• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe İhtiyacım Var :(

neden kızıyosun ki insanlara
ilk ben de okuyunca ne kadar kıskanmış teyzesinin kızını dedim
kıskanmak insanın doğasında olan bişey
bide bişeyleri yaparken beklenti içine girme
tabağın boş gelebilir
hayırlı olsun demelisin.. gerektiği kadar da görüşürsün bu kadar basit!!

Baştan sona okuyun arkadaşlar maalesef beni kıskanç fesat kötü ilan etti. Gerçekten anlayarak yazanlar oldu onlara ayrıca teşekkür ediyorum zaten. Aynen onu uyguluyorum son 6 aydır gerektiği kadar görüşüyorum. Beklenti içine girmek demeyelimde hani ben bu kadar samimi sıcak yaklaşırken neden sürekli uğraşmak dedim. Bunuda yine benim kıskançlığıma bağladı arkadaşlar.

Hayırlı olursunumu derim doğsun bebiş hediyemide alır giderim.
Herşeyi bir kalemde yazamıyorum buraya aklıma gelmeyen konuşamadıklarımda var ama yazılanı bile okumadan yorum yapanlar var.
 
yanlış anlamış olabilirim ama yinede cahilsiniz..ilk defa hamileliği kıskanan birini görüyorum çocuğu olduğu halde bu çok cahilce zaten görümcenin konuşmaları desen ufff

Demek size daha daha önce biri içtenlikle düşüncelerini açmamış. Bakın burada bu kadar kadın bebek sahibi olmak istiyor. Hangisi yolsa gebe gördüğünde imrenmiyor kıskanmıyor yada benim neden yopk düşüncesine katılmıyor.

Allah sana bu kötü düşüncende bebek vermiyor diyenler oldu el insaf ya bu ne biçim bir bakış açısı Allah hiç hiç olmayanlara versin tattırsın.

Benim bebek sahibi olamama nedenim artık son kez yazayım bunu şuanda rahatsızlığımdan dolayı aldığım ilaçlarla doktorum uygun görmedi ve eşim uzak çalışıyor.

Canım inan bunları yapan eşim sülalesi olsa zerre dokunmayacak. Ya tek kuzenim ve oda kasıt bana takık durumda işte bu ama sürekli arayı aç arayı aç açmışım gitmiş bitmiş.

Ben şuraya yazarken bana bu insan böyle kötü davranıyor. Bende ses çıkartmıyorum tavrım ne olsun tarzında yardım almaktı. Artık kuzen görüşmememden yanaşmamamdan bile anlayıp hala laf sokmalarına devam edince..
 
Back