- Konu Sahibi monalisa76
-
Kursuna falan gitmiştir herhalde, bayağı profesyonel gibiydi vallahi. Ben Mike'ın yerinde olsam yatak odasına striptiz direği yaptırırdım :roflol:
Bree'ye bence de iyi oldu. Ama o yine bir dolaplar çevirir, öyle gideceğini sanmam. Orson da az değil, biliyor kadının zayıf noktasını -din- kullanacak.
Ben Bree'nin yerinde olsam "Al lan" deyip adamın payını verir gönderirdim herhalde. İyi niyeti suistimal kadar sinir olduğum şey yoktur. Ama Bree de hak etmedi değil o da ayrı.
Bilmiyorum ne olacak :sm_confused:
Neden hak ediyor ki neden birden Orson ak Bree kara oldu ki,
Orsonun gecmiste yaptilarini unuttunuz mu?
Ben bu diziyi çok seviyorum, duygusallığın ön planda tutulduğu bölümlerini salya sümük izliyorum ama sizler 6. sezonu izliyorsunuz sanırım, ben e2 deki 5. sezon bölümlerindeyim bitmesine az kaldı...
Dizide iyi-kötü diye genellemeler yok, her karakter yeri ve zamanına göre iyi veya kötü davranışlar sergileyebiliyor ama sonunda herkes dersini almış oluyor, yargılamalar yok, en katı düşüneni bile hata yapabiliyor örn. Bree nin eşini aldatması gibi, ama en masum karakter Susan gibi geliyor bana, saf ve duygusal düşünüyor her zaman, insanları üzmeyi sevmiyor, gerçi o da kaza ile de olsa iki masum insanın ölümüne yol açtı ama, sakarlıklarına da çok gülüyorum, Gaby nin olaylara esprili yorumlarına da çok gülüyorum, Edie nin ölümüne çok üzüldüm keşke diziden ayrılmasaydı ve o hayali Fairview kasabası keşke öyle bir yerde yaşasam ve öyle komşularım dostlarım olsa, ismiyle tezat bir dizi, onlar umutsuz ise Tr deki ev kadınlarının vah haline
Bu arada 13.bölümü izlediniz mi?
Desperatecılar ses yok sizden.13.bölüm yayınlandı 14ü bekledim yayınlanmadı.Nasıl beğendiniz mi? Catherine e hem üzüldüm hem de sonunda çok mutlu oldum.Hele de Susanın gelmesine.
Kızlar müjde!! 14. bölüm çıktı. Çok güzeldi. Orson ve Bree'nin sahnesinde çok duygulandım hemen izleyin derim.
bu haftada mi ara verdiler..gecen haftada yoktu bu hfatada sanirim normalde pazartesi günleri indiriyordum pazar yayinlaniyor ama yok iki haftadir bu nasil araymis..yilbasi icin bir ay ara,bir hafta oynuyor bir hafta ara insan konuyu unutuyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?