Tanışamadık çok üzüldüm, bir ara telefonları hiç kullanamadık, arayanlara geri dönelim dedik çekmedi bir şeyler oldu. Ama yürüyüş harikaydı. Bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim, en ufak bir sorun çıkmadan, son derece seviyeli bir tepki oldu, az önce haberleri izledim, diğer 10 ildede katılım çok güzel olmuş ve ben bir şeyi anladım ki; bu yasa çıksa da ülkemizde en çok ihlal edilen yasa olacak =) umarım öyle bir hata yapmazlar
Eylemin beni üzen ve üzerinde düşünülecek tek bir noktası vardı arkadaşlar ; NE VETERİNER HEKİMLER ODASI NE DE CANLARIMIZI EMANET ETTİĞİMİZ VETERİNERLER bize katılmadılar. Onların birlik olması çok ses getirebilirdi, hep gözüm aradı etrafta ama tık çıkmadı maalesef
princess7 bugün yürüyüş harikaydı. sen sabah msj atmışsın, geri aradım ama açmadın. belki de numaram özel diye açmadın:)
arkadaşlarımla oradaydım, harikaydı.
teşekkürler herkese.
Yaaaaaa süperdiii beklediğimizden de fazlaymışÇiğdem86 ama sen o kediciği unuttun galiba:26:
Bu arada size başka birşey söyleyeyim bugün dönüşte esenlerde bir bayanla karşılaştım neyse konuştuk falan taksimde bir otelde çaılıyormuş ben de hemen sordum tabi daha haberleri izleyememiştim:) nasıldı diye gördüğüm hiçbir eylem bu kadar kalabalık değildi dediAllahım çok güzel yaa 10 000 ne demekkk Bu arada hepiniz çok iyisiniz iyi ki birlikte katılmışız da greenjade i yakalayamadık malesef o kalabalıkta
Arkadaşlar, oradaydım, princessla da görüştüm ama size katılamadım çünkü Galatasaray Lisesi'ne doğru olan yol bir süre sonra tıkandı ve telefonda çok yoğun gürültüden dolayı sağlıklı iletişim kuramadım. Ben de önlerde Çarşı grubuyla birlikte yürüdüm. Annem de katıldı yürüyüşe. Sonra sizi tekrar aradım, bulamayınca -annem de yorulmuştu- geri döndük. Kusura bakmayın. Princess, çok çok teşekkürler ilgin için.
katılım benim de beklediğimden yüksek oldu hatta saat 1,5 ta falan gs lisesi karşısında bir dönercide oturup yemek yiyordum çok az kişinin toplandığını gördüm.Hatta o arada ilkoluluma dokunma diyen başka bir grup falan geldi onlar da tünele doğru olan yerde eylem yaptılar.
Sonra indim biraz lisenin kapısının önünde iski kamyonunun gölgesinde takıldım zaten tek başımaydım,2,5 a kadar faşlan orada bekledim sonra biraz önlere gidiyim dedim bir de ne göreyim tüm cadde dolmuş.Kortejin bir ucu meydandayken diğer ucu galatasaray lisesinin oradaydı neredeyse.
Yaaaaaa süperdiii beklediğimizden de fazlaymışÇiğdem86 ama sen o kediciği unuttun galiba:26:
Bu arada size başka birşey söyleyeyim bugün dönüşte esenlerde bir bayanla karşılaştım neyse konuştuk falan taksimde bir otelde çaılıyormuş ben de hemen sordum tabi daha haberleri izleyememiştim:) nasıldı diye gördüğüm hiçbir eylem bu kadar kalabalık değildi dediAllahım çok güzel yaa 10 000 ne demekkk Bu arada hepiniz çok iyisiniz iyi ki birlikte katılmışız da greenjade i yakalayamadık malesef o kalabalıkta
evet hem gurultu vardi hem de telefonlarin cekmedigi anlar oldu..geri donmeye calistim kapali dedi gorusemedik bir turlu..aslinda keske yanimiza gelebilseydiniz cigdemin annesi de diger anneler de gelicek dimi diye sormus :) konusmus olurlardi..ins baska zaman (eyleme gerek duymadigimiz bir zaman)..
Eylemin beni üzen ve üzerinde düşünülecek tek bir noktası vardı arkadaşlar ; NE VETERİNER HEKİMLER ODASI NE DE CANLARIMIZI EMANET ETTİĞİMİZ VETERİNERLER bize katılmadılar. Onların birlik olması çok ses getirebilirdi, hep gözüm aradı etrafta ama tık çıkmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?