destege ihtiyacım var :)

Allahım sana geliyorum, şimdi burda küt diye gidicemakannehir

Ben kıskanç bi insan olmadığım için bişey diyemiycem, akşama eşime sorarım, yarına beni gırtlaklamazsa, anlatırım sanakafamçokkarıştı

Cok merak ettim sen gercekmisin?
Neden kendini kullandirtmak istiyorsun?
Calisamazmisin?
Annen cocuguna baksa sende calissan,
bi sure sonra ev tutsan olmazmi?
Seninde dedigin gibi yardim alman sart!

gerçekmisin derken ...
zaten çalışıyorum çocuga kayınvalidem bakıyor. annem memlekette.. oturdugum ev eşimin ama benim üzerime.. herşeyi ben yaptım neden bırakıp gideyim.. ben giderem işine gelir.. ben onu kazanmaya çalışıyorum..

çocukla birlikte baba evinde yaşamak olmuyor.. hele ki komşuysanız.. boşanırsak giden o olmalı ki evimde kalayım... ama gitmez

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da bu oluyo işte.
Anne babanın evinde çocuğuna bakacak birileri varken işe girsen sonra kendine ayrı ev tutabilirdin yani bu adama gösterdiğin sabrın 3 te 1 ini anne babana göstersen sorun kalmaz..
Evin kimde kalacağına mahkeme karar verir eski kocan değil , bu arada boşanmak istediğinizi algılıyorum söylediklerinizden , bunca git-gel sonucu ilişki tabiri caizse laçkalaşmış iyice , iletişim de kuramıyosunuz artık ,olan kafası karışan çocuğunuza oluyo en çok , bana kurtarılamaz gibi geldi evliliğiniz hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

Gercekmisin derken yani "esim beni aldatsin ama ben duymayim gormeyim" senin bu lafin uzerine gercekmisin dedim.
Onu kazanamazsin zaten bu belli, neden kabullenmiyosun?
Madem ev senin o cekip gidecek, ha gitmiyosa gondereceksin.
Bosanirsan mecburen gitmesi lazim zaten oyle deil mi?

Son düzenleme:
ay bu site benim pisikolojimi bozdu kafamçokkarıştısürekli eşim beni aldatırsa ne yaparım nasıl bir tepki veririm diye düşünmeye başladım ohaoldumsmilehatta eşimin tl nunu bile kurcalıyorum geçen akşam mesajlarını silerken gördüm acaba birşeyler varmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum durumum vahim akannehir

Sevmeye devam et.

Kadın kısmısı napar başka

Kocası onu aldatsada, dövsede, dayaktan gebertsede, onlarca kez aldatsada yinede "seviyorum, erimdir döverde severde" deer, yuvasını dağıtmaz.

bir bayanın "ben duymadıktan sonra o istediği gibi aldatsın" gibi bir düşüncede olabileceğine inanmıyorum... zaten yeni üye, ilk konu... işte öyle...

Kocanı al karşına konuş..
Kocacım benim, canım, varlık sebebim de.... Aldat beni, razıyım ama Allah aşkına benim haberim olmasın... BAna çaktırmadan aldat ki ben bilmeyeyim, senin beni sevdiğini sanayım ve seni kıskanmayayım....
Ne olur canım kocam beni aldat ama haber vermeden, çaktırmadan aldat aşkım de....
Zaten adam da salak değil ya bundan sonra daha dikkatli olur, sana belli etmez....

HAy allahım ya... Daha neler göreceğiz bakalım...

devam edin böyle bi adamı sevmeye...
yapacak başka bi şeyiniz yok...

zor bi durum..anlamaya çalışıyorum sizi ama anlayamıyorum..
eşinizin bir başkasına size baktığı gibi bakmasını kabullenebilecekseniz devam edin..
bana sorarsanız göz göre göre değerinizi düşürmeyin kendinizi üzmeyin derim..
sizdeki sevgi değil saplantı olmuş artık... :umursamaz:
bu arada eşiniz ve siz kaç yaşındasınız?

canım öyle şey olur mu
eşinin yaptığı bu alçakca davranışa onun gibi alçakca davranarak mı cevap versin
konusahibi ne diyeceğimi bilemedim
bi boşanma davası açsan da gözünü korkutsan olmaz mı
sanırım üstüne de çok düşüyor
eşin de ne de olsa cepte beni seviyor beni bırakamaz diye istediği herşeyi yapıyor
bu böyle gitmez

Ne yapayım diye sormanız bile tuhaf açıkçası.
Bu adamın düzeleceği yok.
Siz de çekerim diyorsanız, seviyorum diyorsanız, çekeceksiniz böyle.
Yok çekemiyorum diyorsanız da, ayrılmalısınız tabi ki.
Ama siz cevabınızı zaten vermişsiniz en başından seviyormuşsunuz.
Böyle bir sevgi olamaz, insan kendine bunları yaşatan birini sevemez.
Sevgi güzel bir duygudur.
Sizin ki saplantı, bağımlılık olmuş,sağlıklı bir his ,duygu olmaktan çıkmış.
Seviyorum diyip, ayrılmayacaksınız nasıl olsa.

Aldatırsa aldatsın...ama ben görmeyeyim duymayayım...bu kelime bile sizin ne kadar ruhen bir çöküntü içerisinde olduğunuzu gösteriyor...Kendinize olan güveninizi kaybetmişsiniz...kendinize olan saygınızı önce yerine getirin...siz değerlisiniz...kim o ya kim?..Nasıl bir insan için gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz.....Sizin hayatınızdan değerlimi?...Sizi aldatacak...keyfine göre yaşayacak....sizde kendinizi kandırıp duracaksınız....Kendi kurduğunuz yalan mutluluk dünyasında yaşayacaksınız....Bir anlamda sanal bir yuva kuracaksınız...Sonra ne olacak Game Over...Oyun bitti....Adam birini bulacak belki de çekip gidecek.... sizinde kurduğunuz o hayal dünyası başınıza yıkılacak.... Yapmayın be arkadaşım ne olur....Hayatınızın merkezi değil o insan...Huylu huyundan vazgeçmez....Belki yıllar sonra durulur...yaşı geçtiği için o da.... Olan sizin en güzel zamanlarınıza olur... Onu çok kıskanıyorum demişsin...Eee o telefonda konuşurken benim adamım ne kadar sosyal bi kişilik diye gurur duyacak değilsin...Durup dururken kıskanmıyorsun ki...Bunun tam adı kıskanmak değil bence...Bunun adı kabullenememek sende olayları kabullenemiyorsun....Biraz kafanı toplamaya ihtiyacın var....Dur ve düşün biraz ben ne yapıyorum diye...

ne yani internette yapıyor diye aldatmış olmuyormu??
gururunuzu ayaklar altına almışsınız
sizin sevginize ve terkedemeyeceğinize o kadar inanmışki eşiniz taklamıyor
bence yanlış yapıyorsunuz
zaten kadınlar hep bundan kaybediyor sevsende belli etmeyeceksin

ilginç..........ne mücadelesi......nasıl katlanıyosun aldatılmaya allah yardımcın olsun git ailenle konuş destek al.........ayrılabilirsin...ayakların yere basıyo hayatın henüz başındasın gençsin.......kendini yıpratma o adam öyle gelir öyle gider

yok hala ben devam edecm diyosan kolay gelsin çok pişman olursun ama iş işten geçer 2. hatta 3. çocukta olur bi yere gidemezsin...

Neden çok seviyorsunuz O'nu ?

yapmayın lütfen seni ayaklarıyla ezen ruhunuzda bu kadar derin yaralar bırakan bi adamı sevmeyin lütfen
ya sevgi bu kadar kolaymı
sevmekten bahsediyoruz
böyle bi adama beslenirmi bu duygu
ister kızın ister yargılayın
ama bu söylediğiniz saçmalık
lütfen destek alın bu illede dr la olmak zorunda değil ailen arkadaşın seni seven herkes olabilir
YAPMAYIN LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…