- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
merhaba kk üyeleri. son zamanlarda çok zor günler geçiriyorum. iş yerinde aşırı derece de baskıya yani modern adıyla mobbinge maruz kalıyorum. memurum iş değiştirmem söz konusu değil. aşırı derece de çalışkanım da. ama ne yaparsam yapayım olmuyor. her şey torpille ve adam kayırmacayla yürüyor. yalakalık yapamam asla ama hiçbir zaman somurtkan verilen emre itiraz eden biri de olmadım. sen yaparsın sen halledersin deyip her türlü işler üzerime yıkılıyor. sırf beni nedensiz yere sevmediği için şahsi duygusunu işine yansıtıyor amirim. ama sikayet etme gibi bir imkanım da yok. kimse arkanızda durmuyor elleri kolları uzunsa bir de.
ciddi anlam da psikolojim bozuldu. daha dün ağlayarak dönüyordum ki kaza yapacaktım . rapor hiç almam ama ciddi bir sağlık sorunum var ve mecburen hafta da bir kez alıyorum ki bu bir aylığına olan bir durum. ki hiç rapor almadıgım seneler bilirim. onu da telafi ediyorum. ama resmen öl banane tavrı yuzunden hayattan soğudum. doktoruma tedavi olmak istemediğimi söyledim. rapor almaya devam edersem eminim ki başıma işler açılacak. sizler mobbingle nasıl baş ediyorsunuz ya da ettiniz?
ciddi anlam da psikolojim bozuldu. daha dün ağlayarak dönüyordum ki kaza yapacaktım . rapor hiç almam ama ciddi bir sağlık sorunum var ve mecburen hafta da bir kez alıyorum ki bu bir aylığına olan bir durum. ki hiç rapor almadıgım seneler bilirim. onu da telafi ediyorum. ama resmen öl banane tavrı yuzunden hayattan soğudum. doktoruma tedavi olmak istemediğimi söyledim. rapor almaya devam edersem eminim ki başıma işler açılacak. sizler mobbingle nasıl baş ediyorsunuz ya da ettiniz?