Deste Katina

çok teşekkür ederim emeğinize sağlık :)

Rica ederim... Umarım sıkıntılarına biran önce çözüm bulur ve hayatını en güzel şekilde yaşamayı başarırsın...Hoşçakal ..

dreamlive

mutlu olmayı istediğim kişi 01.05.1984, boğa burcu aynı ipte mi yürümeye çalışacağız yorumlarsan çok sevinirim.

iyi geceler

Özele de yazdım. Adım Seher, 22.11.80 doğum tarihim, yay burcuyum. Evlililik ve bakabiliyorsanız maddi manevi genel durumum hakkunda baktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

özel mesaj attım burayada yazıyorum
adım yasemin
d.tarihim 05.10.1977
burcum terazi
şimdiden tşkler.

Sevgili Yasemin,
Bu aralar havalar nasılsa senin de ruh halini öyle görüyorum..Çalkantılı,fırtınalı...
Elle tutulur büyük sorunlar var diyemem ya da görmem engelleniyor ama iç dünyanda en ufak problemi bile o kadar büyütüyorsun ki...Fakat sana güzel haberlerim olacak çok dengeci olmayı sürekli denge kurmaya çalışmayı bırak...Sadece olacakları dışardan seyret,sorularına cevap bulacağına inanarak yap..
Ve son olarak havalar nasıl olursa olsun,havan hep yerinde olsun..
Hoşçakal.

adım özge
doğum tarihim 07/09/1987
burcum başak banda bakarsan sevinirim

Sevgili Özge,
Sevgi sözde değildir,aramalısın özde...
Nereye kapılıp gittiğini bilmeden hareket edip sonra ben ne yaptım deme...Sabırsız olduğunu görmekteyim..Hep bir telaş hep bir panik..Herşey hemen olsun diyorsun...Bana kalırsa biraz dinlenmeye ihtiyacın var... Ruhunu dinlendir,düşüncelerini olumsuzlarından arındır,herşey güzel olabilir senin elinde,farkına var...
Hoşçakal :)

Özele de yazdım. Adım Seher, 22.11.80 doğum tarihim, yay burcuyum. Evlililik ve bakabiliyorsanız maddi manevi genel durumum hakkunda baktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Sevgili Seher,
Ne kadar eğlenceli bir burcun var ..Tabi özellikleri aslında seni uzaktan yakından ilgilendirmiyor değil mi?
Çünkü aşktan yana yüzü gülmemiş bi hanımefendi olduğunu ve yeteri kadar değer görmediğini düşündüğünü hissediyorum...Şu an için içinde bulunduğun durum direncini düşürmesin .Zira zaman doğru kullanıldığında gerçekten ilaçtır.
Maddi durumda yetersizlik görüyorum,biraz sıkışık bir dönemdesin fakat 2012 yılı senin için de şanslı bir yıl olacak..
Gerek maddi gerek manevi güzellikler getirecek...
Sevgilerimle...

Sevgili Özden,
Genel olarak gördüğüm sende de mevcut ...Nedense kendini çok yorgun ve huzursuz hissediyorsun..Çünkü bir takım kararsızlıklar yaşamış ve yanlış kararlar almışsın...Sivri ve eleştirmen yapıya sahip olman nedeniyle insanlar sırf kendilerini savunmak adına seni kırabiliyor...Bu tavrından vazgeçmelisin.Şüphe duyduğun şeylerden emin olacağın bir döneme giriyorsun ,hadi gözün aydın bir de aşk itirafı alacaksın..Ancak kolay bir aşk olmayacak 3. şahıslar sürekli tepenizde olacak dikkatli olmanızda fayda var..Hoşçakal...

Sevgili Hülya,

Yapın gereği ille de başarılı olman ve istediğini elde etmen gerekir değil mi...Aksi olduğunda tam bir cadıya dönüşebiliyorsun...Senin savunma mekanizman bu aslında ...Bu bir problem olarak algılanmamalı sende...Çünkü Oğlak her zaman istediğini elde edendir...Yaşanan hayal kırıklığı varsa şu aralar yeni umut olacak bir takım gelişmeler yaşanacak ve alışkanlıkların ağır basacak...
Kayıpların bulunması kaçan fırsatların yinelenmesi durumları karşısında soğukkanlı olarak istediklerini elde edeceksin...Hayat düzene giriyor...Sadece biraz daha sabır...
Hoşçakal.

Sevgili Perize ,
Öncelikle söylemem gerek ki bir adam seni çok güçlü şekilde düşünüyor ...Hiç durmadan ,gittiği her yerde ve her anında varsın sen...
Fakat bu adam yakınında değil uzağında...Yaşamında birşeyleri değiştirmiş yada zorunda bırakılmış bir adamdan söz ediyorum ..Ruhsal acılar çekiyor ve sürekli göz yaşı döküyorsun çünkü vicdan azapların ve alışkanlıkların var ...
Bunun yanısıra almış bir güvensizlik başını gidiyor...Stresten yemeğe yüklenme sakın kilo problemin şu aralar gündeme gelecek ...Geçmişte yapılan hatalar canını daha fazla acıtamasın... Toparla bir an önce kendini ve yaşamış olduğun hayatı nasıl iyileştirirsin birşeyler düşün...Herkesi dinle ama kararlarında kimsenin etkisinde kalma...
Hoşçakal

Banada ailem için bakabilirseniz sevinirim.

Adım Aslı
Doğum Tarihim 06.12.1978
Burcum Yay
Eşimin Adı Okan
16.09.1971
Başak Burcu
Kızım İlksen
12.09.1999
Başak burcu

Sevgili Füsun,
Nerede senin gülen gözlerin..Gören feri sönmüş bu ne hal diyor...Canını sıkan nedir ki bu kadar?
Aslında o kadar çözülmez değil soruların sadece yanlış cevap verip yeni bir soruya sebep oluyorsun...Adaletle ilgili bir işin görünüyor ve bu çözülecek hak senden yana olacak.Korkularından kurtulursan göreceksin ki şans hep seninle fakat sen onu yanlış kullanıyorsun...
Hoşçakal.

Sevgili İkoloji,
Bu duygusallık sana zarar veriyor...Biraz mantıklı yaklaş ,çok umut bağlayarak beklentilerine zirve yaptırma..Hayal kuruyor,yıkılınca da üzülüyorsun...Gönül yaran var görünüyor ve bu seni bunalıma sokmuş durumda...Yalnız bilmeni iserim ki seni yaralayan senden güçlü olmanı bekliyor..Eğer güçlü olursan yeniden kazanabileceksin onu...Unutma ki harabeler terkedilmeye mahkumdur..
Hoşçakal.

Isim : Sinem
doğum tarihi : 15.10.1985
burç : Terazi

şimdiden teşekkürler özele yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…