• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var hemde çok

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.

varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.

dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.

nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok

Son düzenleme:
eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.

varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.

dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.

nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok

Canım umarım durumlar bir an önce düzelir..peki anneniz gördüğü durum karşısinda ne tepki verdi ha birde o aradiginiz adamin soylediklrinize yanıtı ne oldu uzak duracak mi esinizden

Canım bence eşin bir boşlukta şuan, seni sevmiyor istemiyor olsaydı her zaman sana kötü davranırdı diye düşünüyorum. Bence aranız iyiyse kayınpedere değilse kendi babana durumu anlatmalısın, bir büyüğü ve hemcinsi daha iyi halleder durumu diye düşünüyorum.

eşine yüz vermesinler de
ama oda irade sahibi bir insan sonuçta
yani dünden razıymış demekki
:19::19::19::19:
olan sana oluyor arada
terbiyesizliği de ele almış
açma kapıyı bir gece geldiğinde
çok ciddiyim
kaldırsın ortalığı ayağa yinede açma
bakalım iş ciddi ciddi boşanmayı kafana koyduğunu gösterdiğinde ne yapacak
ne demek eşnin çocuğunun evinin nafakasını hergece dışarda arkadaşla yemek
:50::50::50::50::50::50:
boşanıyorsa da boşansın bence
nefret ederim aile kurmuş
aile olamamış insanlardan

Canım umarım durumlar bir an önce düzelir..peki anneniz gördüğü durum karşısinda ne tepki verdi ha birde o aradiginiz adamin soylediklrinize yanıtı ne oldu uzak duracak mi esinizden

annem napıyosunuz falan diye tepki verdi o arada gitti zaten dışarı. o adamın nişanlısını aradım kız benimde arkadaşım. kız çok haklısın diye ne desin o adam anlamazki uyarsam diyo. o da biliyo ne olduğunu çünkü. ben eşimi sıkan biri değilim haftada 3 gün spora gider ava balığa vs. gider. aramamda nerdesin diye. ama bu aralar bekar gibi takılmaya çok özenir oldu. 3 gün evdeyse 2 gün kesin dışarda sabaha kadar. bunaltma beni diyor. güveniyorum yaptığı bişey yok biliyorum ama böyle evlilik aile olmaz. anlatamadım. sırf tek gitmesin diye oralara çocuğumu bırakıp haftasonu takılıyorum peşine sabaha kadar içinip boş boş muhabbetler ediyolar.
ama ne hikmetse o adamın yaşantısını da tasvip etmiyo eşim bana sürekli bu ne böyle günlük yaşıyo. evlenmeyede niyeti yok diye anlatır .bildiği halde neden yuvasındaki huzuru bu adam yüzünden bozar anlamıyorum . ne zaman gitme desen kavga ediyoruz hemen gerilip beni hırpalıyor boşanalım diyor. tamam diyorum sonrada hiç bişey yokmuş gibi evinde oturmaya sıcak davranmaya devam ediyor. yoruldum dengem bozuldu artık.

eşine yüz vermesinler de
ama oda irade sahibi bir insan sonuçta
yani dünden razıymış demekki
:19::19::19::19:
olan sana oluyor arada
terbiyesizliği de ele almış
açma kapıyı bir gece geldiğinde
çok ciddiyim
kaldırsın ortalığı ayağa yinede açma
bakalım iş ciddi ciddi boşanmayı kafana koyduğunu gösterdiğinde ne yapacak
ne demek eşnin çocuğunun evinin nafakasını hergece dışarda arkadaşla yemek
:50::50::50::50::50::50:
boşanıyorsa da boşansın bence
nefret ederim aile kurmuş
aile olamamış insanlardan

tabiki en büyük hata eşimin salak oluşu. bütün gün o adamlaydı kısıtlamıyorum tabi gidicek erkek erkeğe ama aile yapımız bozulmaya başladı.

arkadaşı geçen bize diyoki gece saat 11 olmuş biz çocuğu annemlere bırakıcakmışız 2 saat uzaklıktaki bi yere denize içmeye gidicekmişiz. bu yüzden eşimi arayıp saatlerce ısrar etti eşim okadarına hayır dedi allahtan. sonra bütün gece bu adamın bozulmuş aile yapısından bizim ailemizden konuştuk ama 2 gün sonra bi bakıyorum sırf bu adam için beni hırpalayıp boşanalım diyebiliyor.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım aynı durum benim arkadaşın başında var ama dahada fecisi arkadaşım evleneli yıllar olmuş 14-15 yıl falan adam hala aynı hiç değişmedi arkadaşım boşanmak istiyor bu seferde rahat bırakmaz piskopat diye korkuyor aklıma o geldi allah yardım etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okudum nişanlı olan kız kör mü evlenınce oda aynılarını yaşayacak. Evet eşiniz bekar gbı yaşıyor. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Canım bence eşin bir boşlukta şuan, seni sevmiyor istemiyor olsaydı her zaman sana kötü davranırdı diye düşünüyorum. Bence aranız iyiyse kayınpedere değilse kendi babana durumu anlatmalısın, bir büyüğü ve hemcinsi daha iyi halleder durumu diye düşünüyorum.

en kötüsü ne biliyormusun babama daha önce eşim yanında bile anlattım beni hırpaladığını hiç bişey demedi. sen nasıl benim kızıma vurursun demedi!!!
bitek k.validem dedi. annem gece biraz gördü sabah dedimki kalkınca konuş resti çek. ama annemde tam anlamıyla konuşamaz biliyorum. biz bulgaristan göçmeniyiz ailemde okumuş insanlar ama bu olaya bu kadar tepkisiz kalıyolar. babamın çok üzüldüğünü biliyorum ama hiç bizaman eşimi karşısına alıp sen nasıl benim kızıma dokunursun demedi. eşim aileme karşı çok saygılı. asla bi sıkıntım olmadı o anlamda. hatta babam bize ev verdi. kira falanda ödemiyoruz.

ama hiç bizaman eşimin bu davranışları yüzünden ;biz sana kızımızı bunun için mi verdik demediler. eşimde ailesi bile benden yanayken demekki ben haklıyım diye düşüp hiç bi zaman hatasının farkına varmıyor.

Okudum nişanlı olan kız kör mü evlenınce oda aynılarını yaşayacak. Evet eşiniz bekar gbı yaşıyor. Allah yardımcın olsun[/QUO

kız evlenmicek tabi farkında herşeyi uzatmaları oynuyolar.. tam bekar gibide diyemiyorum çünkü normalde böyle değil . kafası gidip geliyo bu arkadaşlar yüzünden canım ona sıkkın . kimse bunu aramasa evden çıkmaz ben evim rahatım huzurluyum diye. saol canım allah hepimizin yardımcısı olsun bu dünyada nelerle sınanıyoruz

Kayınpederle aranız nasıl? Madem kayınvalide sizle düzgün geçiniyor ve yanınızda, hayattaysa kayınpederden yana şansınızı deneyebilir misiniz?

Allah yardımcın olsun canım aynı durum benim arkadaşın başında var ama dahada fecisi arkadaşım evleneli yıllar olmuş 14-15 yıl falan adam hala aynı hiç değişmedi arkadaşım boşanmak istiyor bu seferde rahat bırakmaz piskopat diye korkuyor aklıma o geldi allah yardım etsin

çocuğumuz var 3 yaşında. hani bi bakıyorum gerçekten giyi ki ben kısıtlayan biri değilim tabiki tek çıkıcak gezicek ama 3 gün aile adamıysa 2 gün resmen bekar gibi oldu. kesinlikle güven sorunumuz yok yalnış anlaşılmasın. dükkana gidip içip içib pcde oyun oynayıp geliyo. ama ben ses çıkarmadığın için ayda 1 olan bu olay haftada 2-3 olmaya başladı.. sıkıntı ben sınır koymaya kalkışınca onun beni hırpalaması ve hemen boşanmak istemsi ama boşanmaması. adam çünkü 2 gün sonra aile babası oluveriyo. en kıymetliside ben oluyorum çok üzgün ve kırgınım çok. iş yerindeyim şuan inanın yazmaktan daha çalışamadım . saatlerce siz içimi dökeyim istiyorum

Kayınpederle aranız nasıl? Madem kayınvalide sizle düzgün geçiniyor ve yanınızda, hayattaysa kayınpederden yana şansınızı deneyebilir misiniz?

kayınpederim hasta kendine hayrı yok adamın. anlatıp üzmek istemem bi yararıda olmaz. annem konuşçak bugün biraz konuşabilirse o da. ailemede sürekli benim onu çok sıktığımı alt tarafı iki bişey içicem tepki veriyo diye anlatıcak tahmin ediyorum. basit karı koca olayına döndürüyor olayı. ailemde tam resti çekemediği için ailesi bile tepki vermiyor demekki haklıyım deyip dahada böbürleniyor malesef:50:

Son düzenleme:

Bence takılmanız gereken önemli mevzular var. Bir kere ortam sana uygun değil demek ne demek. Sana uygun olmayan ortamda onun ne işi var. Açıkçası ben çok işkillenirdim. Alem mi yapıyorlar. Kızlar mı var, uyuşturucu mu var, kumar mı var diye. Olay sadece bekar hayatına özenmekten ibaret olmayabilir.

çocuğumuz var 3 yaşında. hani bi bakıyorum gerçekten giyi ki ben kısıtlayan biri değilim tabiki tek çıkıcak gezicek ama 3 gün aile adamıysa 2 gün resmen bekar gibi oldu. kesinlikle güven sorunumuz yok yalnış anlaşılmasın. dükkana gidip içip içib pcde oyun oynayıp geliyo. ama ben ses çıkarmadığın için ayda 1 olan bu olay haftada 2-3 olmaya başladı.. sıkıntı ben sınır koymaya kalkışınca onun beni hırpalaması ve hemen boşanmak istemsi ama boşanmaması. adam çünkü 2 gün sonra aile babası oluveriyo. en kıymetliside ben oluyorum çok üzgün ve kırgınım çok. iş yerindeyim şuan inanın yazmaktan daha çalışamadım . saatlerce siz içimi dökeyim istiyorum

Canım güveniyorsun ne güzel ama bazen erkekler sandığın kadar masum olmuyor sözüm meclisten dışarı bu laflarım eşine değil allah kolaylık versin inş düzelir çocuğunu düşün yıpratma kendini

Bence takılmanız gereken önemli mevzular var. Bir kere ortam sana uygun değil demek ne demek. Sana uygun olmayan ortamda onun ne işi var. Açıkçası ben çok işkillenirdim. Alem mi yapıyorlar. Kızlar mı var, uyuşturucu mu var, kumar mı var diye. Olay sadece bekar hayatına özenmekten ibaret olmayabilir.

ortam uygun değil dediği kızın erkek kuzenide dükkandaymış. eşimde beni kıskanır epeyce. eğer dükkanda sadece arkadaşı ve nişanlısı varsa tamam der ama başkalarıda varsa gelme der ama kendi gitmekten çoğu zaman geri kalmaz. güvenim gerçekten tam . arkadaşı içki ve pc oyun hastası kolunu kaldırıp başka kıza bakmaz. eşimde biliyorum. hem nişanlısı kızla konuştuk bütün gece pc oyun oynuyolar içiyolar o kadar.

eşimi güven konusunda iyi tanıyorum. amaç sadece dükkan hareketli biyerde havada sıcak evde durulmuyo. dükkana gideyim 2 muhabbet 2 içki takılayım diyo. ama evde bi ailesi var unutuyor. bide kaç sefer o arkadaşını nişanlısıyla bizim eve çağırdı gelin bizim balkonda takılalım çocuğu uyutalım biz gece rahat rahat otururuz dedi. ama arkadaşı dışarda takılmaktan hoşnut biri gelmiyolar bile eve salak saçma ergen muhabbetleri başka bişey yok.. olan bana oluyor ve ben nasıl çözücem bu durumu bilmiyorum arkadaşım :(

Son düzenleme:
K.vaalideniz ve babaniz gidip o adama diecekler gorusme die..onun ayagini burdan kes yuz verme die.esinize bir sey dendiginde ters tepebilir..ancak bole olur.allah yardimciniz olsun.tabiki adamada bagirarak cagirarak degil nasihat ve guzel sozle .

K.vaalideniz ve babaniz gidip o adama diecekler gorusme die..onun ayagini burdan kes yuz verme die.esinize bir sey dendiginde ters tepebilir..ancak bole olur.allah yardimciniz olsun.tabiki adamada bagirarak cagirarak degil nasihat ve guzel sozle .

canım babanım kapasitesi olsa sen benim kızımı nasıl hırpalarsın derdi. 5 sene oldu evleneli her bu tarz olaylarda eşime kimse sen neden hırpalıyosun demediler. eşimde aileside bişey demiyo demek ki ben haklıyım deyip hatasını kabullenmiyor:14: geçn tartışmamızda bana dediki gidicekmiş o adamın yanıda kalıcakmış .dedim git kapı orda gitmiyo ama . sürekli ben ses çıkarmıyayım diye beni tehtit ediyo böyle laflarla ..

annem napıyosunuz falan diye tepki verdi o arada gitti zaten dışarı. o adamın nişanlısını aradım kız benimde arkadaşım. kız çok haklısın diye ne desin o adam anlamazki uyarsam diyo. o da biliyo ne olduğunu çünkü. ben eşimi sıkan biri değilim haftada 3 gün spora gider ava balığa vs. gider. aramamda nerdesin diye. ama bu aralar bekar gibi takılmaya çok özenir oldu. 3 gün evdeyse 2 gün kesin dışarda sabaha kadar. bunaltma beni diyor. güveniyorum yaptığı bişey yok biliyorum ama böyle evlilik aile olmaz. anlatamadım. sırf tek gitmesin diye oralara çocuğumu bırakıp haftasonu takılıyorum peşine sabaha kadar içinip boş boş muhabbetler ediyolar.
ama ne hikmetse o adamın yaşantısını da tasvip etmiyo eşim bana sürekli bu ne böyle günlük yaşıyo. evlenmeyede niyeti yok diye anlatır .bildiği halde neden yuvasındaki huzuru bu adam yüzünden bozar anlamıyorum . ne zaman gitme desen kavga ediyoruz hemen gerilip beni hırpalıyor boşanalım diyor. tamam diyorum sonrada hiç bişey yokmuş gibi evinde oturmaya sıcak davranmaya devam ediyor. yoruldum dengem bozuldu artık.

bekar gibi takılıp seni boşluyosa yol ver gitsin o arkadaşına da söyle bile bile ne nişanlılığıymış bu :19:
mübarek gün senin bir evladın var kardeşim onun rızkını bir serserinin peşinde heba ediyosa yazıklar olsun...sana tek tavsiyem temiz ailelerle dostluk kurup eşini onların eşleriyle tanıştırman çevresi değişirse hayat yapısı da değişir.ya bide ramazanda bari içmemese keşke.

Son düzenleyen: Moderatör:
en sonunda açıcam boşanma davasını geri dönüşüde olmıcak pisi pisine yuvam bozulucak.:14: arkadaşının çevresindeki bütün evliler ayrıldı. takılıyolar orda burda . eşimede rahat geliyo dükkan çocuk sesi yok. havadar hareketli takılıyo boş boş bilmiyo ki yuvası dağılıyo:14:

Back
X