Çok zor biliyorum ama kendinize acımaktan vazgeçin lütfen.Ona, annesine şuna buna acıyın.Kendinize değil...Kurtulun bu haksızlığa uğramış mağdure psikolojisinden.Zor biliyorum ama yapabilirsiniz.Elbet ağlayın ,sızlayın.Acıyı zamanında yaşayın.Ama bi yanınız güçlü olmak için savaşsın, umutlu olmak için.Bakın böyle yaralarınızı aça aça gezerseniz, gelip o yaralara basan, kullanan çok olur.Karşı tarafa karşı dik durun...Bol şans ve sevgiler.Allah'a emanet olun...inanın psikologumun laflarına çok benzer tahlil ettiniz.beni 3-5 günde sildi çöp gibi attı.çok haklısınız ben kendimi kandırıyorum hala eski eşim kafamdaki adam diyee üzülüyorum.hala şaşkınım o yüzden destek istedim sizlerden çünkü ben kayıkta gibiyim.eşyalrını bilerek almış önceden uyumuşum ben.belki de rabbim beni eski yasadığım şehre bu adamın öbür yüzünü görmem için geri getirdi.bunları hakettimi düşünüyor suçum neyse anlamadım.sınav stresimden benden evlilk kurallarından üzerime saldırdı bunları yaşamayan bilmezz.onun tuzu kuruydu kendi çevresi bildiği yerler işi var eşi evde oh kebap ben ne oldum.yalnız işsiz çaresiz sevgiye aç kaldım.sevgi vermeye çalıştını sanmışım sevseydi koymazdı böyle beni.çok kırgınım benim üzerime titredini sanmışım.hediyeler alan benimle baarışmadan uyumayan bir adamdı.sevmişim buraya gelirsen gene sevebilirim dedi orda da bitti.ben seviyorum hala böylee bir adamı ama gelse de geri dönmem içsesim unut diyor.başarmam için sabır
inanın psikologumun laflarına çok benzer tahlil ettiniz.beni 3-5 günde sildi çöp gibi attı.çok haklısınız ben kendimi kandırıyorum hala eski eşim kafamdaki adam diyee üzülüyorum.hala şaşkınım o yüzden destek istedim sizlerden çünkü ben kayıkta gibiyim.eşyalrını bilerek almış önceden uyumuşum ben.belki de rabbim beni eski yasadığım şehre bu adamın öbür yüzünü görmem için geri getirdi.bunları hakettimi düşünüyor suçum neyse anlamadım.sınav stresimden benden evlilk kurallarından üzerime saldırdı bunları yaşamayan bilmezz.onun tuzu kuruydu kendi çevresi bildiği yerler işi var eşi evde oh kebap ben ne oldum.yalnız işsiz çaresiz sevgiye aç kaldım.sevgi vermeye çalıştını sanmışım sevseydi koymazdı böyle beni.çok kırgınım benim üzerime titredini sanmışım.hediyeler alan benimle baarışmadan uyumayan bir adamdı.sevmişim buraya gelirsen gene sevebilirim dedi orda da bitti.ben seviyorum hala böylee bir adamı ama gelse de geri dönmem içsesim unut diyor.başarmam için sabır
çok saolun.güçlü olduğumu sanıyorum ama bu ara çok sarsıldım olumsuzluklar üstüste geldi.şok üzerine şok.topraktaki babama bir sözüm var heep onun kızı gibi yaşayıp ona layık şekiilde ölcem diye.çok sabır gerekti babam okurken ölmüştü çok kazık yedim geçmişte de ama bu en büyük kazığım.evlenmek istemezken o ne yapıp edip beni ikna etmişti aksine şu kazığına kadar hep iyiliğini görmüştüm.kavgalar her yerde olur daha çok yenisin evlilikte dedim.işsizdim bu beni çok geriyordu ona tam anlamıyla hanımlık yapamadım diye kendimi suçladım ta ki o şer görünen hırszlık olayına kadar.elin yedi kat yabancısı insanlar yardımıma koşarken o inanmadı üzerine ben sende zaten boşancam neden aradın dedi.ben de bana vurduğu zaman boşanma lafı ettim zamanında ama evimi hiç bırakmamıştım demk ki o beni hiç sevmemiş.
boşanma sebebinizi anlayamadım
Çok zor biliyorum ama kendinize acımaktan vazgeçin lütfen.Ona, annesine şuna buna acıyın.Kendinize değil...Kurtulun bu haksızlığa uğramış mağdure psikolojisinden.Zor biliyorum ama yapabilirsiniz.Elbet ağlayın ,sızlayın.Acıyı zamanında yaşayın.Ama bi yanınız güçlü olmak için savaşsın, umutlu olmak için.Bakın böyle yaralarınızı aça aça gezerseniz, gelip o yaralara basan, kullanan çok olur.Karşı tarafa karşı dik durun...Bol şans ve sevgiler.Allah'a emanet olun...
başaramayacak neyin var ki arkadasım? Sınavın ataman hepsi olmuş.ev tutmussun yerleşmissin.babacın ölse de ailen arkanda durmuş 2 ay da olsa sana bakmış para kazanmaya başlıyacaksın artık.bebek yok ...takıldıgın şey nedir?
Tokat yemişsin.kv den hakaret etmiş.şiddetli kavgalar,huzur yok.sende o da yalnışlar yapmışsınız.bitmiş...
Evine hırsız girmiş yalnız bir kadın---hani derler ya namus namus...adam seni gözden çıkartalı çok olmuş.ne canın ne namusun adamın derdi degil...o altınların derdine düşmüş.seni yalancı çıkartmış...
Iyi şeyleri düşünme artık.bunları düşün.
Kopart artık bagını...gururunu ayaklar altına alma daha...güçlü olmak için her türlü destege sahipsin...eminim çok zaman geçmeden kendin de böyle düşüneceksin zaten...boş yere üzülüyorsun...boş yer...
ben de çok güçlü olduğumu sanırdım.boşanma sürecim çok acılı geçti.çoook.ayrılırken iyice acıtmak için canımı eve kadın getirmişti.ben evde değildim ama sonra gittiğimde gözüme soktular.hatta alay ettiler benle.neyse şimdi bu acıları hatırlamak istemiyorum.sadece şunun için yazdım;ben de hep onun beni sevdiğini zannederdim,bu hareketi asla beklemezdim.ama yaşayarak görüyoruz işte bazen insanların bizim sandığımız gibi olmadıklarını.sen de gördün görüyorsun.bir süre acı çekeceksin sanırım.psikoloğa gidiyormuşsun bu güzel.iyi gelir,ilaç da kullan gerekirse.bir süre sonra acısı hafifleyecek.ama sabır.gerçekten senin için hayırlı olan neyse o olsun.
gerçekten böyle düşünüyor olmanız beni mutlu etti çok tesekkür ederimgüçlü kadınlara bayılıyorum
sen de güçlü bir kadınsın
Sana öncelikle geçmiş olsun diyorum canım ayrıca HELAL OLSUN SENİN GİBİ KADINA..
Pislik kvdene kendini ezdirmemen saygını bozmaman davayı düşünmeden açman her kadının yapacağı şeyler değil..
Bence şuanda herşey yolunda sadece yapılanlar sizi üzebilir oda zamanla geçer..
Allah yardımcınız olsun bize söylenecek birşey kalmamış siz zaten gereken herşeyi başarmışsınız..
Yolunuz bahtınız açık olsun ..
Her yeni bir gün yeni umuttur hoşçakalın
Allah yardımcınız olsun :26:
Eşiniz size çok büyük oyun oynamış
Şehirden dolayı olduğunu zannetmiyorum boşanma olayının
Zaten kafasına koymuş ve uygulamak için de ortamı hazırlamış
Atandığına sevindim en azından dimdik karşısında durursun hayatın
Ama eşinin yaptığı kahredici
Bu kadar mı kolay mı yuvayı yıkmak,biz nelere göğüs geriyoruz
Metanetini koru canım,gerekirse de boşanma
Süründür
kesinlikle arkadaşın yorumuna katılıyorum.şüphesizAllah yardımcınız olsun :26:
Eşiniz size çok büyük oyun oynamış
Şehirden dolayı olduğunu zannetmiyorum boşanma olayının
Zaten kafasına koymuş ve uygulamak için de ortamı hazırlamış
Atandığına sevindim en azından dimdik karşısında durursun hayatın
Ama eşinin yaptığı kahredici
Bu kadar mı kolay mı yuvayı yıkmak,biz nelere göğüs geriyoruz
Metanetini koru canım,gerekirse de boşanma
Süründür
eğer eşin o kadar çirkin mailler attıysa milletin lafıyla yanlış yapmış ama ben neden birden bu kadar değiştiğini sorarım mutlaka belkide senin bilmediğin başka bi şey var ortada ama nolursa olsun eşinin yaptığı çok yanlış sen onun için yerinden yurdundan olmuşsun yaptığı ayıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?