Desteğinize ihtiyacım var :(

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
23
Arkadaşlar herkese selam. Benim 4yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim var. Çocukla iyi anlaşıyoruz fakat annesi çok fena bir kadın. Ve suan beni istemiyprmuş o yüzden sürekli kavga ediyolarmış. Bende artık birşeyler olmasını istediğim için son zamanlarda evlilik sıkıştırması yapıodum. Kavga ettik. Annesinin beni istememe sebebi çok komik ama surat asmışım ona, ki ben en zor zamanlarında dahi yabında oldum. Bilmiyorum ne yapıcağımı kızlar

Demesi kolay benim ailem çocuğu çok seviyordu bu geçen yıl askete gittiğinde annesiyle telefonda birbirimize girdik hakaret etti bana. Sözüm meclisten dışarı 'o...' dedi. O an bitti bende herşey tam kendime geldim derken yeniden batıstık cünkü çok sancılı geçti o ayrılık. Aradaki köprü olmayı beceremiyo. Bilmiyorum çok kötü durumdayım

Erkekler evlendikten sonra ailesine daha düşkün oluyor benim gördüğüm. Akışına bırakın bence, erkek arkadışınızı iyice gözlemleyin sizi ve annesini nasıl değerlendiriyor. Sizi koruyacak gibi mi ve sizin yerinizle annesinin yerini ayrı tutabiliyor mu.
İkinizden birini tercih etme derecesine getirmeyin ama bence yarın öbür gün evlenirseniz sorun yaşamayın.

Çok haklısın. Bende ondan korkuyorum zaten.

Sevdigin senin yanindaysa sorun yok.
Yok sana "o..." demis felan cokta fifi. Kotu soz sahibinindir. Takma Allah iyi kotuyu gorur merak etme sen hayirlisini iste dua et tmm..

O laflar için sevgilin ne sesi önemli olan o annesine özür dilettirmesi lazım.Arkanda durduğuna inanıyorsan devam et inanmıyorsan evlendikten sonra daha da üzülürsün.O yüzden emin ol önce.

Sevdigin senin yanindaysa sorun yok.
Yok sana "o..." demis felan cokta fifi. Kotu soz sahibinindir. Takma Allah iyi kotuyu gorur merak etme sen hayirlisini iste dua et tmm..
Şuan mesajını okurken yüreğim aydınlandı çok teşekkür ederim. Günlerdir şu cümleyi duymadjm kimseden. Monumuza dönersek te allah yukarda ben biraz çenemi tutamam onca sey sonrası bide ona rağmen cpcuk bigün olsun arkamda durmamazlık yapmadı, brnim için kavga etmesi bile bişey yani kötü ama öyle. Bide çok emek verdik bi anda talan edemiyoruz ikimiz de. Aalında suan benim o askerdeyken ailemle savaştığım durumda, brnim ailemde skn olaylardan dolayı hiç istemiuodu onu. Bakalım ya hayırlısı neyse o olsun

O laflar için sevgilin ne sesi önemli olan o annesine özür dilettirmesi lazım.Arkanda durduğuna inanıyorsan devam et inanmıyorsan evlendikten sonra daha da üzülürsün.O yüzden emin ol önce.
Kuzum brni annesiyle hiç denk getirmedi askerden geldiğinden beri, ayrıca ne konusuyolar falan hiç bilmiyorum tek bildiğim sinirlendiğinde ağzından kaçırdığı o cümle. (değerli olmasan seninle gelecek düşünmesem hergün annemle kabga etmem dedi) onun dısında bişi anlatmıo. Ama sorun aradaki bagı da yapmıp jenüz. Zamanı gelince olur diyo sadece.

Doğru diyor şimdiden gerek yok iş ciddiye binsin o Zaman görüşülür çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş daha da karıştırır ortalığı annesi.Evlenseniz de mesafe koy saygıda kusur etme Allah'a havale et büyüklük sende kalsın.

Yani şöyle söyleyeyim ben annesi yüzünden 2yıl önce epilepsi oldum yani düşün sıkıntı çektiğimi, ona rağmen bugün yanıma geldiğinde ona dedim ki bi hafta sonu sabah kahvaltısına gidelim hep birlilte, bende cahillik yapmısımdır, konusuruz derdimiz neyse tatlıya bağlarız. Yeter ki mutlu olalım dedim. O daha da kötü oldu öyle deyince gözleri doldu. Yani onu da anlamaya çalışıuorum. Annesi bildiğin gibi değil kuzum. Gerçekten anlam veremiyorum. Zagen ileride bişey olsun saygıda kusur etmem o ayrı ama sık helip gitme yok bende yani.

eminim zordur sonuçta 4 yıllık bi ilişki söz konusu ama yani kadının ettiği laf laf değil.

biri benim kızıma o lafı edicek valla rüyasında görür daha. gelin fln vermem.
diyorum tabiki ama kızım yok evli falan değilim.

bilmiyorum yani zor

Inisli çıkışlı ilişkinize rağmen nasil çocukla ıyi anlaşıyoruz diyebiliyorsunuz anlamadım
Ayrica kv adayı size o... Diyecek kadar yüz göz olunmus.
Evlensenizde mutluluk zor. Kk deneyimleri bunu söylüyor.
Bence sevgilinizle ciddi ciddi konuşun.
Ileride o benim annem sana o.. Da.dese .. F.. De dese.susup alttan alacaksin deme ihtimali yüksek

Ya biliyorum şimdi boşver düzelir sen evlen mutlu ol desem çok mutlu olacaksın sevince mantık dağa kaçar.
İnşallah da öyle olur ama madem fikir sormuşsun bayağı bir tecrübe ettiğim için nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Evlilik hep güllük gülistanlık değil ilk anlaşmazlığında annesinin tarafında olabilir ya da sen bir süre sonra bu kadar anlayışlı olamayabilir o lafı sürekli hatırlatır hale gelirsin.Yapmam deme insan öyle bir hale geliyor ki yapıyor.
Bu hep sorun olarak ilişkinizi zedeleyici bir önemli ve kocaman bir faktör olarak aranızda kalır.
İsteme olacak ev kurulacak sürekli bir diyalog olacak erkek arkadaşın ne kadar aranızda duvar olacak. Senin ailen birşeyler yaşayacak illaki bu kadınla..
Hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…