Desteğinize ihtiyacım var :(

sevgiliniz arkanızda duracaksa evlendikten sonra görüşmeyebilirsiniz ama yinede çok yıpranırsınız

Cnm dusmez kalkmaz bir Allahtir. Kimin ne hale gelecegini Alah bilir. Allah sana ve butun hastalara sifa versin. Allah sevdigi kuluna dert verirmis sabredecekmi..buna ragmen sukredecekmi..dua edecekmi..diye. Sen buyuklugunu koymussun zaten cnm bosver o kadin alcalsin dursun. Oglununda gozunden duser kendi eder kendi bulur merak etme sen. Ha ama kesinlikle mesafeli ol derim evlendikten sonra. Is isten gecince o kadin 360 derece donebilir unutma kanma yani. Sevdigin seni koruyomus zaten yanindaymis o onemli inanki. Yeri geldiginde sen degil esin cevap veriyorsa tamamdir. O seni insallah terketmez degerini bilir. Tavrini hep koy haksizligi savun ama yinede sinirine yenilip oglanin yaninda o kadina hakaret etme,kotude olsa annesidir.. biyerden acitabilir oldumu. En onemlisi hayirlisi dua et Allah kolaylik versin cnm.

Böyle bir mevzunun üzerine ben olsam barışmazdım.
Ne umuyorsunuz ki?
Bir insan neyse odur, belli ki annesi de böyle bir insan.
Kişilerin huylarını asla değiştiremezsiniz.

Ben sevdiğim ile evleneceğim, annesinden banane diye düşünebilirsiniz.
Ama o iş öyle olmuyor işte.
Malesef ki aileler de birbiri ile evleniyor.
Bu önüne geçilemez bir durum.

Misal senin annen - baban sana ne kadar değerli ise, onun da her daim annesi-babası ona değerli olacak.
Kadınlar mesafeli ilişkiler konusunda daha donanımlılar diye düşünüyorum ben.
Daha iyi mesafe kurup, insanların hal ve hareketlerine göre davranıyorlar. İdareyi daha biliyorlar.
Ama erkeklerde bu yeti yok malesef ve ciddi problemler doğuruyor.
Özellikle idare etme konusu...

Allah yardımcın olsun, fakat yol yakınken ayrıl derim.
Çünkü daha sonrasında daha problemli günlere gebe kalma...

Başından istenmeyen gelinsen eğer hep öyle gider benim kardeşimde hiç onay vermediğimiz biriyle beraberdi ben evime dahi almadım o kızı şükür ayrıldılarda kurtulduk

benim kaynanam bana "o..." diyecek önce derim ki o dediğinden görmek istiyorsan aynaya bak nursuz. sonra da kendime derim ki bunun yetiştirdiği çocuk ne olur ondan bana ne kadar koca olur. bi senin ailenin ona davranışına bak bir de onların sana. sen sanıyor musun ki annen baban çocuğun kaşına gözüne hayran. seni sevip saygı duydukları ve sen bu çocuğu saydırdığın için böyleler. bu çocuk seni anasına saydıramıyor bence o yüzden ayrıl diyemiyorum ama çok çok çok iyi düşün

Başından istenmeyen gelinsen eğer hep öyle gider benim kardeşimde hiç onay vermediğimiz biriyle beraberdi ben evime dahi almadım o kızı şükür ayrıldılarda kurtulduk
Herzaman istenen bi gelin olmuyorki ama. Napcaz ozaman? Zorlami istettirecez kendimizi? Hemde kv'ye.. onla degil ogluyla yasayacak omur boyu. Aradaki mesafeyi koyarsa bisey olmaz. Ezdirecek degil kendini.

bunun yetiştirdiği çocuk ne olur ondan bana ne kadar koca olur.
Denmez boyle. Inanki yetistirmiyolar o cocuklar kendi kendine yetisiyor. Oyle ana babadan oyle hayirli evlatlar cikiyorki sorma.. oyuzden onyargi yapma bence.

Siradan bir kv gelin cekismesi degil bu, kadin size alenen kufur/hakaret etmis.
Nasil bidaha yuzyuze bakacaksiniz?
Yuzyuze bakamayacaginiz birinin ogluyla nasil evleneceksiniz?
Kimse vazgecilmez degildir, ben olsam bu iliskiye devam etmezdim. cunku eminim annesiyle konusmama sozu verse de tutmayacak, evlendikten uc bes gun sonra size o... diyen kadina hizmet etmenizi, saygi gostermenizi bekleyecek.

Bir an bile düşünmem ayrılırım.Bana bilmem ne diyecek kadın,bilmem ne dedirtecek erkek hayatımda olamaz.Bu kadar yüz göz olmanın alemi yok.

Herzaman istenen bi gelin olmuyorki ama. Napcaz ozaman? Zorlami istettirecez kendimizi? Hemde kv'ye.. onla degil ogluyla yasayacak omur boyu. Aradaki mesafeyi koyarsa bisey olmaz. Ezdirecek degil kendini.
Ogluylada yaşasan evlendikten sonra sorun oluyo erkek biranda anneci oluyo basından sonu belli bazı şeylerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…