Desteğe ihtiyacım var😔

eceysr90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
19
8
1
34
İyi geceler sevgili anneler 35 günlük bebeğim var. İlk bebeğim olduğu için her konuda tecrübesizim desteginize ihtiyacım var. Bebeğim doğduğundan beri huzursuz sürekli ağlayan bir bebek. Hergün en az 2 defa ağlama krizine giriyor normal bir ağlama değil ama sinir krizi gibi bişey. Sesi çıkabildiği kadar tiz sesle bağırıyor çığlık çığlığa. Hiçbir şekilde sakinleştiremiyorum beni duymuyor gibi. Emzik veriyorum kucaklıyorum pış pış yapıyorum sallıyorum yok susmuyor. Sadece o an emziğin dudağına değdiğini farkederse alıyor birkaç saniye susuyor sonra yine aynı. Bu durum normal mi. Açlık desem tokken de yapıyor, sorun gaz mı anlayamıyorum bebekler böyle kriz geçirir mi çok üzülüyorum bebeğimde bir sorun mu var yoksa kafam karmakarışık ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle yapıyor

Hayırlı olsun bebeğiniz. Benim bebeğim 7 aylık böyle bir sorun yaşamadım. Fakat etraftan akrabalarımdan bu durumu yaşayan çok oldu . Doktora götürmek lazım eğer bir ağrı vs yoksa kolik bebek diyorlar . Zor bi durum en kısa zamanda geçer inşallah geçecek bugünlerde

Uyku ve beslenme takibiyle ağlamasını takip edip Dr. muayeneye götürmeniz iyi olabilir.
Örneğin; beslendikten kaç dakika yada uykudan uyandıktan hemen sonra mı oluyor vs. şeklinde.
Tiz ve tabiri caizse iğne batmış gibi birden ağlama sancısı muhtemelen gaz olabilir.
Sorun çıkmazsa doktorda kolik vs ise beyaz gürültü yada fön makinesi sesi iyi gelebilir.

Muhtemelen kolik bebek ama doktora götürmenizde fayda var

Bebeğim 3 aylık olana kadar hergün günde bi kere o şekilde ağlardı, kendi susmak isteyene kadar, hiçbirimiz susturamazdık. 3 aylık olmaya az kala birden kesildi.

Teşekkür ederim sağolun tam kolik belirtileri yok gibi ama bilmiyorum keşke ne olduğunu öğrenebilsem

Anladım deneyeyim bunları teşekkür ederim

Bebeginiz huzursuz hanimefendi dili yok söylesin oyuzden ağlıyor. Muhtemelen gaz. Yarın sabah bir aile hekimine götürün en azından bir sorunu var belli. Suanda bebeginizin emip emip huzurlu bir şekilde devamli uyumasi gerekiyor

ben hep aglamısım annem oyle der koliktin emsen emmesen karnın agrısa agrımasa canın ıstedıgı ıcın aglardın gectı bı kac aya dedı. o kadar cok seyden aglayabılır kı. belkı gercekten hıc bı sorun yoktur yedıgınden ıctıgınden dırek gaz cocuga gecıyo gaz yapanlara bak ınternetten onu hıc yeme sen. karında gaz olabılır kusuyorsa reflu olabılır. sutten bıseyden alerjısı olabılır. kontrol edılır bunlar da ılla kı. bezı rahatsız edebılır. bez markasını degıstırmeyı dene. sırtını karnını sıvazla. bıraz kucakta gezdırerek cök kalk yapar gıbı hareketle yuru bakalım .. dua bılıyorsan oku. sıcak gelebılır hava bebektır dıyıp kat kat bu sıcakta gıydırme. cısını guzel yapıyorsa beslenmesı de guzeldır yıne de dr a gotur ki ıcınde bı suphe kalmasın. he bı de banyo da cok rahatlatıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…