Desperate housewives

Valla ben izlerken inanılmaz zevk alıyorum ve inşallah bu son sezon olmaz devam eder. Tekrarlarını izlerken bile sıkılmıyorum heyecanlanıyorum. Çok güzel dizi olmuş ya.. Sözde Türk verisyonunu da çıkaracaklardı ya ne oldu bilmem. Ama gerçekten çekerlerse izlemek bile istemem. Özellikle de seçtikleri oyuncuları öğrendikten sonra... -tatlicadiarzu-

Evet kaldıkları yerden devam ediyorlar.Ay bu bölümde ağladım oturup ya.:kedi:

Bree ne yapacak çok merak ediyorum.eyvahedigeldismile

Ben yarısına varmadan dayanamayıp yazmıştım. Lynette ile ilgili olan kısımda ben de ağladım resmen. Ve aynen ben de Bree ne yapacak diye çok merâk ediyorum. Orson felç kalacak ve Bree de ona bakacak sanırım. Ne fenâ oldu senağlama

Gerçekten çok üzüldüm Lynette için.İlk başta çocukları isteyip istememekte kararsızdı ama sonradan ne hayallere daldı.

Bree tıpkı Gabynin kör Carlosa baktığı gibi Orsona bakacak...Arada Karl kaynadı ya
bilmiyorumkismile

Ya, ben demiştim zaten Karl ölmesin diye, cidden üzüldüm. Piç kurusunun tekiydi ama iyi adamdı, kötü oldu.

Ben Orson'ın tavrını da merak ediyorum. Bakalım Bree'nin hâyâlindeki gibi munis mi kalacak, yoksa olanların acısını ondan çıkarmaya mı çalışacak.. Mona mıdır nedir, o öldü, Angie paçayı kurtardı. Bakalım başka ne olacak..

O değil de, nedir bu Lynette'nin başına gelenler. Garibim, her sezon ayrı çile çekiyor.

Karl pic kurusu bile olsa olurken bree ve susana hayat muhasebesi yaptirdi

Ben orsonin yerinde olsam breeden bu sefer Ben ayrilirim dicem ama felcliyse biraz Zor tabi.gerci orson iyi Adam birsey olmamis gibi davranbilir breeyeguclubacismile

lynette cok iyi oyuncu gercekten ozurlu cocugu ile ruyasi nasildi? Bu arada cocukla ugrsirkenki bitkin hali cok inandiriciydi.onun kocasi da polyanna.cince ogrenmek icin universiteye giittisırnaşık şey

gabynin yaslandigi sahneler olmamis ohaoldumsmile

Kizlar ben en son 10uncu bolume kadar izledim 11inci bolumu henuz izleyemedim,
siz nereden izliyorsunuz bana da link verir misin?

Kizlar ben en son 10uncu bolume kadar izledim 11inci bolumu henuz izleyemedim,
siz nereden izliyorsunuz bana da link verir misin?

Canımcım arama motoruna Desperate Housewifes 6. sezon 11. bölüm izle yaz çıkar mutlaka.

Canlarım benim siz olmasanız haberim olmıycak. Hemen izliim kaydirigubbakcemile3

Vay sen Susan'a bak! Nerden öğrenmiş kız o hareketleri o ohaoldumsmile Bree'ye iyi oldu ama Orson da ne acımasız çıktı öle... Tom'a da yazık tam bi iş buldu adam onu da yine karısı elinden aldı. Lynette tam cadaloz yaa...

Ay hemen indirdim izliyoruuum eyvahedigeldismile

Kursuna falan gitmiştir herhalde, bayağı profesyonel gibiydi vallahi. Ben Mike'ın yerinde olsam yatak odasına striptiz direği yaptırırdım :roflol:

Bree'ye bence de iyi oldu. Ama o yine bir dolaplar çevirir, öyle gideceğini sanmam. Orson da az değil, biliyor kadının zayıf noktasını -din- kullanacak.

Ben Bree'nin yerinde olsam "Al lan" deyip adamın payını verir gönderirdim herhalde. İyi niyeti suistimal kadar sinir olduğum şey yoktur. Ama Bree de hak etmedi değil o da ayrı.

Bilmiyorum ne olacak :sm_confused:

Evet bence de nereye kadar. En sonunda bir yerde patlar Bree de. Şimdilik sabrediyo ama... Susan beni bitirdi ama yaa nasıl verdi Mike'a dersini. Aferin takdir ettim. O kadar da serbest bırakılır mı erkek milleti :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…