- 15 Temmuz 2017
- 22
- 8
- 1
- 54
- Konu Sahibi senasahinsoy
-
Komşumun oğlu 780 gram doğmuş şimdi 6 yaşımda tosun gibi bi çocukMerhaba bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler özellikle de prematüre anneleri varsa sizden destek bekliyorum bana yardımcı olun 5 gündür psikolojik olarak çökmüş durumdayım. 11 Temmuzda tansiyonum aşırı yüksek olduğu için 31+6 iken erken doğum yaptım. 1760 gr kızım oldu. Bebeğim şuanda küvözde ve solunum makinasına bağlı. Her gün sütümü sağıyorum hemşireler damar yolu ile bebeğime veriyorlar. Merak ettiğim ve korktuğum şeyler var bana lütfen yardımcı olun. Bebeğim ne kadar daha makina ile nefes alacak? Bu süreç tahmini ne zaman bitecek. Doktorlar pek ümit vererek konuşmuyor ama hemşireye sorduğumda toparlayacak diyorlar. Ne yapayım neye inanayım neye dayanayım bilemiyorum. Bebeğim akciğer gelişimini ne zaman tamamlar,onu ne zaman kucağıma alırım sabırsızlanıyorum. Benim yavrumdan daha küçük doğan bebeklerin çıktığını hemşirelerden duyuyorum ama yine de sizlere danışmak istedim nolur bi şeyler söyleyin
Allah bebeğinizi size bağışlasın. Bu süreçte sizin kendinizi iyi hissedip bebeğinize güç olmanız gerekiyor k hisseder annesi...
Çok daha küçük bebekler gerçekten de çıkıyorlar. Yeter ki alacak nefesi olsun.
Siz bebeğiniz için süt sagarken aglamayin, ona güzel sözler söyleyin. Gerçekten farkedecektir.
Oncelikle Allah yavruya sifalar versin en kisa surede toparlansin insallah benim arkadasim 1.5 ay once erken dogum yapti 1700 gr dogdu kuvezde kaldi ve bayramdan once cikti hastaneden suan bildigim kadariyla sagligi yerinde bebisin seninkide duzelecek insallah sadece buna inan kotu seyler dusunmeMerhaba bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler özellikle de prematüre anneleri varsa sizden destek bekliyorum bana yardımcı olun 5 gündür psikolojik olarak çökmüş durumdayım. 11 Temmuzda tansiyonum aşırı yüksek olduğu için 31+6 iken erken doğum yaptım. 1760 gr kızım oldu. Bebeğim şuanda küvözde ve solunum makinasına bağlı. Her gün sütümü sağıyorum hemşireler damar yolu ile bebeğime veriyorlar. Merak ettiğim ve korktuğum şeyler var bana lütfen yardımcı olun. Bebeğim ne kadar daha makina ile nefes alacak? Bu süreç tahmini ne zaman bitecek. Doktorlar pek ümit vererek konuşmuyor ama hemşireye sorduğumda toparlayacak diyorlar. Ne yapayım neye inanayım neye dayanayım bilemiyorum. Bebeğim akciğer gelişimini ne zaman tamamlar,onu ne zaman kucağıma alırım sabırsızlanıyorum. Benim yavrumdan daha küçük doğan bebeklerin çıktığını hemşirelerden duyuyorum ama yine de sizlere danışmak istedim nolur bi şeyler söyleyin
oksijen makinasina bagli olmasi benim canımı cok sıkıyor o makinadan sonra nefes alamamasından korkuyorumOncelikle Allah yavruya sifalar versin en kisa surede toparlansin insallah benim arkadasim 1.5 ay once erken dogum yapti 1700 gr dogdu kuvezde kaldi ve bayramdan once cikti hastaneden suan bildigim kadariyla sagligi yerinde bebisin seninkide duzelecek insallah sadece buna inan kotu seyler dusunme
Akciğerleri gelişmediği için makineye bağlı annesi. karnındaymış gibi düşün. Kendi başına nefes alamaz ki. 35,36. Hafta doğanlar da çoğu zaman makineye bağlanıyor. Karnındaki gibi haftalarını dolduracak, akciğeri gelişecek ve bir gün o makine çıkarılacak. Bu arada hemşirelerin sütünü vermesine çok sevindim. Genelde mama ile beslerler kolaya kaçıp. Sütündeki antikorlar onu koruyacak, çabuk toparlanacak. Sağlıkla kucağına al.oksijen makinasina bagli olmasi benim canımı cok sıkıyor o makinadan sonra nefes alamamasından korkuyorum
O makinaya mecbur baglanir cunku cigerleri gelismemistir daha ama mutlaka gelisecek cigerleri ve kuzucuk makinasiz nefes alicsk ve evinize doneceksiniz Allahin izniyleoksijen makinasina bagli olmasi benim canımı cok sıkıyor o makinadan sonra nefes alamamasından korkuyorum
canim Allah hepinizden razi olsun mesajlariniz beni rahatlatıyor insallah yavrumu kucagıma alırım cok korkuyorum kotu bi haber almaktan hepinizin duasina ihtiyacim varAkciğerleri gelişmediği için makineye bağlı annesi. karnındaymış gibi düşün. Kendi başına nefes alamaz ki. 35,36. Hafta doğanlar da çoğu zaman makineye bağlanıyor. Karnındaki gibi haftalarını dolduracak, akciğeri gelişecek ve bir gün o makine çıkarılacak. Bu arada hemşirelerin sütünü vermesine çok sevindim. Genelde mama ile beslerler kolaya kaçıp. Sütündeki antikorlar onu koruyacak, çabuk toparlanacak. Sağlıkla kucağına al.
elimden geldigince pozitif düsünmeye calısıyorum ama günden güne de sabrım azalıyor endiseleniyorum. oksijen makinasına bağlı olması beni cok ürkütüyor kendisi nefes alabilecek mi cok merak ediyorum cok korkuyorum
Benim de terenim 31+5 'te doğdu. 1200 gr di. Solunum cihazına bağlı nefes aldı bi süre. Bir ay kadar kuvezde kaldı. Sonrasında her şey yoluna girdi. Senin bebeğinin kilosu çok iyi. Inşallah bir an önce taburcu olursunuz.Merhaba bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler özellikle de prematüre anneleri varsa sizden destek bekliyorum bana yardımcı olun 5 gündür psikolojik olarak çökmüş durumdayım. 11 Temmuzda tansiyonum aşırı yüksek olduğu için 31+6 iken erken doğum yaptım. 1760 gr kızım oldu. Bebeğim şuanda küvözde ve solunum makinasına bağlı. Her gün sütümü sağıyorum hemşireler damar yolu ile bebeğime veriyorlar. Merak ettiğim ve korktuğum şeyler var bana lütfen yardımcı olun. Bebeğim ne kadar daha makina ile nefes alacak? Bu süreç tahmini ne zaman bitecek. Doktorlar pek ümit vererek konuşmuyor ama hemşireye sorduğumda toparlayacak diyorlar. Ne yapayım neye inanayım neye dayanayım bilemiyorum. Bebeğim akciğer gelişimini ne zaman tamamlar,onu ne zaman kucağıma alırım sabırsızlanıyorum. Benim yavrumdan daha küçük doğan bebeklerin çıktığını hemşirelerden duyuyorum ama yine de sizlere danışmak istedim nolur bi şeyler söyleyin
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebeğiniz. Allah sağlık sıhhat versin. Bebekler göründüklerinden daha dayanıklıdır. Merak etmeyin iyi olacak.kuzenim ptematüre doğduğunda minicikmiş. O da makinede kaldı. Üstelik 23 sene önceki tıbbı imkanlarla. Eve getirdiklerindede küçük bir kayık tabağa bile sığmış. O kadar ufaktı. Şimdi evlendi.Merhaba bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler özellikle de prematüre anneleri varsa sizden destek bekliyorum bana yardımcı olun 5 gündür psikolojik olarak çökmüş durumdayım. 11 Temmuzda tansiyonum aşırı yüksek olduğu için 31+6 iken erken doğum yaptım. 1760 gr kızım oldu. Bebeğim şuanda küvözde ve solunum makinasına bağlı. Her gün sütümü sağıyorum hemşireler damar yolu ile bebeğime veriyorlar. Merak ettiğim ve korktuğum şeyler var bana lütfen yardımcı olun. Bebeğim ne kadar daha makina ile nefes alacak? Bu süreç tahmini ne zaman bitecek. Doktorlar pek ümit vererek konuşmuyor ama hemşireye sorduğumda toparlayacak diyorlar. Ne yapayım neye inanayım neye dayanayım bilemiyorum. Bebeğim akciğer gelişimini ne zaman tamamlar,onu ne zaman kucağıma alırım sabırsızlanıyorum. Benim yavrumdan daha küçük doğan bebeklerin çıktığını hemşirelerden duyuyorum ama yine de sizlere danışmak istedim nolur bi şeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?