Lösev'e destek olabilirsiniz.Merhaba sevgili hanimlar. Biliyorsunuz canim kardesimi kaybettim ve ne yerdeyim ne gokte. Cok dusundum ne yapabikirim diye. Kardesimin adinin yasamasi icin bir hayir isi yaomak istiyorum. Fikir verirsenizcok sevinirim. Maddi acidan bir kaygim yok sadece gercekten ise yarayacak birsey olmasini ıstiyorum
Öncelikle başınız sağolsun.Kardeşinizin adına Afrika’da Su kuyusu açtırabilirsizMerhaba sevgili hanimlar. Biliyorsunuz canim kardesimi kaybettim ve ne yerdeyim ne gokte. Cok dusundum ne yapabikirim diye. Kardesimin adinin yasamasi icin bir hayir isi yaomak istiyorum. Fikir verirsenizcok sevinirim. Maddi acidan bir kaygim yok sadece gercekten ise yarayacak birsey olmasini ıstiyorum
Başınız sağolsun Allah kardeşinize rahmet eylesin.
Bir haberde görmüştüm,
hayırseverin biri devlet hastanesinin önünde mobil lokanta ile hasta yakınlarına sıcak çorba dağıtıyordu.
Bİr refakatçi gece yolculuğu ile Anadolu'dan geldiklerini, yolda acıktıklarını ve para harcamamak için mola yerinde yemediklerini,
o çorbanın nasıl makbule geçtiğini ağlayarak anlatmıştı.
Mahalle muhtarından ihtiyaç sahiplerinin adını ve adresini öğrenip erzak yardımı yapabilirsiniz.
Su kuyusu için TADDAfrica diye bir kurum var onu inceleyebilirsiniz.Su kuyusu actirma fikri cok guzelmis. Tesekkur ederim bunu yapacagim. Bunun disinda da dusuncelerim vardi aslinda. Bir aş evi kurmak yada bir hastaneye birkac oda yaptirmaj yada muhtac cocuklarin egitim alacagi bir merkez kurmak. Hangisi iyi olur bilemiyorum yani daha buyuk capta birsey istiyorum tek dilegim kardesim in adi soyadi olsun Allah razi olsun desinler yeter
Tamam canim inceleyecegim tesekkur ederim.Su kuyusu için TADDAfrica diye bir kurum var onu inceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?