Desteğinizi istiyorum

30 Eylül'de İzmir'de 7 Ekimde Ankara'dayım.
Dünyanın sadece insanlara ait olmadığının bilincinde olan tüm arkadaşların katılımını bekliyoruz.

Son düzenleme:
türkiyenin bir ucundayım ben de orda olmak çok isterdim hayatta beni en çok üzen (ölümleriyle) ve en çok sevindiren hayvanlarım olmuştur

30 eylül pazar eskişehir addalar miros önü saat 14.00

bizde annem ve eşimle katılıcaz

Allah razı olsun sizlerden

ne demek canım yaa onlar bizim meleklerimiz.

8 aylık hamile halimle eskişehire yakın bir ilçeden gidip katılıcam. umarım aynı şehirde olan vicdan saihibi insanlarda 1 saatlerini bu yürüyüş için ayırırlar.

buraya katılmak için hayvan sahibi olmak yada hayvansever olmak şart değil. öldürülmelerine göz yummayan TÜM İNSANLARdan katılım bekliyoruz.

evimde beslediğim 3 köpeğimiz var 3 üde yaşlı ve hasta... eşimin kışlada baktığı 10 dan fazla sokak köpeği var. ve annemin dışarıda bakmaya çalıştığı 6 köpek..
öyle çok seviyoruz ki hayvanları bu yasa çıkarsa biz ailece hastanelik oluruz gibi geliyor bana

Arkadaşlar konuyu bölüyorum ama zor durumdayım..

Sitede sakat bir anne kedi var ayağını kesmişlerdi anne olduğuda belli değildi zaten yanına yaklaştırmıyordu beni.. Onun 3tanede yavrusu varmış..

Evim küçük 5 taneler birde hani bulurum vs diye bir iki kontenjanıda sakatlara ayağı olmayanlara saklıyorum.. Evdede 3 erkek kedi var yavrulara yaklaştıramam..

Tüm masraflarını ben karşılayacağım.. Kum nakil mama artık ne masrafları çıkarsa.. Yeri müsait olan bahçeli evi olan vs varsa ki kulube olayınıda hallederim kış geçene kadar alabilir mi? Yada tanıdıklarınız var mı?

Binlerce kez teşekkürler.. Anneciğinize eşinize size..

Demekki bir hayvansever daha geliyor dünyaya:)

yeni bir konu aç ve kedi siteleriine yazarssan belki daha çabuk sonuç alırsın.
şansı açık olsun miniklerin

Canım, sen de biliyorsundur ama hiç kimseyi bulamazsan ve eve de alamazsan veterinerler belli bir ücret karşılığında bakabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…