Deste Katina

Sevgili Belinaysu,
Sevilmek ve korunmak o kadar ihtiyacın ki şu sıra ..Fakat bilmelisin ki seni evindekilerden(anne/baba) başka seven ve onlardan başka güveneceğin kimsen yok...Hane halkında bir sevinç bir neşe,ayrıca sana da çok güveniyorlar bilesin..
Buğday tenli ve sevecen bir adam görmekteyim ancak sana ne yaptı bilinmez nefret ediyorsun... Sürekli şüpheler sürekli tartışmalar...Gereksizz.....

Sen egolarını bir kenara bırak ve olayları dışardan seyret haklı ve haksızı ,dost ve düşmanı ancak o zaman farkedebilirsin..
Hoşçakal.

Sevgili Hatice92,
Soruya gerek duymama sebebimi açıklamak isterim evvela...
Eğer belli bir taslak varsa önümde yorumlamam kolay olur...Ya evet derim ya hayır derim geçerim..Bilmez ve yorum yaparsam şayet kendimi geliştirmem için çabalamış ve kimseyi kandırmamış olurum...
Şimdi gelelim sorularına...
Öncelikle daha evlilik için uygun bir yaşta değilsin ve öncelik okulun olmalı...
Sınav soruna gelince, evet iyi geçecek dersem çalışmaz, kötü geçecek dersem de psikolojini bozmuş olurum ve bunu hiç istemiyorum...
Bu sebeplerle seni biraz bekleteceğim.Üzgünüm..Lütfen bana kırılma,Hoşçakal...

Sevgili Babyster,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki azıcık dikkat et söylediklerine...Evet doğanda var senin sivri olmak ama böyle gidersen yalnız kalacaksın...
Görmek istediğin biriyle karşılaşman muhtemeldir ancak uyanık olman ve gözünü dört açman gerekecek bu insan zararlı biri olabilir.Yalnız ona dikkat eder ve sana vereceği manevi zararı engellersen sana güzel bir kapı açılacak,şans kapısı diyelim ona biz...Mucizeli günler..
Hoşçakal..

Sevgili Sedda,
Çok kolay olmamış eşinizle bir araya gelmeniz çok savaşlar ve kayıplar verilmiş görünüyor..Ancak eşiniz size sadık ve sizden başka birşey düşünmüyor...Çok zeki bir eşiniz olduğunu söyleyebilirim,sizi iyi tanıyor ve sürekli aşk sözcüklerinin sizi sıkacağını düşünerek biraz daha ağır davranıyor...Sizi güzel haberler bekliyor...Yeni evli bir çift olmanıza rağmen bir küçük misafiriniz gelebilir önümüzdeki 6 ay içerisinde bununla ilgili bir haber size mutlulukta zirve yaptırabilir... Etrafınızdakilerin söylemlerine kulak asmayın..Hoşçakalın..

Banada ailem için bakabilirseniz sevinirim.

Adım Aslı
Doğum Tarihim 06.12.1978
Burcum Yay
Eşimin Adı Okan
16.09.1971
Başak Burcu
Kızım İlksen
12.09.1999
Başak burcu

Sevgili Aslı ,
18 yaşından küçükler için bakımı uygun bulmuyorum...
Fakat eşinizle size bakabilirim...
Eşiniz kararlı,sakin ve iyi hedefleri olan bir bey ve maddi zevkine oldukça düşkün...Siz ona göre biraz daha boşvermiş, biraz daha pozitifsiniz elinizdekiyle yetinmeyi iyi biliyorsunuz...
Yeni bir iş ya da terfi anlamında bir güzellikle birlikte hayatınızda olumlu gelişmelere kapı açılacak... 2012yi bekleyin ve zemini şimdiden hazırlayın mutluluğun...
Hoşçakalın...

Çok çok teşekkür ederim emeğine sağlık

Isim : Sinem
doğum tarihi : 15.10.1985
burç : Terazi

şimdiden teşekkürler özele yazamıyorum

Sevgili Sinem,
Bu aralar hep tartışmalar hep bi patırtı gürültü olan ortamlarda bulunuyorsun...Ruh halin zaten fena halde,bir de tartışmaların içinde yer alman seni daha kötü ediyor... Aşk desek bıçak ucunda,bitti bitecek...Ya da bitmiş izlerini taşıyorsun hala..İş desek bu aralar o da çok fena ... Herşey alt üst...
Ama bütün bunların tek sebebi var...Sabırsızlık!

Toplum olarak sabrımızı tamamen kaybetmeye başlamış olmalıyız..Aynı sorunu görüyorum bi çok insanda,buna ben de dahilim..

Sabret,göreceksin ki meyvesi çok tatlı olacak...
Hoşçakal...

Sevgili Sedda,
Arkadaşın Aslı için bakım zaten yaptık...
Ve mesajın üzerine şuanki durumlarının sonucu için 3 kart daha çektim ve

Korkuları olduğunu gördüm..Korkular,öfke ,panik...Endişeler,kaygılar...Ama bu bir süreç ... Geçici bir süreç ... Çünkü ardından açtığım kartlar birleşme olduğunu ve ani bir kararla olacağını söyledi...Kartların yalancısıyım fakat benim fikrimce;
iki taraf da birbirini seviyor ve bir de çocukları varsa gurur çok saçmadır...Umarım destem beni yanıltmaz ve kısa zamanda barışırlar tekrardan.. .Hoşçakalın...

gerçekten çok teşekkürler ağzına emeğine yüreğine sağlık

Adım:Gizem
D.Tarihi:11/05/1986
Burcum:Boğa

Sevgili Gizem,
Gözle görülür elle tutulur sorun göremiyorum ben...Aksine herşey iyi görünüyor ,herşey yolunda...Olaylara farklı bakıp kendi kendini mi üzüyorsun ne?
Bütün yaşananlar seni daha güçlü daha sağlam bi hale getirmek için ...Bir düğün ,iyileşme bi birleşme ,huzur mutluluk dolu olayların yaşanacağı ve süresinin de çok uzun olacağı (uzun süreceği) görünmekte...
Geçici bir durgunluk yaşıyorsun hepsi bu...Ayrıca maddi olarak da güzel gelişmeler söz konusu...Hoşçakal..

teşekkür ederim:)

canım bana da bakar mısın
elif 20.04.1992 koç burcuyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…