Desperate housewives

hayııırr sakın söylemelmaz: böyle merakla beklemek çok eğlenceli,internetten bile izlemiyorum heyecanı kaçmasın diye.Ama tahminedebiliyorum yani

çok seviyorum bu diziyi, bu sezon daha da beğendim. bree ile dünürünün gay oğulları için kaynanalıklarını ağzım açık izlemiştim, var mı böyle bir şey(!). suzanea çok üzülüyorum çok bahtsız. hep istenilen kadın oluyor ama hep yalnız. mikea çok kızmıştım okadar mücadeleden sonra hele bir de çocuktan sonra ayrılmaları çok saçma ama katherinaa aşık olduğunu söylemesi daha da saçma.

ben su bree ye hayret ediyorum..cok degisti bana bu hareketleri cok itici geliyor orsan a yazik ya...gabyde az degil haaa

Kızlar merhaba, ben desperate housewives'i hiç kaçırmadan izliyorum.Burada 6.sezon 10.bölümü yayınlandı.Benim gibi takip eden var mı tvden ya da internetten? Dizinin kritiğini yapmak istiyorum ama eşim amaaa ne saçma diyip geçiyor. :) Türkiye'de en son hangi bölümü yayınlandı bilmiyorum o yüzden spoiler vermeyeyim.

Ben internetten izliyorum. En son 6. sezon 10. bölüm yüklendi onu izliyorum şu an bir taraftan. Çok keyifli bir yapım, takip ettiğim iki-üç diziden biridir. Bir Nip/Tuck'ı böyle izlemiştim, bir de şimdilerde Ezel'i bekliyorum. Dizileri internetten izlemek çok iyi oluyor, reklamsız reklamsız sositososito

-------
Ohaa dedim, ne oldu öyle bölüm sonunda... 11. bölümü bir yerden bulup izlemezsem çatlarım ben. Siz izlediniz mi Bianka?

Son düzenleme:

yeni bölümü pazar günleri pazartesi indiriyorum netten sonra alt yazi bekliyorum yani carsambayi buluyor alt izlemek 11.bölümü bende merak ediyorum ama bekleyecez

İzledim krizalit.kristalin ne mahalle değil mi? Catherine'e çok üzüldüm son sahnede. Sizce kim öldü bu bölümde? Christmas nedeniyle ara verildi ama kızlar, 11.bölüm Ocakta yayınlanacak diye görünüyor web sitesinde.Gerçekten de sloganları gibi: never underestimate a housewife (bir ev hanımını asla hafife alma) lmaz:

ooo ocak cok uzun ya...ya karl ölmüs olabilir ben orsan a üzülüyorum..o yasasin ama bellide olmaz..karl böyle kalici bir tip gelmiyor

Bree ölebilir gibime geliyor. Biraz sıradışı bir gelişmeye ihtiyaç vardı sanki. Karl ölürse de üzülürüm, piç miç ama seviyorum herifi. Kim öldü dediğine göre tek bir ölüm var sanırım.

Catherine'e de üzüldüm, yaptığı o kadar şeye rağmen. Tipik kadın kıskançlığı sanıyordum ama şizofren çıktı garibim.

Ben 11. bölüm için tekrar bakayım en iyisi. En iyisi izlemek.

O görünen el bir erkeğe aitti o yüzden Bree değildir bence. Bana kalırsa Orson öldü, Bree ve Karl da bu olaydan sonra ilişkilerini bitirecekler diye senaryo yazıyorum ben burada :) Orson bana çok antipatik geliyor baştan beri neden bilmiyorum.Bree de öyle keza. Bence en sevimli çift Carlos ve Gabrielle.Şişko kızları da çok tatlııı :) Carlos'un seksi yeğenine ne oldu bu arada? En son bir bölümde birkaç sn.gözüktü kayboldu.

Bence de Orson öldü. Ama Bree ve Karl ilişkilerini bitirmeyecekler bana kalırsa. Ben en çok yeni taşınan İtalyanların olayını merak ediyorum. Neler yaşadılar, neden kaçıyolar vs.. Ocağa kadar çatlıcaz meraktan

İtalyanların olayı son bölümde oldukça aydınlandı aslında.Kadın birini öldürmüş, bu durumun bir şekilde terrörist olaylarla bağlantılı olabileceğinden korkuluyor.İtalyan ailesi ya belkide mafyadır dedim :) Bunlar da 18 yıldır soyadılarını isimlerini işlerini değiştirerek kaçıyorlar. Nakit para olayı da bir zamanlar zengin olduklarını düşündürüyor.Şu an ne iş bulsalar yapıyorlar galiba. Hemşireye de gıcık olmuştum zaten, bir anda para istedi. Ben kadın öldürecek sandım hemşireyi ama şanslıymış

Ben bir de Carlos ve Lynette arasındaki gerginliği garipsemiştim. Evet kadın hamileliğini sakladı falan ama belki de altından kalkabilecekti. Gaby ve Carlos bunu fark eder etmez ne kadar düşmanca davrandılar kadına. Hâlbuki 15 yıllık dost bunlar. Bunlar, hatta ertesinde olayların daha da büyümesi falan, çok tuhaf.

Gerçi Lynette son anda Gaby'nin kızlarından birini ölümden kurtardı, gerginlikleri durulacaktır, o da ayrı mesele.

Evet haklısın, birden Carlos düşmanca davrandı Lynette işleri çok güzel kotarıyordu. Kadını fare deliği gibi bir yere tıktı, hamile bir de.Bir de özür dilemeye çalışıyor Lynette eğer dinlerse Gaby, Lynette vazgeçecek davadan zaten.
Evet, zaten bu dizide ne zaman birileri küsse işler karışsa bir felaket oluyor, bir kere hortum mu ne çıkmıştı mahallede hatırlıyor musun?

Evet, Bree'nin evi bayağı hasar görmüştü, insanlar küçük gruplar hâlinde şurda burda mahsur kalmıştı. Edie ve Susan'ın muhabbeti ve eski sevgili çetelesi çıkarmaları çok hoştu.

Evet, Bree'nin evi bayağı hasar görmüştü, insanlar küçük gruplar hâlinde şurda burda mahsur kalmıştı. Edie ve Susan'ın muhabbeti ve eski sevgili çetelesi çıkarmaları çok hoştu.

evet hatırlyorum, Edie çok güzel lafları yapıştırmıştı ama Susan'ın yüzüne.Haklıydı bence :)
Çok dobra kadındı rahmetli.Ya o geçen sezondaki ruh hastası kocası neydi öyle? tipi bile feci antipatik, çok iyi olmuştu o role gerçi.

Ölen hemşire olsun sokaktan sürüklenmiş olsunkaydirigubbakcemile3 italyan kadını sevdim ben.

Hemşire öldü zaten cnm.İtalyan kadın bence de süper, çok da zeki kadın.Tak tak lafları yapıştırıyor naniknanik

birde gaby ve italyan kadinin aksanlari hosuma gidiyor..mesela italyan olan kadinin böyle kelimelerde vurgular cok güzel..italyan kadin melekler korusun da esin e benziyor gibi bakislar...
ben bu dizinin almanca cevirisini izledim ama orjinal dildeki o sicakligi veremiyor...
gecen gün eski bölümlere bakarken 4.sezondan sectim o firtina ciktiginda güzeldi baya..
ama sanki önceki sezonlar daha güzel gibiydi..ilk 1-2-3 hatta 4 ama son iki sezondur izliyorum ama ilk sezonki gibi aman aman gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…