böle bişi yapamam :) aslında biraz tuhaf gelecek ama eşimin aldatmasına göz yumarım ama gizli olmalı yaa görmemeliyim.. bilmezsem güvenmeye başlarım.. kıskansın ki güvenim artsın evet beni seviyor diyebilmeliyim .. çok karışık.. pisikologa ihtiyacım var sanırım
Cok merak ettim sen gercekmisin?
Neden kendini kullandirtmak istiyorsun?
Calisamazmisin?
Annen cocuguna baksa sende calissan,
bi sure sonra ev tutsan olmazmi?
Seninde dedigin gibi yardim alman sart!
çocukla birlikte baba evinde yaşamak olmuyor.. hele ki komşuysanız.. boşanırsak giden o olmalı ki evimde kalayım... ama gitmez
birşeyi merak ettim.?
eşiniz ne iş yapıyor? ve eşiniz çok mu yakışıklı mükemmel biri?[/QUOTE
tersanede personelle ilgileniyor.. yakışıklı değil ama çirkinde değil.. ama adamda şeytan tüyü var ben napim..
gerçekmisin derken ...
zaten çalışıyorum çocuga kayınvalidem bakıyor. annem memlekette.. oturdugum ev eşimin ama benim üzerime.. herşeyi ben yaptım neden bırakıp gideyim.. ben giderem işine gelir.. ben onu kazanmaya çalışıyorum..
küçük yaşta ve çok severek evlendim.. çocugumuz oldu hemen.. ama aldatıldım.. eşim aylarca çalışmadı ona baktım. sevmedi istemedi. direndim.. ve çare kalmayınca gittim... sonra barıştık geçmişi unuttuk.. ikimizinde hataları vardı bitirdik.. şimdi yine hayatında birileri var sanal olarak belki sadece telefonla konuşuyor ama tahammül edemiyorum.. onu çok kıskanıyorum ve güvenemiyorum.. ve o beni hiç kıskanmıyor sahiplenmiyor sorumluluk almıyor.. ama onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım..
küçük yaşta ve çok severek evlendim.. çocugumuz oldu hemen.. ama aldatıldım.. eşim aylarca çalışmadı ona baktım. sevmedi istemedi. direndim.. ve çare kalmayınca gittim... sonra barıştık geçmişi unuttuk.. ikimizinde hataları vardı bitirdik.. şimdi yine hayatında birileri var sanal olarak belki sadece telefonla konuşuyor ama tahammül edemiyorum.. onu çok kıskanıyorum ve güvenemiyorum.. ve o beni hiç kıskanmıyor sahiplenmiyor sorumluluk almıyor.. ama onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım..
Sen önce neyin derdindesin onu söyle
Konu eşinin seni aldatması mı, yoksa eşinin seni kıskanması mı?
Ne olursa olsun sen eşinin seni aldatmasını normal karşılayıp karşı atağa geçmek istiyorsan
Sende eşini aldat, yakalasın seni, belki kıskanır
Ay töbe bozdum gene akşam akşam kendimi, kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?