• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım var

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
19 Ağustos 2008
18.004
54.526
1.123
İstanbul
Merhaba Hanımlar

19.06.2012 tarihi itibariyle ;

Boyum 165 cm / Kilom 78 / bedenim 40-42 arası

Kilo kaldıran bir vücudum var, görüntüm 78 değil ama sanırım yaşımdan ötürü karın bölgemde hayatımda başıma gelmemiş bir yağlanma var.

2009 yılında 86 kilodan 67 kiloya düştüm ama geçen üç yılda 11 kilo geri geldi.

Bunları buraya yazmamın sebebi bu aralar sıfır irade ile diyet ve spor yapmayı beceremiyor olmam.

Öğlen yemeğinden başlayarak zayıflamak için küçük bir adım atıyorum ve biraz destek bekliyorum. Belki sizden utanırda ipin ucunu bırakmam.

Hadi bakalım :21:

Merhaba Hanımlar

Kilo kaldıran bir vücudum var, görüntüm 78 değil ama sanırım yaşımdan ötürü karın bölgemde hayatımda başıma gelmemiş bir yağlanma var.

Bunları buraya yazmamın sebebi bu aralar sıfır irade ile diyet ve spor yapmayı beceremiyor olmam.

Öğlen yemeğinden başlayarak zayıflamak için küçük bir adım atıyorum ve biraz destek bekliyorum. Belki sizden utanırda ipin ucunu bırakmam.

canım benim ben de cumartesi günü başladım.2 sayfayı takip ediyorum burda.iradem çok zayıftır ama bu sefer kararlıyım çünkü bu kilomla çok mutsuzum ve ben de başaracağıma inanıyorum.bugün 1 kilo gitmiş bile.kalori saymaya çalışıyorum,öğünleri dengelemeye çalışıyorum.çok bilgili değilim ama kararlıysan beraber veririz:54:

canım benim ben de cumartesi günü başladım.2 sayfayı takip ediyorum burda.iradem çok zayıftır ama bu sefer kararlıyım çünkü bu kilomla çok mutsuzum ve ben de başaracağıma inanıyorum.bugün 1 kilo gitmiş bile.kalori saymaya çalışıyorum,öğünleri dengelemeye çalışıyorum.çok bilgili değilim ama kararlıysan beraber veririz:54:

Kararlı olmaya çalışıyorum :) Hayatım boyunca sıkı diyet yapamadım, aç kalınca başarısız oluyorum.

Az önce öğlen yemeğimi yedim

1 kase yayla çorbası

6 parça şiş tavuk

5 kaşık pilav

Izgara 1Ad. biber ve yarım domates

Yeşil çay ve günde 2 lt. su sürekli içiyorum alışkanlığımdır, yediklerimi azaltmam gerek, hamur işini çok seviyorum, özellikle tuzluları. Bu akşam 15 dk. dan başlayarak evde egzersiz yapamaya başlayacağım. Eski bir sporcu olduğum için egzersizle ilgili deneyimim fazlaca, termal sauna şortumu da hazırladım. Bakalım ne olacak diyorum ama çabuk sıkılıyorum işte, umarım vazgeçmem, biraz dirensem çok kolay kilo veriyorum. Yazalım, birbirimize destek olalım :1:

Merhaba Hanımlar

merhabalar bende bu aralar kendime zayıflama arkadaşı arıyordum :) boyum 152cm/ kilom 66/ beden 42-44 boyum kısa olduğu için kiloyu hiç kaldıramıyorum iki tane peşpeşe sezeryanla doğum yaptım ve sonuç 15 kilo fazlalık :( kızım küçük olduğu için fazla dışarıda çıkamıyorum bütün gün evin içinde az hareket ve yemek :( birbirimizden destek alırsak belki daha kolay başarırız ;)

merhabalar bende bu aralar kendime zayıflama arkadaşı arıyordum :) boyum 152cm/ kilom 66/ beden 42-44 boyum kısa olduğu için kiloyu hiç kaldıramıyorum iki tane peşpeşe sezeryanla doğum yaptım ve sonuç 15 kilo fazlalık :( kızım küçük olduğu için fazla dışarıda çıkamıyorum bütün gün evin içinde az hareket ve yemek :( birbirimizden destek alırsak belki daha kolay başarırız ;)

Merhaba , hoşgeldin :16:

Az hareket için termal şortu öneririm, daha önceki diyetim sırasında kullanmıştım, şimdi yine başlayacağım. Gözle görülür değişiklik yaratıyor, bir çok markanın var, netten bulabilirsin.

Ekmek yemediğim için içim kazınıyor şu an, her an depresyona girebilirim :)

Durmadan su içiyorum

Başarırız diye düşünüyorum, hadi bakalım :)

aslında kolay zayıflıyorum o kadar çok yiyorum ki yememe karşın iyi 100 kilo olmadım :) azcık boğazımı tutsam yetecek :) ekmeksiz doymuyorum en büyük sorunum bu ama kararlıyım zayıflayacağm :)

Kolay gelsin ATRE:) Ben de 168 boy, 75 kiloyum. Hedefim gittigi yere kadar, beser beser. Diyette degilim. Sabah gozleme yedim. Aksama Allah bilir. Arada detox yapiyorum, su iciyorum. Termal short bende de var ama onu kullanamam simdi. Cok terletiyor. Belki bir gun.

Kolay gelsin ATRE:) Ben de 168 boy, 75 kiloyum. Hedefim gittigi yere kadar, beser beser. Diyette degilim. Sabah gozleme yedim. Aksama Allah bilir. Arada detox yapiyorum, su iciyorum. Termal short bende de var ama onu kullanamam simdi. Cok terletiyor. Belki bir gun.

Bende çok zorlamıyorum,

Hele çalışırken çok zor düzenli yemek listeleri

Şimdilik sadece ekmeği ve şekeri kestim

Öğlen yediklerimi yazmıştım zaten, hiç de az değil:)

68 kiloya geri dönmem gerek, fazlası yakışmıyor, çok çöküyorum

Umarım başarırım, ekmek yemeden doymama sorunu bende de var, midemi çok alıştırmışım hamurun ağırlığına

Kilo problemim daha öncede oldu ama sporculuktan geldiğim için, hiç biçimsiz olmadım, geçen akşam bir mağazaya girdim, üzerimi değiştirirken göbeğim çok ağırıma gitti hiç başıma gelmemişti :(

selamlar... elma diyeti dikkatimi çekti ve bugün itibariyle onu yapmaya karar verdim :) sabah bir tane haşlanmış yumurta 5-6 tane zeytin domates salata geri kalan bütün gün yeşil elma yiycem inşallah başarırım :) hedef 3 ayda 16 kilo ;)

selamlar... elma diyeti dikkatimi çekti ve bugün itibariyle onu yapmaya karar verdim :) sabah bir tane haşlanmış yumurta 5-6 tane zeytin domates salata geri kalan bütün gün yeşil elma yiycem inşallah başarırım :) hedef 3 ayda 16 kilo ;)

Selam :)

Bu pek sağlıklı bir şey değil. Doktorum ayda azami 2 kilo vereceksin fazlası zarar der hep, bu tür diyetlerle verilen kilo kalıcı olmuyor üstelik, normal yeme düzenine dönünce otomatik olarak kilo alıyor insan. Kalıcı olması açısından dengeli beslenip vücudu da fazla zorlamadan kilo vermek daha iyi değil mi. Bir de sıkılık durumu var tabi ayda ortalama 6 kilo verince oluşacak sarmaların önüne geçmek de çok sıkı spor ister var mı spor yapma imkanın ?

İkinci günüm; açım :9:

Ekmek yeme alışkanlığımla savaşıyorum ve başaracağım inş.

Kalsiyum almaya çalışıyorum, yağ yakımına ciddi katkısı var, yoğurdu da hiç sevmem Allah'ın gücüne gitmesin.

Süt içiyorum daha iyi geliyor.

Bir kaç güne kadar alışırım diye umut ediyorum

Akşam 50 mekik çektim,bacak egzersizlerimi 3 er set yaptım, 2 kiloluk dambılla kollarımı da (öncelik üst kol-arka kısım) 10 ar set çalıştırdım, gece termal şortumla uyudum, debeleniyorum yani :9::9:

Ziyaretçim çok az ya benden başka kilo vermeye çalışan yok mu :35:

Merhaba , hoşgeldin :16:

Az hareket için termal şortu öneririm, daha önceki diyetim sırasında kullanmıştım, şimdi yine başlayacağım. Gözle görülür değişiklik yaratıyor, bir çok markanın var, netten bulabilirsin.

Ekmek yemediğim için içim kazınıyor şu an, her an depresyona girebilirim :)

Durmadan su içiyorum

Başarırız diye düşünüyorum, hadi bakalım :)

termal şort markasın ıcın ozelden msj atabılır mısınız ? guvenılmıyor da her markaya

haklısın ama midemi küçültmek adına bir hafta falan uygulayacam ondan sonra yediklerimi azaltarak devam edicem. spor yapamıyorum arkadaşlarla toplanım yarım saat horon oynuyoruz her gün :D

haklısın ama midemi küçültmek adına bir hafta falan uygulayacam ondan sonra yediklerimi azaltarak devam edicem. spor yapamıyorum arkadaşlarla toplanım yarım saat horon oynuyoruz her gün :D

uuuuyyyyy hemserum sen bi daaa hoşgeldin :9::9:

horon delirtir adamı, aklım çıkıyor kemençe sesine , üstüne kuymak yemesek iyi spor :9::9:

nasıl gidiyor diyet canım dün bugün misafirim vardı benim diyet yalan oldu :) sanırım pazartesi yeniden deniyicem :S

Kızlar bende diyet yapıyorum 2 haftadır ama ben diyetisyen ile başladım. Açıkcası aç kalmıyorum ama tatlı, hamurişi görünce kendimi zor tutuyorum (çoğu zamanda tutamıyorum) napcam bilmiyorum ya ayrıca çok az yiyosunuz öyle kendinizi aç bırakırsanız metobolizmanız yavaşlıyomuş söyleyimde :))

nasıl gidiyor diyet canım dün bugün misafirim vardı benim diyet yalan oldu :) sanırım pazartesi yeniden deniyicem :S

Cuma akşamı sapıttım biraz, iş yerinden bir arkadaşımın evinde toplandık, hanımlar bir araya gelince ipin ucu kaçtı tabi :56:

Bugün devam ettim ama tek kaçamağım bir şekerli çay içmek oldu, dayanamıyorum tatlandırıcının iğrençliğine yaa

Terazide bir değişliklik yok gibi 1 kilo inmiş sadece o da sudur, ödemdir vs..

Devam edeceğim bakalım ne olacak. Sende bırakma işin peşini, devam :) bu geceden başla bence :52:

Kızlar bende diyet yapıyorum 2 haftadır ama ben diyetisyen ile başladım. Açıkcası aç kalmıyorum ama tatlı, hamurişi görünce kendimi zor tutuyorum (çoğu zamanda tutamıyorum) napcam bilmiyorum ya ayrıca çok az yiyosunuz öyle kendinizi aç bırakırsanız metobolizmanız yavaşlıyomuş söyleyimde :))

O yüzden sık ve az yemeye çalışıyorum ama midem hamur işine o kadar alışmış ki doymuyorum.

İki haftada ne kadar gelişmen var, memnun musun diyetinden

Back
X