- Konu Sahibi monalisa76
-
11. bölüm yayınlanmış. Şoklar içinde izliyorum. Ve korktuğum başıma gelmiş senağlama
Evet kaldıkları yerden devam ediyorlar.Ay bu bölümde ağladım oturup ya.:kedi:
Bree ne yapacak çok merak ediyorum.eyvahedigeldismile
Ben yarısına varmadan dayanamayıp yazmıştım. Lynette ile ilgili olan kısımda ben de ağladım resmen. Ve aynen ben de Bree ne yapacak diye çok merâk ediyorum. Orson felç kalacak ve Bree de ona bakacak sanırım. Ne fenâ oldu senağlama
Gerçekten çok üzüldüm Lynette için.İlk başta çocukları isteyip istememekte kararsızdı ama sonradan ne hayallere daldı.
Bree tıpkı Gabynin kör Carlosa baktığı gibi Orsona bakacak...Arada Karl kaynadı ya bilmiyorumkismile
Ya, ben demiştim zaten Karl ölmesin diye, cidden üzüldüm. Piç kurusunun tekiydi ama iyi adamdı, kötü oldu.
Ben Orson'ın tavrını da merak ediyorum. Bakalım Bree'nin hâyâlindeki gibi munis mi kalacak, yoksa olanların acısını ondan çıkarmaya mı çalışacak.. Mona mıdır nedir, o öldü, Angie paçayı kurtardı. Bakalım başka ne olacak..
O değil de, nedir bu Lynette'nin başına gelenler. Garibim, her sezon ayrı çile çekiyor.
Amanın neler olmuş hemen izliim Karl ölmüş mü? senağlama
Kizlar ben en son 10uncu bolume kadar izledim 11inci bolumu henuz izleyemedim,
siz nereden izliyorsunuz bana da link verir misin?
Kizlar ben en son 10uncu bolume kadar izledim 11inci bolumu henuz izleyemedim,
siz nereden izliyorsunuz bana da link verir misin?
12. bölüm de yayınlandı. Ve tam tahmin ettiğim gibi Orson Bree'ye kök söktürecek CADIARZU
Canlarım benim siz olmasanız haberim olmıycak. Hemen izliim kaydirigubbakcemile3
Vay sen Susan'a bak! Nerden öğrenmiş kız o hareketleri o ohaoldumsmile Bree'ye iyi oldu ama Orson da ne acımasız çıktı öle... Tom'a da yazık tam bi iş buldu adam onu da yine karısı elinden aldı. Lynette tam cadaloz yaa...
Vay sen Susan'a bak! Nerden öğrenmiş kız o hareketleri o ohaoldumsmile Bree'ye iyi oldu ama Orson da ne acımasız çıktı öle... Tom'a da yazık tam bi iş buldu adam onu da yine karısı elinden aldı. Lynette tam cadaloz yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?