşıyan teyzede buldum. Ortamda her şey konuşulur,sen niye özel muhabbette olan lafı,kirilacagini-arasinin bozulacağını bile bile fitliyorsun???
Tam bir fesat davranışı.
Bence iki teyzeyle de iletişimi sıfıra indirin.
Teyze alt tarafı,görmezsen olmeyecegin bir akraba türü değil ki..ben (aram gayet iyi) teyzelerimi ,halalarimi bayramda bile aramam. Kırk yılda bir görürsem sarılır öperim,o kadar (işte aramın iyi olmasının tek sebebi)
Siz de araya mesafe koyun işte, çok mu zor???
Sizin ilişki dinamiğiniz öyle diye akrabalarınızla benimki de mi öyle olacak anlamadım? Ayrıca görmezsen öleceğin bir akraba türü yok bence ama yine de siz bilirsiniz.

Sen degilsindir ama ben bayagi kupkuru olmak isterdim 🤣

cevik olurdum, kendime agir gelmezdim. Bende bir meme var 5 er kg. Gobek desen ayri.

diyetteyim ama hamilelik kilosunu anca verdim. Azicik daha vermeliyim.

incecik olsam bile memeler dert 😂

5'er kilonun 1'er kilosuna talibim :olamaz:

Sizin ilişki dinamiğiniz öyle diye akrabalarınızla benimki de mi öyle olacak anlamadım? Ayrıca görmezsen öleceğin bir akraba türü yok bence ama yine de siz bilirsiniz.
E teyzen fitneci, diğer teyzen arkandan yirmi yaşındaki kızla sidik yaristirmis,öz yeğenine tahta kurusu demis, enişten desen densiz.
Bunlarla zırt pırt görüşmemek senin dinamigin olabilir.
Ben aile apartmanında oturduğum halde dayımı yılda birkaç kere görüyorum. Onunla görüşmemek kendi tercihim mesela.
İstersem oturmaya gittiğinde anneme eşlik ederim, ya da o-ailesi bizim eve geldiğinde yanina giderim,sohbet ederim. Ama istemiyorum. Bu yüzden ya odamdan çıkmıyorum,ya merhaba diyip tekrar odama gidiyorum.
Bu kadar basit. En azından kafam rahat.
Sen de istemediğin kisileri hayatından uzak tutabilirsin.
En basitinden oturmaya gitmeyebilirsin,o gün kendine iş çıkartırsin. Ya da midemi bozmusum dersin. Onlar sana geldiğinde merhaba der evden kaçarsın. Böyle böyle bir süre sonra varlığını unuturlar zaten.
Bence insanlar bunu yapabilmeli,kendi akıl sağlıkları icin onalra iyi gelmeyecek insanlarla iletişimi sıfıra indirmeli.
Ne diyim ki yani bu konuya?
git teyzene hesap sor madem 'niye bana tahta kurusu' dedin diye, daha bir yuzgoz olun madem

Hadi enişteniz boşboğazlık etmiş
Teyzeniz de kıskançlık yapar gibi sizin zayıflığınızı çirkin bir dille tasvir etmiş
Diğer teyze bunu size nasıl söyleyebiliyor? Onun yaptığı da doğru değil ki.

+++
Enişte çok hadsiz ve dangalak.

- Eşine başka bir kadını gösterip onun gibi ol diyemezsin gözün mü var derler

- Hele ki bir akrabayı asla

- Akraba yeğen olan genç kızsa gözü mü var derim midem bulanır

- Ortayaşlıbir insana, 15 yaş küçük metabolizması 3kat hızlı birini gösteremezsin.

- Teyze de yeğenini kıskanmış ayrıca mide bulandırıcı

Teyze de enişte de iğrenç

Enişteniz bence takılıyor size yani teyzenize sizi örnek veriyorsa tam tersi zayıflığınızı beğeniyordur.O yüzden “yemek yemiyorsun herhalde” demesini takmayın.
Teyzeniz yanlış yapmış “tahta kurusu” demekle.Sizin kilonuzu beğense de beğenmese de böyle demesi hoş değil.Ama o da kötülüğünden yapmamış.Benim de sevgilim başka bir kızı sürekli bana örnek gösterse içten içe ben de sinirlenirim hatta belki kıskanırım.
Siz boşverin bir şey yapmayın enişteniz teyzenizin gönlünü almalı.
Ama siz de ona iltifat edebilirsiniz mesela teyze bugün çok güzelsin,aa teyze zayıflamışsın biraz.
Gibi iltifatlar ederek onu iyi hissettirebilirsiniz.Zamanla illa ki düzelecektir.
Bu arada teyzenizin boyu kilosu ne kadar tahminen ?

Konusahibi aman ne güzel zayıfsın bıd bıd filan diyelim diye mi açtın konuyu, valla şu konuda ben bi eniştenin benimle ilgili kötü niyeti mi var neden bana bu gözle bakıyor diye tırsarım, senin hayalini mi kuruyor ki benim tombik hatun des gibi olsun diyor, o enişteyle de teyzeyle laf taşıyan diğer teyzeyle de fazla görüşme Allah korusun kötü niyetli geldi bana enişte, enişteliğini bilsin senin vucudunu beğenmesin

Ps; Günaşırı mesleği yüzünden uç örneklerle dolu hayatları inceleyen Purçak

Konusahibi aman ne güzel zayıfsın bıd bıd filan diyelim diye mi açtın konuyu, valla şu konuda ben bi eniştenin benimle ilgili kötü niyeti mi var neden bana bu gözle bakıyor diye tırsarım, senin hayalini mi kuruyor ki benim tombik hatun des gibi olsun diyor, o enişteyle de teyzeyle laf taşıyan diğer teyzeyle de fazla görüşme Allah korusun kötü niyetli geldi bana enişte, enişteliğini bilsin senin vucudunu beğenmesin

İşiniz ne acaba

bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Ben olsam zevzek kocasından çıkartamadığı hıncı haksız yere benden almaya kalkan birine karşı bu kadar yumuşak olmazdım, olamazdım. Bünyeme ters yani.

Enişten densizlik etmiş seni örnek göstererek ve teyzenle seni karşılaştırarak teyzende seni kötülemek istemesede alınarak öyle birşey söylemiş olabilir teyzenin yaptığıda hoş değil ama samimiyetine inanıyosan ve bilerek seni aşağılamıcağını biliyosan sessiz kal ama yok gerçekten incitmek için söylediyse yüz yüze konuşun derim

Allah korusun kötü niyetli geldi bana enişte, enişteliğini bilsin senin vucudunu beğenmesin

Yan, benim de aklıma adam alıcı gözüyle bakmış, sapık mı gözü mü var geldi Allah korusun adamı hiç iyi niyetli bulmadım.

Yan, benim de aklıma adam alıcı gözüyle bakmış, sapık mı gözü mü var geldi Allah korusun adamı hiç iyi niyetli bulmadım.

Teyze de eskiden Desi eve çağırıp duruyormuş şimdi kötü niyeti farkettiği için bi rezillik olmasın diye uzak duruyor bana göre, ne yapsın -zayıf dal gibi incecik belli -Desi eve çağırıp dursun da olayları mi körüklesin. Teyze hem kırılmış hem de kendince önlem alıyor işte. Des sen de gençlerle takıl yemişim akrabayı.

Arkanızdan şişmanlıkla ilgili kötü bir laf gelseydi, o kırıcı olurdu ama insana arkasından ince, güzel diye konuşulunca çok da takmaya gerek yok bence. Duymazdan gelin. Teyze de kilolu olunca alınmıştır, enişteye kızmıştır. Arada laf taşıyan teyze bence en çok saçmalayan.

Bu konuyu size yetiştirene dikkat edin siz. Sizin dediğinizi de başkasına yetiştirmesin.

İşiniz mi yok, canınız mı sıkılıyo böyle saçmasapan şeyler için konu açmak nedir.

Yiyip yiyip kilo almayanlara bende gıcık oluyorum :KK70:
Eniştenin ortamda karısına karşı yaptığı patavatsızlık yüzünden kötü hissetmiştir kadın. Belki o yüzden öyle tepki vermiştir, kişisel algılama.

Gıcık oluyorum eşini ortamlarda rencide eden erkeklere, sanırsın kendisi Brad Pitt enişte beyin...

bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Gönül koymayın teyzeye bence. Eşimiz başka bir kadını örnek vererek öyle olsana dese hepimiz istemsiz (suçu olmadığı halde) kadına gıcık olabiliriz.
normale dönecektir zamanla.

Son düzenleme:
Yalnız sizin hiç suçunuz yok. Teyzeniz çok yanlış yapıyor. Kilolu kadın tribi değil bu. Resmen kıskançlık asıl eşiyle halletmeli bu konuyu... 😒

Back
X