Desteğinizi esirgemeyin lütfen..

Böyle kararlı ve yere sağlam basan bayanları çok seviyorum.
Siz taviz vermezseniz,boşanmışsınız diye kimse sizi rahatsız edemez.

Ben açıkcası dul kelimesinden nefret ediyorum.Boşanmış bayanlarımıza hemen dul damgasını yapıştırıp, her attığı adımda art niyet arıyan kendini bilmez insancıklarımızın ağzına şap diye vurasım geliyor,nedense.

İşte benim biraz motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.. kimseye hesap vermek zorunda değilim, özgürlüğümü kavuştuktan sonra söyliycem herkese, mecburen kabullenecekler..

Onceki konularinizi okudum teker teker.. Bir iki ay arayla evliliginizin kotu gidisatiyla ilgili konular acmissiniz hep. 2013 sizin icin baya zor bir yil olmus olmali ozellikle de kasim ayi.. Elinizden geleni yapmissiniz evlilik terapistine gitmeyi bile teklif etmissiniz esinize ama kabul etmemis. Cocuk gibi kusme huyu olan bir adam nereye kadar cekilir ki.. Onunuze bakin bundan sonra farkli ugraslar edinmeye calisin. Yasadiginiz yer kucuk bir yer belli. Yapabiliyorsaniz bi ev arkadasi edinmeye calisin yalniz kalmaya dayanamiyorum demissiniz.. Kafa dengi bir ogrenci fln bulabilirsiniz belki.

Onceki konularinizi okudum teker teker.. Bir iki ay arayla evliliginizin kotu gidisatiyla ilgili konular acmissiniz hep. 2013 sizin icin baya zor bir yil olmus olmali ozellikle de kasim ayi.. Elinizden geleni yapmissiniz evlilik terapistine gitmeyi bile teklif etmissiniz esinize ama kabul etmemis. Cocuk gibi kusme huyu olan bir adam nereye kadar cekilir ki.. Onunuze bakin bundan sonra farkli ugraslar edinmeye calisin. Yasadiginiz yer kucuk bir yer belli. Yapabiliyorsaniz bi ev arkadasi edinmeye calisin yalniz kalmaya dayanamiyorum demissiniz.. Kafa dengi bir ogrenci fln bulabilirsiniz belki.

Ilginiz için teşekkür ederim bir dargın bir barışık gidiyordu son zamanlarda bu kadar iniş çıkış beni mahvetti inanın içim acıyor sürekli bunalımdayım.. İşteyken düşünüyorum çevredekileri şöyle bekar bir arkadaşım yokki evinde kalayım bir kaç gün kafa dinleyeyim

Son düzenleme:
Hmm peki cnm hic mi barisma ihtimaliniz yok ? Evden gitmeyi kabul etmemisti basta simdi ne diye gitti peki ? Ailesi falan ne diyor bu duruma hic konustular mi senle ? Allahtan calisiyormussun kafan az biraz dagiliyordur yine de..

Hmm peki cnm hic mi barisma ihtimaliniz yok ? Evden gitmeyi kabul etmemisti basta simdi ne diye gitti peki ? Ailesi falan ne diyor bu duruma hic konustular mi senle ? Allahtan calisiyormussun kafan az biraz dagiliyordur yine de..

Yaklaşık 15 gün önce bende boşandım.
1.5 yıldır ağır aksak giden bir ilişkiydi. keşke daha önce bitirseydim.
evden ayrılmayı da kabul etmiş. madem oda boşanmak istiyor avukata gerek yok internetten bi dilekçe bi protokol indirin,doldurun git davacı aç bitsin gitsin.
ben bi avukata danışmıştım o yüzden dava gününü çabuk alabildim istersen sende araya tanıdık vs sok o zaman dava günü geçe kalmaz.
hemen bitir canım gerçekten kuş gibi hafifliyorsun.
dulsun diye o gözle bakanlara da aldırış etme, iş sende bitiyor. bütün dullar mavi boncuk dağıtacak diye birşey yok, avuçlarını yalasınlar

boşanalı 1 yıl olacak benimde. boşanmış olduğumu hiçkimseye söylemiyorum ve çevremi tamamen değiştirdim. ama boşanmış olmak ne kötü bişey nede kötü gözle bakılıyor diye bişey var bence. herkes ortamdaki yerini evli-bekar-boşanmış olarak değil duruşuyla, karakteriyle belirler. bu yüzden sen doğru olduğun sürece ve Allahta yardım ettiği sürece güzel şeyler yaşıyorsun.
Allah yardımcın olsun..

Sinir oluyorum insanlara dul olmak bekar olma evli olmak mesele değil
asıl olan namuslu olmak. Sütü bozuksa her türlü yapacağını yapar.
Evli olupta başkasının kocasını ayartan yok mu ?
Evli arkadaşının kocasını ayartan bekar yok mu ?
Dulların tepesinde tabela var sanki beni yatağa atabilirsiniz diye.

Gerçekten mutsuz isen devam edemeyeceksen tıka kulaklarını
hayat senin dul diyecekler kötü bakacaklar diye kendini
ateşe atma.

Arkadaşlara hak veriyorum ben de. Dullar bir nevi bekardır. Hayatta herkes hata yapabilir. Boşandıktan sonra tayinini başka bir şehre istersen senin için daha iyi olur sanırım. Büyük şehirlere puanım yetmiyor demişsin belki başka küçük bir şehir olabilir ya da büyük bir şehirde dershanede çalışabilirsin ama tabi devlette çalışmak gibi olur mu orası ayrı.

Maalesef bazı insanlarda "dul kadın" imajı hala devam ediyor. Ne oluyorsa sanki boşanınca... Benim de boşanan arkadaşlarım var. Bazı kadın çevrelerince "o zaten dul" nevinden dedikodularının yapıldığını duyuyorum zaman zaman ama erkeklerin musallat olması gibi bir sıkıntıları olmadı.

Sen zaten doğru düzgün bir insan olduğun sürece sürekli sıkıntı yaşamazsın. Ha arada haddini bilmeyenler her zaman olur, o da evli-bekar bakmaz zaten. Sen yeter ki dik dur, boşanmış olmayı sırtında kambur gibi taşıma. Bundan sonra daha da güçlü olursun. "Evet evlendim ama bana bunları yaptı ve kabul etmedim." diyebilirsin gururla. Benim boşanan bir arkadaşım kocasının kendisine hakaret ederek bağırması üzerine eline sadece montunu alıp kapıyı çarpıp çıktı evinden ve tereddüt etmeden boşandı. Ve hep dik durdu, asla kendinden taviz vermedi. Ben hep hayranlık duydum onun gücüne. Dilerim Allah sana bu zorlu döneminde direnmen için kuvvet, hayata güzel bir başlangıç yapmak için umut ve iyi insanlarla karşılaşman için şans versin.

Back
X