Desperate housewives

ya evet
suzanın evini kiralayan şok etkisi yarattı
ama ben onun olan ve sonra mike in oldugu ortaya cıkan zag de geri döner diye düşünüyorum
yalnız su hastane olayını cok merak ettim kimin cocugu degiştirilmiş hepisinin cocugu var

Ben bu dizinin ilk sezonlarını izlemediğim için Susan'ın evini kimin kiraladığını da anlamadımeyvahedigeldismile

Siz kimdi adam diye sorunca bir an son bölümü izlemediniz de sadece adamın kim olduğunu merak ettiniz sanmıştım. O zaman aklımda kaldığı kadarıyla özet geçeyim. Buraya da yazayım, belki ilk sezonları izlemeyen başka arkadaşlar da vardır..

Şimdi arkadaşlar, Mary Alice Young'ı bilirsiniz belki, şu hatun olur:

Ki kendisi dizinin en başında intihar etmişti, şantaj mektubu aldığı için. Olaylar geliştikçe biz anladık ki, oğulları sandığımız çocuk, bu çiftin biyolojik çocuğu değilmiş. Çocukları olmadığı için tanıdıkları keş bir annenin çocuğunu alıp kaçırmışlar, anne gelip kapıya dayandığında da kadını öldürüp parçalayıp çocuğun oyuncak sandığına tıkmışlar ve akılları sıra yok etmişler. Bunların meraklı bir komşuları vardı Martha diye, çocuğu kaçırdıklarını bir şekilde öğrenmiş ve Mary Alice'e "ne yaptığınızı biliyorum, herkese anlatacağım" falan filan diye giden bir not yollamıştı. Aslında Martha beleşçi hatunun tekiydi, sanırım biraz para koparabilmek için yapmıştı ama Mary Alice bunu artık kaldıramadı ve intihar etti.

Çocuğun kimin çocuğu olduğu enteresan. Zack, Susan'ın kocası Mike'ın öz mü öz oğlu. Çocuğun annesinin adı Delinda mıydı neydi, Mike ve bu sevgililermiş, kız hamile kalmış, o arada bir şeyler olmuş falan, Mike onun kendi çocuğu olduğunu çok sonra öğrendi. Bu kızın babası az ömrü kalan cidden çok zengin bi adamdı, sanırım bir sandıktan kızın parçalanmış kemikleri falan çıkınca bu esrarı çözmesi için Mike'ı Wisteria Lane'e göndermişti. Öyle işte, neyse konuyu dağıttım.

Mary Alice'nin intiharından sonra Paul da Martha'yı öldürdü. Sonra Martha'nın aklı başında ablası geldi, olayı çözüp Paul'u hapse attırdı. Sonra Mike da bi ara hapse girmişti, Zack'in kendi çocuğu olduğunu orada öğrenmişti diye hatırlıyorum ama emin olamadım. Nerden baksan iki sezona yayılmıştı, şu an hatırlayabildiğim bu kadar. Paul da hapisten anca çıkmıştır zaten de, neden geldiği soru işareti işte..

Ben bir de kimin çocuğu aslında kimin değil onu merak ettim doğal olarak. Ama anlamadığım bir şey var, bir ailenin büyüttüğü çocuk aslında onların biyolojik çocuğu mu değil, yoksa iki ailenin çocuğu yer mi değiştiriyor? Bunun Paul ile bir alakası var mı acaba?

Teşekkür ederim Krizalit Kristalin, ben Mary Alice olayını sonradan öğrendim.Dış ses olarak hala anlatıyor D.Hde, hatta bir bölümde de tekrar oynamıştı.
bu arada son bölümde o kadar çok konu es geçilmişti ki, biraz saçma geldi
Lynette evde doğum yaptı hem de rehineyken, katil çocuğu doğurttu, hem de boğulmaktan kurtardı yeni doğan bebeği, bütün bu olaylar olurken Lynette'in sakin kalabilmesi çok şaşırtıcı orası ayrı ama bir de, bu olayın hiç ses getirmemesi, Katilin teslim oluşunun gösterilmemesi veya hadi onu da geç, bu olayın üstünün kapatılması çok saçma oldu
Gaby kendini feda ederek eve tırmandı filan her şey çabuk çabuk sezon sonu diye toparlanmış.
bu arada bence gaby'nin çocuğu karışmış olabilir veya MJ Susanın cocugu olmayabilir?

Ay çok fazla spoiler yazmışım özür dilerim alttaki yazının içeriğini okumayın eğer dizinin son bölümünü izlemediyseniz!! :)

ben aynen senin gibi düşündüm
linetin sakinlği normal de o daha nelere sakin kaldı cok güçlü hatundur kendisi
ama kopukluk vardı bir kere katilin yakalanışı linetle tomun bir araya gelişi tomun vereceği tepkiyi görmeliydik

angie olayı da öyle haftalarca uzatılıp bir anda bitiirildi oda kopukluktu
bende aceleye getirilmiş bir sezon finali olduğunu düşündüm

linetin yerine suzan olsaydı katille cocuk doguran tam bir komedi olurdu
suzan beni hep güldürüyooo

sezon sonu fena degildi bence
en azindan bi cok sey acikliga kavustu andrew haric
hapse girdimi analamadim ben
angienin plan iyiydi
paulun geri donmesi cokta onemli degil yawlaelaelaelaelae
lynette iyi kurtardi herzamanki gibiyerimseniben

bu diziyi seviyorum yaa.bütün karakterlerini.susan,gabrielle,lynette,bree.tabi edee britt de iyiydi.bakalım 7.sezonda ne olacak

Başka bir forumda adamın biri yazmış:

Karımın
Susan gibi uzun
Gabriel gibi güzel (bence hiç güzel değil)
Bree gibi titiz olmasını isterdim

:))

Başka bir forumda adamın biri yazmış:

Karımın
Susan gibi uzun
Gabriel gibi güzel (bence hiç güzel değil)
Bree gibi titiz olmasını isterdim

:))

valla ben çok beğeniyorum eva'yı
tam bir latin bomba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…