Acaba ben mi büyütüyorum diye sizlere danışmak istedim yani terapiste gidilcek derecede miyardim alin derim bir terapistten ileri gitmeden
bir mesaj attım canım sanaAcaba ben mi büyütüyorum diye sizlere danışmak istedim yani terapiste gidilcek derecede mi
Terapiste gidilecek derecede duruyor. Hic orgazm yasamadigini esinle konustun mu acikca ? Genelde kadinlar utanir cekinir bu konulari esle konusmaktan.Acaba ben mi büyütüyorum diye sizlere danışmak istedim yani terapiste gidilcek derecede mi
Konuştum tabi ki söyledim zaten orgazm oluyorum gibi numaralara falanda hiç girmedim ama o kafasına bunu taktıkça bu sefer ereksiyon problemi yaşıyor o yüzden artık bişeyde diyemiyorumTerapiste gidilecek derecede duruyor. Hic orgazm yasamadigini esinle konustun mu acikca ? Genelde kadinlar utanir cekinir bu konulari esle konusmaktan.
Evet bunu esim de soylemisti sen soyledikten sonra daha erken boşalmaya basladim kafama taktim psikolojik olarak diye. Soylemesek de olmuyor ama yaşamak bizim de hakkimiz. Bence terapiste gidin esin anlattigin kadariyla anlayisli biri kabul edecektir.Konuştum tabi ki söyledim zaten orgazm oluyorum gibi numaralara falanda hiç girmedim ama o kafasına bunu taktıkça bu sefer ereksiyon problemi yaşıyor o yüzden artık bişeyde diyemiyorum
Cevap burada bence.İkimizin de evlilikten önce cinsel geçmişi hiç olmadı bununla alakası olabilir ? İkimizinde yaşı 20 küsür bu arada.
Bizde evlenmeden önce cinsellik yaşamamıştık ve aynen balayını çok güzel geçirdikBence eşiniz size nasıl davranacağını bilmiyor, o halde sizin onu yönlendirmeniz lazım nelerden hoşlanıyorsanız açık açık söyleyin tabi siz de boş durmamalısınız. Bizde evlenmeden önce cinsellik yaşamadık bununla alakalı değil çokta güzel cinsel hayatımız var ilk orgazmımı balayında oldumbunu kıyaslamak için söylemiyorum fakat 1 senelik evlilikte 15 günde birliktelik bana normal gelmedi heleki sizde istek varsa. Tatmin olmak sizinde hakkınız şimdi göz yumabilirsiniz daha yeni evli olduğunuz için ilerde daha da çok sorun haline gelebilir halledilmezse.
Eşiniz çok istekli olmayabilir. Herkes illa aynı olmuyor.Hanımlar merhaba,
Bilir kişilerden ve büyüklerimden bilgi almam gerektiğine karar verip sizlere danışmak istedim. Neredeyse 1 senelik evliyim fakat cinsel hayatımız hiç umduğum gibi değil sonuçta yeni evlilerde birde çocuk yokken cinsel isteğin daha fazla olması gerektiğini hep duymuşuzdur. Eşim gözümün içine bakar bir dediğimi iki etmez sarılır öper koklar yani karşılıklı saygılı sevgili evliliğimiz vardır kısaca evliliğimiz çok iyi ama 15 gün 20 gün cinsellik yaşamadığımız oluyo ben kendime fazlasıyla bakım yapan insanım fiziğim olsun makyajım hijyenim herseyim tam normalde benim kadar evli olanlar reglisinin bitmesini eşi zor bekler benim eşimin aklına dahi gelmez ben istediğim de geri çevirmez ama kendisinin aklına gelmez bunu onunlada konuştum gözleri doldu çok üzüldü farkında değilim daha fazla dikkat edicem vs dedi ondan sonrasında ereksiyon sorunu yaşadı üstünede çok gidemiyorum fakat kafama çok takmaya başladım ve benim hiç orgazm yaşamamış olmam normal mi ? İkimizin de evlilikten önce cinsel geçmişi hiç olmadı bununla alakası olabilir ? İkimizinde yaşı 20 küsür bu arada.
Bizde evlenmeden önce cinsellik yaşamamıştık ve aynen balayını çok güzel geçirdikfakat 15günde bir de yenı evlılıkte bence normal degıl ya. Ben 5senelık evlı ve cocuklu oldugum halde günaşırı oluyor bılemıyorum konu sahıbının moralını de bozmak ıstemıyorum ama bence ılerde cok sıkıntı cıkar
Evet al gülüm ver gülüm olunca sıkıntı cıkmıyor fakat vermeden almak cok buyuk sıkıntı (lütfen güzelim türkçemizi baska yone cekmeden okuyalımBir kaç kez sertleşme sorunu olduysa bir daha öyle bir durumla karşılaşmamak adına uzatabiliyor olabilir arayı ama bunun içinde tedavi şart. Kendiside isteksiz olsa sorun olmaz ama biri istekli biri isteksiz olunca olmuyor. Eşine de üzüldüm yani ağlamış adamcağız o da kendini suçlu hissediyor muhtemelen bir sağlık sorunu olabilir doktora görünmesi lazım.
Eşiniz çok istekli olmayabilir. Herkes illa aynı olmuyor.
Bazı rkek var, günde 3-4 kez boşalmazsam hayat devam etmiyor diyor mesela.
Benim eşim de dengesiz misal.
Haftada1 illa fixtir, genel rutinimiz haftada 2. Ama kavga girsin bişi olsun bazen 10 günü bulur sırf inada. Çocuk isteği başlayınca da yumurtlama dönemleri gerilip boşalamamaya başladı mesela...
yani her erkek bir değildir. Ama genel olarak sanırım doktorların dediği haftada bir kez ilişki normal sayılabilir, ama illa olcak veya illa olmayacak değil kastım. İşte ortalama yani.
Orgazm her sevişmede ben de olmuyorum. Ama ben severim, eşim de ilgilidir, oyuncaklarla elle falan bir şekilde bo konuyu çözüyoruz. Yosa ben de ilişki sırasında doğal olarak en son ne zaman orgazm oldum anımsamıyorum
Ay bizde eşimle hayatımızda bi kere bile ard arda ilişki olmadı valla. O o tip bi erkek değil.sizdede mi aynı durum var biz de bebek deniyoruz o yuzden çok geriliyoruz yumurtlama dönemlerimde, yani yapmamız lazım zorunluluğu gibi oluyor aslında. Neyse ki o psikolojiyle Ve baskıyla bile 2-3 kere üst üste olabiliyor ama gerçekten o yapmamız lazım psikolojisi seks hayatını da etkiliyor maalesef.Bu yuzden doktorum bana çocuk yapmak için seks yapmayın, gerçekten seks yapmak için birbirinizle olun demişti. Neyse ki benim tüm bunlara rağmen orgazm olmamda skıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?