desteğinize tecrübelerinize ihtiyacım var:(

revnakdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
37
0
36
Ankara
dün sabah tuvalete girdimde minik bi et parçası geldi.. doktora gittim ve benim düşük riskim oldunu söyledi yıkıldım o an:( bide onu gördüm ya ne kadar minikde olsa onu görmek beni bunu duyduktan sonra çok etkiledi:( dünden beri kendimde değilim çok ağladım ne yapmam gerektini çok bilmiyorum çok dikkat etmem gerek ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok etkilendim bana destek ve tecrübelerinizi paylaşın ki biraz umutlanıyım anne olmak için... bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucama almak için inşallah

umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın bende 3 düşük yaptım ama bebeğinnin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap kaır ama yoksa sen yine ne yaparsan yap gider yüce rabbimn elinde benimde düşük riskim vardı bir hafta hiç kalkmadım ama yine giiti bu sefer hamile kaldım hiç takmadım işlerimide yaptım demeki rızkı varmışki kaldı diyorum hakında aherşeyin hayırlıısı olsun

Doktorunuz gerekli ilaçları yazmıştır heralde.
Bol bol dinlenmek ve ilaçlarınızı kullanmak dışında pek yapılacak birşey yok sanırım.
Allah yavrunuzu size bağışlasın inş.

amin Allah razı olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın benimkinide bana... ama her riski olan düşük yapcak değil ya demi bunu duymak beni çok rahatlatıyo

Herşey olacağına varıyor.
Benim de aylarca kanamam oldu ama şükür bebeğim iyi, doğumu bekliyoruz inş.
Siz gerekli olan dikkati gösterdikten sonra gerisi Rabbime kalmış.
İlla düşükle sonuçlanacak diye birşey yok.
Rabbim korusun bebeğinizi.

düşük olursa da unutma ki sağlıksız bir bebek olacağı için doğa onu düşürüyor.. her işte bir hayır vardır..içini ferah tut canım,
sen olumlu düşün ki olumlu gelişsin her şey..
inşallah bebeğin sağlamdır yerinde.. kendine ve ona dikkat et

bundada vardır elbet bi hayır ama onu görmek içimde bi canlı oldunu bilmek ve yaşama riski oldunu bilmek beni kahrediyo

Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın.Benimde düşük tehlikem vardı.Üç ay hiç kalkmaksızın yattım ve ilaçlarımı düzenli olarak kullandım.Bol su içtim.Seninde bunlardan başka yapabileceğin pek bişey yok.Bebeğin sağlıklıysa zaten seninle olacaktır...

Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın.Benimde düşük tehlikem vardı.Üç ay hiç kalkmaksızın yattım ve ilaçlarımı düzenli olarak kullandım.Bol su içtim.Seninde bunlardan başka yapabileceğin pek bişey yok.Bebeğin sağlıklıysa zaten seninle olacaktır...

peki beslenmene nasıl devam ettin bol sebze ve meyve mi yedin? bana verdi ilaçlardan biri rahim kaslarımı güçlendirmek içinmiş diğeri zaten folik asit.. bende yatıyorum genelde zaten kasıklarım ara ara sancı giriyo. bide su hergün 2,5 litre içiyorum belki daha fazla yeterlidir sanırım? bu arada içimi ferahlattın canım:)

peki beslenmene nasıl devam ettin bol sebze ve meyve mi yedin? bana verdi ilaçlardan biri rahim kaslarımı güçlendirmek içinmiş diğeri zaten folik asit.. bende yatıyorum genelde zaten kasıklarım ara ara sancı giriyo. bide su hergün 2,5 litre içiyorum belki daha fazla yeterlidir sanırım? bu arada içimi ferahlattın canım:)
Beslenme çok çok önemli.Düzenli olarak et tavuk ve balık tükettim(haftada birer kez muhakkak tüketmeye çalış)Ayrıca vitamin değeri yüksek sebze yemekleri veya sebze çorbası.Meyve olarak ben ananası çok yemiştim ki ananas bebeğin tutunması içinde çok faydalıymış.Doktorum ciğer yeme demişti bana ki zaten sevmem.Maydonoz dereotuda yemedim rahim kasılmalarına neden olduğu söyleniyor.Bu arada sebze ve meyveler çok iyi yıkanmalı ve ette iyi pişmiş olmalı.Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.Progestan diye bir ilaç verdi mi doktorun?

evet ever progestan verdi 2 hafta kullanıcam. düzenli beslenicem inş. şimdi senin bebeğin sağlıklı maşallah öylemi:)

bide progestanı günde 2 kez içiyorum ben sendemi öle yaptın? bide ne kadar kullandın 2 hafta mı ben gibi?

Son düzenleme:
Canım benim durumum sendende vahimdi günde altı tane kullandım ben sabah öğle akşam ikişer tane.Ayrıca 7 hafta kadar kullandım.Bebeğim çok sağlıklı maşallah:nazar::nazar: Hiçbir problem yok darısıda senin başına...

anladım canım inş darısı benimde başıma amin.. paylaştıkların beni çok mutlu etti umutlandırdı daha doğrusu:) sende bebeğiine sağlıklı bi şekilde kavuşursun inş. teşekkürler

Rabbim evladını sana bağışlasın bu mübarek Cuma saati inşaallah...
yat dinlen hiçbir şeye asla uzanma ağır bir poşet şişe dahi kaldırma bol su iç dinlen arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun...

canımm çok geçmiş olsun..ama düşük riski çoğu anne adayının geçirdiği birşey..Benimde kanamam olmuştu 7. haftada düşük riski dedi doktor ama ben hiç düşünmedim bile kötü bişey..ultrasonda yaşadığını,kalbinin attığını gördüm ya dedim yaşicak biliorum..İlaçlarını kullan düzenli,çok çok dinlen ve olumlu dşün..Ben olumlu dşünmenin çok etkilediğine inanıorum.Hep büyüdüğünü ,doğduğunu hayal et imgeleme yap.. dua et bol bol.. İnşallah sağlıklı birşekilde büyücek bebişin :))

canım bnm merak etme ıns saglıklı bı sekılde dunyaya getrrsın bebegını bnmde dusuk tehlıkem var 3 aydır yatıyorum ayaga kalkmak yasak aksama kadar sırt ustu yatıyorum

Allah bebeğinizi size bağışlasın anne olmayı nasip etsin dua edin
ve sürekli yatarak geçirin riskli dönemlerinizi

Back
X