Sevgili Cansu;
Çok yakında sana beklediğin bir aşk itirafında bulunulacak fakat bu seni o kadar da mutlu etmeyecek...
Çünkü itirafta bulunacak insanın uçarı ve biraz sorumsuz olduğunu öğrenecek bundan da hoşlanmayacaksın.
Çok fazla konuştuğundan şikayetçi olanlar var mı etrafında?
Biraz daha sakin olman gerektiğini görüyorum...Ani çıkışlarda bulunmamalısın.
Ayrıca kaçırdığın bir fırsatın tekrar gelmesini muhtemel görüyorum...
Oldukça nazara geliyor ve her söylenenden etkileniyorsun...Bu aralar soğuk algınlığına ve özellikle yedinlerine dikkat etmende fayda var... Mide ağrılarının artacağını görüyorum...
Sevgilerimle...
Rica ederim... Umarım sıkıntılarına biran önce çözüm bulur ve hayatını en güzel şekilde yaşamayı başarırsın...Hoşçakal ..
özel mesaj attım burayada yazıyorum
adım yasemin
d.tarihim 05.10.1977
burcum terazi
şimdiden tşkler.
dreamlive
mutlu olmayı istediğim kişi 01.05.1984, boğa burcu aynı ipte mi yürümeye çalışacağız yorumlarsan çok sevinirim.
iyi geceler
İsim vermemişsin sevgili citirsu,mutlu olmayı istediğin kişinin adını da yazarsan bakabilirim...Hoşçakal...
adım özge
doğum tarihim 07/09/1987
burcum başak banda bakarsan sevinirim
Özele de yazdım. Adım Seher, 22.11.80 doğum tarihim, yay burcuyum. Evlililik ve bakabiliyorsanız maddi manevi genel durumum hakkunda baktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Bilgilerinizi yollarsanız bakarım tabii ,ancak sıra beklemeniz gerekecek...mrb.lar banada bakabilirmisin acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?