destege ihtiyacım var :)

puzzle87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
8
0
36
İstanbul
küçük yaşta ve çok severek evlendim.. çocugumuz oldu hemen.. ama aldatıldım.. eşim aylarca çalışmadı ona baktım. sevmedi istemedi. direndim.. ve çare kalmayınca gittim... sonra barıştık geçmişi unuttuk.. ikimizinde hataları vardı bitirdik.. şimdi yine hayatında birileri var sanal olarak belki sadece telefonla konuşuyor ama tahammül edemiyorum.. onu çok kıskanıyorum ve güvenemiyorum.. ve o beni hiç kıskanmıyor sahiplenmiyor sorumluluk almıyor.. ama onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım..

cokta normal bu düsünceleriniz...
malesef bir kere aldatan devamini getirmeye egilimmli oluyor
ne yapmayi düsünüyorsunuz? sizin bunu anladiginizin farkindami?

tbai canım biliyor.. şanslıyım ki her seferinde yakalıyorum.. genelde uzak ehirde oluyor bayanlar telefon muhabeti oluyo.. belki msnde de bilemiyorum.. yalnış anlıyorsun diyor geçiştiriyor..

birini çok sevmek ne saçma hale geldi. liseli kızlar gibi "onu çok seviyorum" eee. nesini seviyorsun, huyu mu iyi, karakteri mi sağlam, can mı, candan mı, (kaşı gözü için sevilmez bir insan sadece sanırım)sebepsiz seviyoruz öylece. çocuğunu bu kadar seven bir anneyi anlıyorum da. kocaman insanlar sebepsiz seviyorum diyor ya onu bir türlü çözemedim.
bence boşuna kıskanmayın, kafaya koyduysa aldatır, koymadıysa aklına düşürürsünüz. sorumluluk daha önce de almamış zaten, almasını beklemeyin eğer siz zorlamazsanız almaz. ama zaafınız var ona karşı, muhtemelen zorlayamazsınız. bu adamla çok mutlu olamayacaksınız görünen o ki. olduğu kadarına razı olun kendinize acımıyorsanız.

valla zor durum internet ortami diye hafife alma her an gercege
dönüsebilir istedigi kadar uzak olsun

Eşinin seni aldattığını biliyorsun ve hala onu kıskanıyorum ve seviyorum mu diyorsun:umursamaz:
Biraz kendince düşün bakalım eşin, senin duymak istediğin sözleri başka bir kadına söylüyorohaoldumsmile
Sana değer vermiyor,sen ikinci plandasın,sen tercih edilen değil umursanmıyansın
Ya ne hale geldik biz kadınlar, bu kadr acizmiyiz ya
Hiç kusura bakma arkadaşım ama ağır yazdım belki de, bir kere yapmış üstüne sünger çekmisin, adam tekrar yapıyor ve sen hala devam ediyorsun.
İki çıkar yolun var ya ömrün boyunca aldatılan kadın olacaksın :gitme:yada zafer senin olacak,:lepi:
Seç bence birini:enbuyukkk:

hakılısı nbelki ama benimki sevgilikten çıktı sanki biraz saplantı haline geldi.. neyse.. sağol

hakılısı nbelki ama benimki sevgilikten çıktı sanki biraz saplantı haline geldi.. neyse.. sağol

O zaman sendeki bu saplantı eşini buna yapmaya itiyor olabilir mi

Kimse yanlış anlamasın eşi haklı demiyorum ben, benim eşimde hastalık derecesinde kıskançta az çok bi empati kurmaya çalışıyorum, kıskanç insanla uğraşmak, kanser gibi birşeydir çünkü

nasıl kıskanmayabilirm sence.. yada nasıl kıskandırırm

nasıl kıskanmayabilirm sence.. yada nasıl kıskandırırm

Sen önce neyin derdindesin onu söyle

Konu eşinin seni aldatması mı, yoksa eşinin seni kıskanması mı?
Ne olursa olsun sen eşinin seni aldatmasını normal karşılayıp karşı atağa geçmek istiyorsan
Sende eşini aldat, yakalasın seni, belki kıskanır

Ay töbe bozdum gene akşam akşam kendimi, kafamçokkarıştı

Bence sen esini sevmiyorsun.
Sadece bunu saplanti haline getirmissin.
Peki neden bu hirs? Neden onu birakmak istemiyorsun?
Esinin umrunda deilsin ve sen onu kiskandirmak icin biseyler yapmak istiyorsun,
ama yapamazsin cunku o seni zaten onemsemiyor niye kiskansin?

böle bişi yapamam :) aslında biraz tuhaf gelecek ama eşimin aldatmasına göz yumarım ama gizli olmalı yaa görmemeliyim.. bilmezsem güvenmeye başlarım.. kıskansın ki güvenim artsın evet beni seviyor diyebilmeliyim .. çok karışık.. pisikologa ihtiyacım var sanırım

sizde onu üplemeyin. kıskanmayın düşünmeyin. hayatınıza başka bir yön vermeye çalışın. alıp çocuğunuzu parkta daha çok vakit geçirin. yadakurslara katılın sanırım çalışıyorsunuzda.
sosyal hayata adapte olun. sizde süpheli hareketlerde bulunun. bakalım nasıl davranacak.
saç şeklinizi değiştirin rengini giyim tarzınızı. onun dikkatini çekecek şeylre yapın.

şaşırmışsın arkadaşım sen..
bi an önce bi psikiyatriste git de normal düşünmeye başla..

Cok merak ettim sen gercekmisin?
Neden kendini kullandirtmak istiyorsun?
Calisamazmisin?
Annen cocuguna baksa sende calissan,
bi sure sonra ev tutsan olmazmi?
Seninde dedigin gibi yardim alman sart!

birşeyi merak ettim.?

eşiniz ne iş yapıyor? ve eşiniz çok mu yakışıklı mükemmel biri?

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…