desteğinize tecrübelerinize ihtiyacım var:(

Bendede ilk 3ay risk vardi doktorum oncelikle yasakladigi seyler
1. Kesinlikle stres, uzuntu, gerilme yasakdi
2. Yuruyus yasak ev isi yasakdi.
3. Surekli yattim 3,5 litre su ictim gunde.
4. Cinsel iliski kesinlikle yasakdi.
Yani bunlar bana yasak ve yapmam gerekenlerdi.
Suan bebegim cok iyi cok sukur.
Kilosu boyu hersey yolunda gidiyo.
Sadece ben kilo fazla aldim :(
Ilk 3ay ye ic yat kilo yapti.
Ama bebislerimiz saglikla gelsin gerisi onemli degil.
Korkma, kendini uzup sakin aglama bebek hissediyo, aglarken
Kaslar geriliyo buda bebege yansiyo. Uzme kendini.

hepinizden Allah razı olsun desteğinize tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler... ilaçlarım etkisini göstermeye başladı kasılmalarım artık pek olmuyo sadece karnım acıkdı zamanlar dışında... bide yatmaktan bazen sıkılıp evde yürüyüş yapıyorum hata mı ediyorum:(

Durumunu takip ediyorum girdikçe bakıyorum arkadaşım.. Rabbim yardımcınız olsun bebeğinle senin inşaallah...
sen gene pek yürüme dinlen yat genelde birisi varmı sana bakabilen işlerini gören sen yorma kendini istirahat et.

Durumunu takip ediyorum girdikçe bakıyorum arkadaşım.. Rabbim yardımcınız olsun bebeğinle senin inşaallah...
sen gene pek yürüme dinlen yat genelde birisi varmı sana bakabilen işlerini gören sen yorma kendini istirahat et.

amin canım... yatıcam şimdi bakan birisi var evet eşim var bitek:(

kızlar ben yataktan pek kalkamıyorum kalkınca sanki bişey batıyo gibi kasıklarıma karnıma bide sanırım ara ara gaz sancım oluyo... bunlar benim durumuma göre ne kadar normal sizce?

kızlar ben yataktan pek kalkamıyorum kalkınca sanki bişey batıyo gibi kasıklarıma karnıma bide sanırım ara ara gaz sancım oluyo... bunlar benim durumuma göre ne kadar normal sizce?

cnm öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlık nasip etsin.benimde 5 haftalıkken kanam oldu daha kalp atışınıda görmemiştik üstelikte geç döllenmeydi doktor hep düşçek diye yönlendirdi beni hemen önceki ayındada bi kimyasal gebelik gecirmiştim 2 gün arayla 6 gün kanamam sürdü progestan kullandım günde 2 tane mide bulantılarımda vardı zaten hiç kalkmadan yattım tuvaletten tuvlete anca bide çok şiddetli grip oldum aynı yaşadığın endişeleri yaşadım yani hiç geçmicek düzelmicek bebeğim beni terketcek diye hep umutsuzdum hamileyim bile diyemiyodum artık ama şükür 31. haftaya kadar geldik bebeğim ilk günde beride hep aşşağada sende hiç korkme nasipse bişey olmaz ama bilki her hafta her ay hep endişeleniyosun bişey olmasada endişeleniyosun annelik işte böyle bişey demekki iyi haberlerini bekliyorum gazda cok normal 3 aya kadar oluyo korkulcak bişey yok

Son düzenleme:
kızlar yardımcı olun lütfen çok acil... kaç haftadır duş almıyorum acaba yıkansam bi sorun olurmu? bildiklerinizi paylaşın lütfenn...

Canim elbette yikanabilirsin. Cok sicak dus almamak ve fazla ayakta durmamak kaydiyla yap canim.Onceden banyoya girdigimde 30-45 dk ya kadar cikmazdim. Simdi cok kisa tutuyorum duslarimi. Korkma yaninda yada evde esin varken gir, doktorum evde yalniz iken banyo yapmamami soylemisti.

Back
X