Banada ailem için bakabilirseniz sevinirim.
Adım Aslı
Doğum Tarihim 06.12.1978
Burcum Yay
Eşimin Adı Okan
16.09.1971
Başak Burcu
Kızım İlksen
12.09.1999
Başak burcu
Sevgili Sedda,
Çok kolay olmamış eşinizle bir araya gelmeniz çok savaşlar ve kayıplar verilmiş görünüyor..Ancak eşiniz size sadık ve sizden başka birşey düşünmüyor...Çok zeki bir eşiniz olduğunu söyleyebilirim,sizi iyi tanıyor ve sürekli aşk sözcüklerinin sizi sıkacağını düşünerek biraz daha ağır davranıyor...Sizi güzel haberler bekliyor...Yeni evli bir çift olmanıza rağmen bir küçük misafiriniz gelebilir önümüzdeki 6 ay içerisinde bununla ilgili bir haber size mutlulukta zirve yaptırabilir... Etrafınızdakilerin söylemlerine kulak asmayın..Hoşçakalın..
Çok çok teşekkür ederim emeğine sağlık
Isim : Sinem
doğum tarihi : 15.10.1985
burç : Terazi
şimdiden teşekkürler özele yazamıyorum
tşk canım benim ama gerçekten dediklerin çıkıyor emeğine sağlık
Sevgili Sedda,
Arkadaşın Aslı için bakım zaten yaptık...
Ve mesajın üzerine şuanki durumlarının sonucu için 3 kart daha çektim ve
Korkuları olduğunu gördüm..Korkular,öfke ,panik...Endişeler,kaygılar...Ama bu bir süreç ... Geçici bir süreç ... Çünkü ardından açtığım kartlar birleşme olduğunu ve ani bir kararla olacağını söyledi...Kartların yalancısıyım fakat benim fikrimce;
iki taraf da birbirini seviyor ve bir de çocukları varsa gurur çok saçmadır...Umarım destem beni yanıltmaz ve kısa zamanda barışırlar tekrardan.. .Hoşçakalın...
gerçekten çok teşekkürler ağzına emeğine yüreğine sağlık
Rica etsem bana da bakabilir misin?
Tabi,bakarım.Fakat mümkünse ;
Adınız
D.Tarihiniz ve
Burcunuzu yazınız...
Adım:Gizem
D.Tarihi:11/05/1986
Burcum:Boğa
Sevgili Gizem,
Gözle görülür elle tutulur sorun göremiyorum ben...Aksine herşey iyi görünüyor ,herşey yolunda...Olaylara farklı bakıp kendi kendini mi üzüyorsun ne?
Bütün yaşananlar seni daha güçlü daha sağlam bi hale getirmek için ...Bir düğün ,iyileşme bi birleşme ,huzur mutluluk dolu olayların yaşanacağı ve süresinin de çok uzun olacağı (uzun süreceği) görünmekte...
Geçici bir durgunluk yaşıyorsun hepsi bu...Ayrıca maddi olarak da güzel gelişmeler söz konusu...Hoşçakal..
teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?