Desperate housewives

simdi izledim bende...dun gene yoktur diye bakamistim sempatiksalakcinni
evet o kizin cikmasi ii oldu ama katili nezaman cikaracaklar ortaya :1ninca:

bu bölüm beni hic sarmadi
ama yazik lynetlere pennye bisey yaparsa kötü olur

Ben de yeni bölümü izledim.Üzüldüm Eddieye fakat bir yandan da kızdım.Ailesi bu şekilde davranan bir sürü insan var dünya üzerinde herkes katil olsaydı ohooo.Ama gene de vermek istedikleri mesaj hoşuma gitti.boshayallersmile
bu arada annesini öldürürken içimden de ölsün de şu kadın, kurtulsun Eddie diye de geçirdim içimden.bakalım annesinin kaybolmasını nasıl açıklayacak?
bir de bu çocuk bu kadar cinayet işliyor, polis oturuyor mu? hiç ipucu bırakmıyor mu? gördüğüm kadarıyla çok acemice ve o anlık öfkesini dışarı vurmak için öldürüyor.guclubacismile

aaaa 2 bölüm birden çıkmış ben de umudu yitirdim bakmıyordum bile ohaoldumsmile
hemen izlemeliyim

Bu arada bu bolumu izlerken nasil gerildim anlatamam.
Lynette'nin okadar cocugu var biri de yolda salo daha ne diye bir kisi daha eve aliyor.

simdi izledim yeni bolumu
susan ve gabby supperdi yaakaydirigubbakcemile3
ama angienin basina kotu seyler gelcek galba pis adam buldu sonundaalsanaalsanasmile
saminde foyasi ortaya cikiyor bakalimmm

Kimse yeni bölümü izlemedi mi? Birilerinin başına kötü şeyler gelecek Gaby sonunda işe yarayacak gibi çünkü Angie'nin başına gelenleri sadece o biliyor.

Sezon sonu muydu mafoldumben

Aslında emin değilim. Ama son haftalarda diyordum bu sezon amma uzadı diye, 22 bölüm az değil. Çok ciddi soru işaretleri kalınca, bir de dizinin sonunda her zamankinden farklı olarak "to be continued" yazınca dedim herhalde şimdilik bitti. Umarım yanılırım. Lynette bir yanda, aslında Bree de ayvayı yemek üzere zannımca eyvahedigeldismile

güzel bölümdü,lynete ne yapacak merak ediyorum..ya cocukta nasi psikopat gibi bakiyor birsey yapmaz ama insan geriliyor keske eve gitmeseydi ama heycan lazim bir yerde..
gabby n cocuklar nasilda cöpten cikarmis yiyorlardi ay cok oburlar bayiliyorum..
bence lynetn dogumu baslaycak birsey yapmaycak o kadr kucak acti yapamz sanirim

ah iyi bari daha bir haftamız var sezon sonuna:)

bence Lynette çok fazla bu işe burnunu soktu, oğlum gibisin, ne zaman istersen gel evde kal vs.Bir insanı sürekli olarak evine almak bu kadar kolay mı? Bence Lynette'i öldürmezler, veya akıllı kadındır çocuktan önce bile davranıp kafasına bir şey atabilir.eyvahedigeldismile
Öte yandan eko-terrorist adam nasıl bu kadar rahat davranıp insanları evinde rehin alabiliyor? Yani ne bileyim adam uyurken filan bir ses çıkarsalar yardım isteseler komşular uyanır.Ya da boş bir anını yakalayıp adamın bir tane geçirseler kafasına, sonra da cesedi ortadan kaldırsalar zaten adam baş belasının teki.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…