- Konu Sahibi monalisa76
-
hayııırr sakın söylemelmaz: böyle merakla beklemek çok eğlenceli,internetten bile izlemiyorum heyecanı kaçmasın diye.Ama tahminedebiliyorum yani
Ben internetten izliyorum. En son 6. sezon 10. bölüm yüklendi onu izliyorum şu an bir taraftan. Çok keyifli bir yapım, takip ettiğim iki-üç diziden biridir. Bir Nip/Tuck'ı böyle izlemiştim, bir de şimdilerde Ezel'i bekliyorum. Dizileri internetten izlemek çok iyi oluyor, reklamsız reklamsız sositososito
-------
Ohaa dedim, ne oldu öyle bölüm sonunda... 11. bölümü bir yerden bulup izlemezsem çatlarım ben. Siz izlediniz mi Bianka?
Ben internetten izliyorum. En son 6. sezon 10. bölüm yüklendi onu izliyorum şu an bir taraftan. Çok keyifli bir yapım, takip ettiğim iki-üç diziden biridir. Bir Nip/Tuck'ı böyle izlemiştim, bir de şimdilerde Ezel'i bekliyorum. Dizileri internetten izlemek çok iyi oluyor, reklamsız reklamsız sositososito
-------
Ohaa dedim, ne oldu öyle bölüm sonunda... 11. bölümü bir yerden bulup izlemezsem çatlarım ben. Siz izlediniz mi Bianka?
İzledim krizalit.kristalin ne mahalle değil mi? Catherine'e çok üzüldüm son sahnede.Sizce kim öldü bu bölümde? Christmas nedeniyle ara verildi ama kızlar, 11.bölüm Ocakta yayınlanacak diye görünüyor web sitesinde.Gerçekten de sloganları gibi: never underestimate a housewife (bir ev hanımını asla hafife alma) lmaz:
Bence de Orson öldü. Ama Bree ve Karl ilişkilerini bitirmeyecekler bana kalırsa. Ben en çok yeni taşınan İtalyanların olayını merak ediyorum. Neler yaşadılar, neden kaçıyolar vs.. Ocağa kadar çatlıcaz meraktan
Ben bir de Carlos ve Lynette arasındaki gerginliği garipsemiştim. Evet kadın hamileliğini sakladı falan ama belki de altından kalkabilecekti. Gaby ve Carlos bunu fark eder etmez ne kadar düşmanca davrandılar kadına. Hâlbuki 15 yıllık dost bunlar. Bunlar, hatta ertesinde olayların daha da büyümesi falan, çok tuhaf.
Gerçi Lynette son anda Gaby'nin kızlarından birini ölümden kurtardı, gerginlikleri durulacaktır, o da ayrı mesele.
Evet haklısın, birden Carlos düşmanca davrandı Lynette işleri çok güzel kotarıyordu. Kadını fare deliği gibi bir yere tıktı, hamile bir de.Bir de özür dilemeye çalışıyor Lynette eğer dinlerse Gaby, Lynette vazgeçecek davadan zaten.Evet, zaten bu dizide ne zaman birileri küsse işler karışsa bir felaket oluyor, bir kere hortum mu ne çıkmıştı mahallede hatırlıyor musun?
Evet, Bree'nin evi bayağı hasar görmüştü, insanlar küçük gruplar hâlinde şurda burda mahsur kalmıştı. Edie ve Susan'ın muhabbeti ve eski sevgili çetelesi çıkarmaları çok hoştu.
Ölen hemşire olsun sokaktan sürüklenmiş olsunkaydirigubbakcemile3 italyan kadını sevdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?