Mikerinos da var, sanırım İstanbul dışında ama gelebilir.
istanbuldan katılacak olan arkadaşları ilk sayfada güncellersek daha kolay olur
numara alış verişini daha sağlıklı yaparız sanki
ona da atayım şimdi
Ben de İstanbul.
yasanın içeriği nedir?
30 eylül pazar eskişehir addalar miros önü saat 14.00
bizde annem ve eşimle katılıcaz
Allah razı olsun sizlerden
ne demek canım yaa onlar bizim meleklerimiz.
8 aylık hamile halimle eskişehire yakın bir ilçeden gidip katılıcam. umarım aynı şehirde olan vicdan saihibi insanlarda 1 saatlerini bu yürüyüş için ayırırlar.
buraya katılmak için hayvan sahibi olmak yada hayvansever olmak şart değil. öldürülmelerine göz yummayan TÜM İNSANLARdan katılım bekliyoruz.
evimde beslediğim 3 köpeğimiz var 3 üde yaşlı ve hasta... eşimin kışlada baktığı 10 dan fazla sokak köpeği var. ve annemin dışarıda bakmaya çalıştığı 6 köpek..
öyle çok seviyoruz ki hayvanları bu yasa çıkarsa biz ailece hastanelik oluruz gibi geliyor bana
Arkadaşlar konuyu bölüyorum ama zor durumdayım..
Sitede sakat bir anne kedi var ayağını kesmişlerdi anne olduğuda belli değildi zaten yanına yaklaştırmıyordu beni.. Onun 3tanede yavrusu varmış..
Evim küçük 5 taneler birde hani bulurum vs diye bir iki kontenjanıda sakatlara ayağı olmayanlara saklıyorum.. Evdede 3 erkek kedi var yavrulara yaklaştıramam..
Tüm masraflarını ben karşılayacağım.. Kum nakil mama artık ne masrafları çıkarsa.. Yeri müsait olan bahçeli evi olan vs varsa ki kulube olayınıda hallederim kış geçene kadar alabilir mi? Yada tanıdıklarınız var mı?
Arkadaşlar konuyu bölüyorum ama zor durumdayım..
Sitede sakat bir anne kedi var ayağını kesmişlerdi anne olduğuda belli değildi zaten yanına yaklaştırmıyordu beni.. Onun 3tanede yavrusu varmış..
Evim küçük 5 taneler birde hani bulurum vs diye bir iki kontenjanıda sakatlara ayağı olmayanlara saklıyorum.. Evdede 3 erkek kedi var yavrulara yaklaştıramam..
Tüm masraflarını ben karşılayacağım.. Kum nakil mama artık ne masrafları çıkarsa.. Yeri müsait olan bahçeli evi olan vs varsa ki kulube olayınıda hallederim kış geçene kadar alabilir mi? Yada tanıdıklarınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?