Merhabalar,
İsteyenlere bakım yapabilirim... Adınız/d.tarihiniz ve burcunuzu yazın soruya gerek yoktur... Özel mesajla gönderirseniz bilgilerinizi çok daha iyi olur..
Not:Kendimi geliştirmek amaçlı yapacağım...
merhaba..özel mesaj atamadığım için buraya yazacağım şimdiden teşekkürleer :)
adım büşra
doğum tarihim
ay: mayıs
gün:6
yıl:1988
burcum da boğa
Sevgili Büşra;
Şu an içinde bulunduğun durumdan söz etmek isterim öncelikle...
Maddi manevi bi karamsarlık içerisinde olduğunu görmekteyim... Öfkeli ve karamsarlığın zirvesindesin içerisinde bulunduğun bir savaş var ve kendinle savaşıyorsun adeta...
Bir ayrılık korkusu var..
Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana bi iş değişimi görünüyor...
Boğa burcu olmana rağmen burcunun özelliklerini ve sana verdiği gücü bi kenara bırakıyor ve bazen haddinden fazla güçsüz hissediyorsun...Evinizi ilgilendiren güzel bir olay gündemde ve şans sizinle...Birilerinin söylediklerine ya da şeytanın size olan vesveselerine kulak asmayın,aldatılmıyorsunuz ...
Sevgilerimle...
Tabii,beklerim... Dilerim herşey gönlünüzce olsun..Hoşçakalın.yorumlar için teşekkür ederim,içinde bulunduğum özellikle şuan yaşadığım hislerin tercümanı gibi olmuş.mesaj sayımı doldurduğumda özel mesaj atmak isterim,iyi günler dilerim..
yorumlar için teşekkür ederim,içinde bulunduğum özellikle şuan yaşadığım hislerin tercümanı gibi olmuş.mesaj sayımı doldurduğumda özel mesaj atmak isterim,iyi günler dilerim..
bu arada çalışmıyorum ünivrsitedeyim son sınıfta.
ben de mesaj sayımı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum malesef.burdan yazıyorum.bakarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
İsim:Reyhan
D.tarihi: 28.04.1985
Burç: Boğa
Sevgili Serpil;
Öncelikle şunu söyleyeyim..Bolca hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzu görmekteyim..Duygusal anlamda mantıkla bir savaşınız söz konusudur... Fakat her ne niyetiniz var ise bu zorluklar sadece kaderin birer cilvesidir ve geçicidir...Ancak geçme süresi sizin kendinizi toparlamanıza bağlıdır.
Beklemekte olduğunuz bir haber görmekteyim ve bu haber hane halkını da neşelendirecek ve üzerinizdeki yükün hafiflemesine neden olacaktır...
Tecrübeler edinmişsiniz fakat bu tecrübeleri yerinde kullanmak adına birşey yapmıyorsunuz..Lehinize olacak olayları aleyhinize çeviriyorsunuz...Daha dikkatli olursanız ilahi adalet sizinle olacak ve yeniden yeşerecek güzel umutlara yol açan olaylar yaşanacak...
Sevgilerimle...
merhabalar
adım cansu
doğum tarihi :25.09.1990
burcum :terazi
şimdiden çok teşekkür ederim:)
çok teşekkür ederim,
emeğine sağlık...
çok teşekkürler :)
yaşadığım sıkıntılar tam olarak yazdıkların :) elimden geleni denicem kendime izin verirsem başarırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?