birini çok sevmek ne saçma hale geldi. liseli kızlar gibi "onu çok seviyorum" eee. nesini seviyorsun, huyu mu iyi, karakteri mi sağlam, can mı, candan mı, (kaşı gözü için sevilmez bir insan sadece sanırım)sebepsiz seviyoruz öylece. çocuğunu bu kadar seven bir anneyi anlıyorum da. kocaman insanlar sebepsiz seviyorum diyor ya onu bir türlü çözemedim.
bence boşuna kıskanmayın, kafaya koyduysa aldatır, koymadıysa aklına düşürürsünüz. sorumluluk daha önce de almamış zaten, almasını beklemeyin eğer siz zorlamazsanız almaz. ama zaafınız var ona karşı, muhtemelen zorlayamazsınız. bu adamla çok mutlu olamayacaksınız görünen o ki. olduğu kadarına razı olun kendinize acımıyorsanız.
hakılısı nbelki ama benimki sevgilikten çıktı sanki biraz saplantı haline geldi.. neyse.. sağol
O zaman sendeki bu saplantı eşini buna yapmaya itiyor olabilir mi
Kimse yanlış anlamasın eşi haklı demiyorum ben, benim eşimde hastalık derecesinde kıskançta az çok bi empati kurmaya çalışıyorum, kıskanç insanla uğraşmak, kanser gibi birşeydir çünkü
nasıl kıskanmayabilirm sence.. yada nasıl kıskandırırm
eskiye rağbet olsa..
niye döndünüz ayrılmışken ?
Sen önce neyin derdindesin onu söyle
Konu eşinin seni aldatması mı, yoksa eşinin seni kıskanması mı?
Ne olursa olsun sen eşinin seni aldatmasını normal karşılayıp karşı atağa geçmek istiyorsan
Sende eşini aldat, yakalasın seni, belki kıskanır
Ay töbe bozdum gene akşam akşam kendimi, kafamçokkarıştı
böle bişi yapamam :) aslında biraz tuhaf gelecek ama eşimin aldatmasına göz yumarım ama gizli olmalı yaa görmemeliyim.. bilmezsem güvenmeye başlarım.. kıskansın ki güvenim artsın evet beni seviyor diyebilmeliyim .. çok karışık.. pisikologa ihtiyacım var sanırım
böle bişi yapamam :) aslında biraz tuhaf gelecek ama eşimin aldatmasına göz yumarım ama gizli olmalı yaa görmemeliyim.. bilmezsem güvenmeye başlarım.. kıskansın ki güvenim artsın evet beni seviyor diyebilmeliyim .. çok karışık.. pisikologa ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?