• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var hemde çok

Ne arkadaşmış maşallah gece gündüz yanına gitmeye can atıyor? Sıkılmaz mı hiç insan ya? Git dükkana otur boş muhabbetler bu mudur yani, cazip gelen bişeyler var demek ki, yoksa ailesini geri plana atacak kadar ne bulur ki bir insan arkadaşında? Dikkatli olun, aynı sokakta komşumuz böyle bazı arkadaşlara tutuldu, adam sabaha karşı eve geliyormuş, en erkeni gece yarısıymış.

Geziyorlar, yiyip içiyorlarmış. Kredi kartı ekstresi kabarmış, ayriyetten kredi çekmiş düşünün nasıl tutulmuşsa milleti yedirmek için borca girmiş. O kadar bağlılık gerçekten iyi değil.
:ssz:

Son düzenleme:
zaten dediğin gibi benimsemeye başladı adam evli değil sanki her tartışmada kacıp gitmeler. ama benim bu sefer çok iyi tavrımı koymam lazım beni kaybedeceğini anlasın

Bir sure sonra kocaniz ayrilmak isterse sasirmayin. Kacmak sececekleri ilk yol.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

akşam erken yattım çocukla. aramış gece duymadım sabah gördüm ama geri dönmedim. arasam saçma sapan konuşucak beni kızdırmak için sürtsün biraz burnu. ayrılmak istiyorsa kapı orada ailesini bırakıp elin içkicisine giden ben değilim kendisi...

akşam erken yattım çocukla. aramış gece duymadım sabah gördüm ama geri dönmedim. arasam saçma sapan konuşucak beni kızdırmak için sürtsün biraz burnu. ayrılmak istiyorsa kapı orada ailesini bırakıp elin içkicisine giden ben değilim kendisi...

Allah size sabir versin en buyuk dayanaginiz cocugunuz bnce esinizin akli yerine gelmesi dilegiyle....:ssz:

Ama sen sorunu diger kisilerde ararsan cozum bulamazsin ki. Esin yanlis arkadas yasini coktan gecmis. Bunlar olmazsa baskasi olur. Bu esinin sorumsuzlugu. Ve onlari suclayarak cozebilecegini sanmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla arkadaşım bunun bir alt modeli de benim kocam şiddeti yoktur ama arkadaşlarına çok düşkündür onlara toz konduramaz
beni hep 2.planda görür örneğin bu cumartesi geceden iş arkadaşlarıyla denize gidiyor
geçen arkadaşını yemeğe çağırdı bende hamileyim neyse yemek yiyoruz kızım cacığını hiç yemedi
biz birer kase yedik baktı kızım yemedi aldı yarısını arkadaşına yarısını kendine koydu çok zoruma gitti
hamileyim diye mi bilmiyorum teklif bile etmedi yani
ben çareyi kendime çocuğuma ve arkadaşlarıma vakit ayırarak buldum ve artık o teklif ediyor
şuraya gidelim buraya gidelim diye üstüne düşmeyin umursamayın inanın kendisi gelicektir allah sabır versin bize

yaaa benim içim acıdı ama :50:
nasıl al karıcım sen ye demez yaa :26:

zaten umursamamaya başladığımda hemen dönüveriyor ama benim yapım gereği sıcakkanlıyım ona sürekli böyle davranırsam soğurum eşimden:(

öyle anne baba arkadaş konuşmasıyla değil, sen konuşacaksın. hem de ciddi konuşacaksın.
gerekirse resti çekip ya bu hayat tarzı ya da biz diyeceksin.
sonucunda blöfünü görür mü bilemem ama ben olsam bu kadarına bile tahammül edemezdim.
1 sene boyunca doğunun çok küçük bi ilçesinde yaşadık.
havaların ısınmasıyla beraber eşim kahve denen yere sardı.
2 arkadaş buldu, sabah ben işe, o kahveye.
akşam yemek yiyoruz hop yine kahveye.
böyle böyle delirtti beni.
diyodum küçük yerde işi de yok sıkılıyodur diye
gece 11 de arıyolardı gelsene diye
bizimki koşa koşa gidiyordu
en sonunda küçük bir cinnet geçirdim.
git onlarda yat o zaman dedim.
o 2 arkadaş da evliydi ama karılarıyla bi paylaşımları yoktu, geceden geceye görüyolardı işte.
ben böyle delirince sustu oturdu evinde.

her şeyin bi sınırı var. ben neden kendimi geceleri dışarı atmıyorum?
ayda 1 ya da 2 haftada bi kere çıkar anlarım
ama abartmasınlar yani.

Ama sen sorunu diger kisilerde ararsan cozum bulamazsin ki. Esin yanlis arkadas yasini coktan gecmis. Bunlar olmazsa baskasi olur. Bu esinin sorumsuzlugu. Ve onlari suclayarak cozebilecegini sanmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru söylüyosun en büyük suç eşimde zaten. bide inan kısıtlayan baskıcı biri değilim. hani bunaldıda gitti diyicem. eşimle tartışmadığımızda herşey çok güzel . ama her işine gelmeyen durumda o arkadaşını kaçış yeri gibi görüyor. aradı akşam duymadım açmadım telefonu. aramıyorumda. benim kızdığım nokta evli insaların önceliği ailesidir. sonra arkadaş ve başka şeylerdir.. sen önceliğini arkadaş artan zamanını evine ayırırsan olmaz yürümez.. 5-6 aydır sanki 2 kişi değiliz 4 kişiyiz evliliğimizde . birlikte gidiyoruz çoğu zaman ama çok laçka olmaya başladı durum.

her cumartesi sabah kadar içiyoruz sonra eve geliyoruz ben uykusuz çocuk bakıyorum o uyuyor. pazar günüde bütüngün evde böyle geçiyor. sonra ben kapalı dört duvar arasında çalışıyorum 5 gün. o araba altında fırt oraya fırt buraya arkadaşının yanında eğer hafta sonu çocuğa bakçak insan yoksa ben gelemiyosam o kendi gitmek istiyor ben hayır dediğimde olay büyüyor. bana dediği laf ama senlede gidiyoruz senlede çıkıyoruz bi hava alcam gelcem..

kusucam artık bu durumdan.. bide bu arkadaşı eşimi gayet güzel kullanıyor..

yaaa benim içim acıdı ama :50:
nasıl al karıcım sen ye demez yaa :26:

öyle anne baba arkadaş konuşmasıyla değil, sen konuşacaksın. hem de ciddi konuşacaksın.
gerekirse resti çekip ya bu hayat tarzı ya da biz diyeceksin.
sonucunda blöfünü görür mü bilemem ama ben olsam bu kadarına bile tahammül edemezdim.
1 sene boyunca doğunun çok küçük bi ilçesinde yaşadık.
havaların ısınmasıyla beraber eşim kahve denen yere sardı.
2 arkadaş buldu, sabah ben işe, o kahveye.
akşam yemek yiyoruz hop yine kahveye.
böyle böyle delirtti beni.
diyodum küçük yerde işi de yok sıkılıyodur diye
gece 11 de arıyolardı gelsene diye
bizimki koşa koşa gidiyordu
en sonunda küçük bir cinnet geçirdim.
git onlarda yat o zaman dedim.
o 2 arkadaş da evliydi ama karılarıyla bi paylaşımları yoktu, geceden geceye görüyolardı işte.
ben böyle delirince sustu oturdu evinde.

her şeyin bi sınırı var. ben neden kendimi geceleri dışarı atmıyorum?
ayda 1 ya da 2 haftada bi kere çıkar anlarım
ama abartmasınlar yani.

bende çok konuştum ama hiçbizaman tam anlamıyla rest çekmedim :50:. yapım gereği küslükten çok rahatsız olurum. şimdi çok kararlıyım tavrımı net koyucam. çünkü kendimi biliyorum baskıcı kıskanç bi eş asla değilim bunu oda gayet iyi biliyo ama işine geldiği gibi konuşuyo kendini savunmak için.

bizim arkadaşlarda evli değil evlilik kavramını bile bilmezler kafalarına göre takılıyolar. sabaha kadar içmeler sonra bütün gün uyumalar... ayda 1-2 olur ama son zamanlarda herhafta aynı muhabbet olmaya başladı. aile düzenimiz kalmadı :47:

eğer böyle devam etmek istiyosa kapı orda valla yetti artık. rest çemiyorum hemen yumşuyorum dedim ya o şimdi öyle sanıyo gene :47:

off çok kabız bir durum.. :52:

erkekler çok aptal.nokta!
şimdi bu önemli bilgiyi de paylaştıktan sonra size birşeyler önermeye çalışırdım.başka bi arkadşaında yazdıgı gibi boş boş muhabbetler diyosunuz ama,demekki o serseri de eşinize çook cazip gelen şeyler var.mazallah böylesi insan kullanmayı da beceren biriyse eşinize büyük aptallıklar yaptırabilir.
bir de eşiniz sizden boşanamaz bence,blöf yapıyor gibi geldi bana.bu durumda işiniz daha kolay.
eşinize sağlam bir ders vermeniz lazım, sizi iterek haketmiş bunu.işyerinizden bikaç gün izin alma şansınız yok mu? alın cocugunuzu, bikaç gün ortadan kaybolun bi yerlere gidin.annenize değil ama,sizi kolay bulamayacagı bi yere.böyle filmlerde olur ya,adam herşeyden habersiz eve gelir ev boş filan..
arasa da açmayın.ben olsam tek bi mesaj atarım.ya evliliğine sahip çık ya da biz hayatından çıkarız diye..adam resmen boşanmanın ve sizi kaybetmenin provasını yaşasın yusuf yusuf..:23:
mesela tatile gidecektk parasını ödedik demişsiniz.valla ben olsam o tatile eşim hariç herkesi götürürm kendim giderim.kalsın öyle evde mal mal..
bir de o serseriye biraz çemkirseniz nasıl olur?yani kavga çıkarın demiyorum ama orta sertlikte,ne konuşuyorsunuz böyle her akşam her akşam.senin yüzünden sorun yaşıyoruz insan olur olmaz zamanda zırt pırt bu kadar arar mı evli bir adamı?sen ne biçim düşüncesizsin flan gibi şeyler..
kaybedecek neyiniz var? insansa utanır biraz eşinizi ararken hiç olmazsa..

Son düzenleme:
off çok kabız bir durum.. :52:

erkekler çok aptal.
şimdi bu önemli bilgiyi de paylaştıktan sonra size birşeyler önermeye çalışırdım.başka bi arkadşaında yazdıgı gibi boş boş muhabbetler diyosunuz ama,demekki o serseri de eşinize çook cazip gelen şeyler var.mazallah böylesi insan kullanmayı da beceren biriyse eşinize büyük aptallıklar yaptırabilir.
bir de eşiniz sizden boşanamaz bence,blöf yapıyor gibi geldi bana.bu durumda işiniz daha kolay.
eşinize sağlam bir ders vermeniz lazım, sizi iterek haketmiş bunu.işyerinizden bikaç gün izin alma şansınız yok mu? alın cocugunuzu, bikaç gün ortadan kaybolun bi yerlere gidin.annenize değil ama,sizi kolay bulamayacagı bi yere.böyle filmlerde olur ya,adam herşeyden habersiz eve gelir ev boş filan..
arasa da açmayın.ben olsam tek bi mesaj atarım.ya evliliğine sahip çık ya da biz hayatından çıkarız diye..adam resmen boşanmanın ve sizi kaybetmenin provasını yaşasın yusuf yusuf..:23:
mesela tatile gidecektk parasını ödedik demişsiniz.valla ben olsam o tatile eşim hariç herkesi götürürm kendim giderim.kalsın öyle evde mal mal..
bir de o serseriye biraz çemkirseniz nasıl olur?yani kavga çıkarın demiyorum ama orta sertlikte,ne konuşuyorsunuz böyle her akşam her akşam.senin yüzünden sorun yaşıyoruz insan olur olmaz zamanda zırt pırt bu kadar arar mı evli bir adamı?sen ne biçim düşüncesizsin flan gibi şeyler..
kaybedecek neyiniz var? insansa utanır biraz eşinizi ararken hiç olmazsa..

tabiki boşanamaz benim gibi hatunu öpsün başına koysun.. hatam ona yeterli sertlikte tavır almamış olmam .izin işini düşündüm ama tatil için ayarlandı işyerinde izinler. biz geçende yaşadık buna benzer durumu diğer konularımda var. 3 gün konuşmuyoruz sonra sonra yanaşan ben oluyorum olay dahada uzamasın diye ve o naz yaparak barışıyo ama gayet sıcak bi aile ortamı oluyo sonrasında . aradan biraz zaman geçiyor hooop aynı şey başlıyor..

ben adamın nişanlısına ( kendisi benimde arkadaşım ) ufaktan o gece çemkirdim. boşanmak üzereyiz elinize vericem boşanma kağıdını anlarsınız o zaman dedim. yeter yüz vermeyin olur olmaz çağırmayın benim eşimde irade yok geliyo her arandığında dedim. biz evliyiz çocuğumuz var bizi flört eden çift olarak görmeyin dedim.

tabiki boşanamaz benim gibi hatunu öpsün başına koysun.. hatam ona yeterli sertlikte tavır almamış olmam .izin işini düşündüm ama tatil için ayarlandı işyerinde izinler. biz geçende yaşadık buna benzer durumu diğer konularımda var. 3 gün konuşmuyoruz sonra sonra yanaşan ben oluyorum olay dahada uzamasın diye ve o naz yaparak barışıyo ama gayet sıcak bi aile ortamı oluyo sonrasında . aradan biraz zaman geçiyor hooop aynı şey başlıyor..

ben adamın nişanlısına ( kendisi benimde arkadaşım ) ufaktan o gece çemkirdim. boşanmak üzereyiz elinize vericem boşanma kağıdını anlarsınız o zaman dedim. yeter yüz vermeyin olur olmaz çağırmayın benim eşimde irade yok geliyo her arandığında dedim. biz evliyiz çocuğumuz var bizi flört eden çift olarak görmeyin dedim.

nişanlısıyla konuştugunuzu okudum, ama o kızcagız ne yapsınki?baksanıza evlilikten umudu kesmiş.hem biri size söyleseydi siz ne yapabilirdiniz kocanız önüne ne kadar gecerdiniz..
ben direk serseri herifin kendisine çıkışsanız böyle ciddi ciddi diyorum nasıl olur?

nişanlısıyla konuştugunuzu okudum, ama o kızcagız ne yapsınki?baksanıza evlilikten umudu kesmiş.hem biri size söyleseydi siz ne yapabilirdiniz kocanız önüne ne kadar gecerdiniz..
ben direk serseri herifin kendisine çıkışsanız böyle ciddi ciddi diyorum nasıl olur?

bunlar dükkanda yatıp kalkıyolar beraber yaşıyolar yani bütün gün beraberler. serseri herif konuştuğumuzu duydu zaten anlatır diye düşündüm. ben direk muhatap olmak istemiyorum canım. hoş adamın yaşantısından bize ne ona uyan hayır demeyen eşimde suç ..

aradı gece eşim spordan sonra duymadım açmadım merakta ediyorum ama aramıcam.. açmıcam. eskidende ben aramayınca arar ben boşanmaya karar verdim der blöf yapar ben nasıl yani olurmu öyle şey falan derim barışırdık o da özür dilemeden barışmış olurdu. şimdi gene aynısını yapmaya çalışıyor :47:

Son düzenleme:
Esiniz evlenmeyi cocuk yapmayi biliyorsa kendine yakışır gibi yasamasini da bilecek. Yorumlarda okudum ''bekar gibi yasiyor'' sozunu.. Bu bir karakter meselesi bekar yada evlilikle alakasi nedir? Pekcok bekar adam gayet duzenli yasiyor. Sorun sadece esinizde ne arkadasinda ne de onun nisanlisinda.. Siz nisanli bayani uyarmak yerine sizin cenenizi sıkıp sizi itip düşüren erkekle hayat nasil gecer onu düşünün. Allah korusun baska bir sinir aninda sizi itip ya kafanizi vursaniz sakat kalsaniz??

Esiniz evlenmeyi cocuk yapmayi biliyorsa kendine yakışır gibi yasamasini da bilecek. Yorumlarda okudum ''bekar gibi yasiyor'' sozunu.. Bu bir karakter meselesi bekar yada evlilikle alakasi nedir? Pekcok bekar adam gayet duzenli yasiyor. Sorun sadece esinizde ne arkadasinda ne de onun nisanlisinda.. Siz nisanli bayani uyarmak yerine sizin cenenizi sıkıp sizi itip düşüren erkekle hayat nasil gecer onu düşünün. Allah korusun baska bir sinir aninda sizi itip ya kafanizi vursaniz sakat kalsaniz??

kızı uyarmamdaki amaç zamansız aramasınlar diye . asıl sorun tabiki eşimde onun için tavrımı sert vericem bu sefer. olmuyosa istemiyosa kapı orada. ben alttan aldıkça olaylar bu noktaya geldi .

cumartesi günü eşim eve geldi biz hiç konuşmadık sadece gelmeden önce aradı. yemek hazırladım. her cumartesi o arkadaşının yanına beraber giderdik. bana bugece çocuğu annemlere bırakmıyormuyuz dedi bende hayır dedim. sen gelmicekmisin dedi hayır dedim. ve o hazırlandı gitti... sabaha karşı geldi.. bende sabah telefonuna baktım uyurken gece evden çıkmadan önce o adam bi sürü çağırmış eşimi gelin diye eşimde konuşmuyoruz triplerdeyiz falan diye anlatmış durumu. adamda sen gel gibi bişey ima etmiş eşimde gitti beni bırakarak.

pazar günü bütüngün uyudu kalktı oyun oynadı.. konuşmadık gene. akşam hazırlandı çıkmaya çocuğu uyutuyodum..ben gidiyorum dedi cevap bile vermedim. gidince nasıl ağladım size anlatamam bi mesaj geldi hemen kupa maçını izleyip gelicem diye.. geldi ama ayrı yattık gene..

sabah telefonunu aldım gene baktım mesajlarına o adam gene mesaj atmış pazar günü bize gelin kahvaltı yapalım falan diyo eşimde yok falan demiş. adam eşime diyoki akşama nişanlısı yokmuş maç muhabbetini hatırlatıyor. zaten eşimde dediğim gibi akşam çıktı gitti.

ne kadar bulaştı hayatımıza bu adam benim eşim nekadar salakmış. kızlar gece 4-5 gbi bi kriz tuttu yatakta ağlamaktan canım çıktı çok moralim bozuk.
tepki vermiyorum bekliyorum daha ne kadar ileri gidicek diye. hanımlığımı koruyorum allah elbet tersine döndürücek olanları .. canım çok yanıyor ama sabrediyorum . gelip benle konuştuğunda ise ayrılmak istediğini ve kararlı olduğumu söyliycem ..:14:

Son düzenleme:
ayrılmak değilde ben ne yapardım biliyormusun akşam gitti ya eşiniz oraya bende peşine çıkar giderim sırra kadem basarım tlf falan kapatırım aileden biri yada çok yakın bir arkadaşıma yavrumuda alıp eve geldiğinde sizi göremesin bakalım ne yapıyor size ulaşamasın belki kıymetinizi anlar birkaç gün hem kafa dinlerim

ayrılmak değilde ben ne yapardım biliyormusun akşam gitti ya eşiniz oraya bende peşine çıkar giderim sırra kadem basarım tlf falan kapatırım aileden biri yada çok yakın bir arkadaşıma yavrumuda alıp eve geldiğinde sizi göremesin bakalım ne yapıyor size ulaşamasın belki kıymetinizi anlar birkaç gün hem kafa dinlerim

çalışıyorum canım:( akılma geldi yapmak. annemler uzakta oturuyor çok zor olucak işe gidip gelmek. o hala düzelicek havasında.. ya ben bu adama ne yapayım resmen bulaştı pislik herif ya. dün gece 4 gibi ezan okunuyor o kadar içten yalvardım ki allaha umarım umarım çıkar gider hayatımızdan. :14::14:

Back
X