Desteğinizi istiyorum

kızlar Amonra az önce mesaj atmış, eşi trafik kazası geçirmiş gebzede onun yanındaymış, katılamayacak yarın özür diliyor sizlerden ((

Yarın ailemle birlikte Konak Meydanı'nda olacağız.
KK'da İzmir'den pek kişi yok sanırım,Slania da bizimle olacak.
Bir arkadaş da ailesiyle Konak'ta olacağını yazmıştı,başka bilgim yok geleceklerle ilgili.
Hazırlık yapıyoruz,6 kediyle kolay değil.

Destek veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
kızlar bnde antalyadayım yarın eşim de izinli buyuk ihtimallle eşimide köpüşümü de alıp katılıcam bnde .....kızlar işe yarycak bütün bunlar:18:

Köpeğinizi lütfen getirmeyin... Özellikle isteniyor hayvansız gelmek hem onlara da eziyet rahat olamazsınız ikiniz de lütfen köpüşünüz kalsın...

aynen meger benim de hiç siyahım yokmuş ama siyah giymeye çalışacağım ben de...

Ben de siyah giyeceğim, malesef çevremde gelmek isteyen destek veren kimseyi bulamadım, tek olarak katılıyorum size Umarım çoook kalabalık oluruz

gel yeterki...

kızlar bnde antalyadayım yarın eşim de izinli buyuk ihtimallle eşimide köpüşümü de alıp katılıcam bnde .....kızlar işe yarycak bütün bunlar:18:

canım hayvanlarımızı getirmememiz rica edilmişti o kalabalıkta kuyruguna vs basan olursa yada tedirginlik yaşarsa diye düşünmüşlerdi..köpeklerimizi getirmesek daha iyi olur bence de...

arkadaşlar face'te 5.000' e yakın kişi gelicek diyor..davetli sayısı çok daha fazla ama başarırsak sü-per o-la-cak ...

Yaaa 5 000 miii çok iyi yaaaaaaa Ben başaracağımıza inanıyorum yaaa..... Bu arada benim de hemen heemn herşeyim siyah size de mi getirsem ne yapsam

amonra bana da mesaj atıp bildirdi durumunu..eşi trafik kazası geçirmiş "yaralı ama durumu iyi" dedi bize katılamayacakmış özür diledi..

ben anlayamıyorum niye neden kimin neresinden çıktı bu yasa fikri? ben katılamıcam malesef katılanların ayağına sağlık

30 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00 TE YÜRÜYÜŞ BAŞLAYACAK..

SAAT 13:00 TEN İTİBAREN TOPLANILMAYA BAŞLANACAK..

GÖREVLİLER SAAT 12:00 GİBİ GALATASARAY LİSESİ ÖNÜNDE OLUP, BİLGİLENDİRME YAPACAKLAR..

GALATASARAY LİSESİ ÖNÜNDEN BAŞLAYIP TAKSİM MEYDANINDA SON BULACAK BU YÜRÜYÜŞ..

DÜDÜK GETİRMEMİZ İSTENDİ..

MÜMKÜNSE SİYAH GİYİNİLMESİ İSTENDİ..

KESİNLİKLE HAYVAN GETİRMEMEMİZ İSTENDİ...

HERHANGİ BİR DERNEK,GRUP ADINA PANKART AÇILMAYACAK ÇÜNKÜ HERKES HAYVANSEVER AMA HERKES TEK GRUPTAN DEĞİL..AMACIMIZ BELLİ, AKSİ DAVRANISLARI GÖRMEK KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ...

İstanbul Taksim /Galatasaray Lisesi önünde saat 14.00 başlayacak olan eylem programı..

Saat 14.00 Bayrağımız altında Şehitlerimiz için 1.dk.saygı duruşu

Saat 14.00 sloganlarımızın duyurulması

Saat 15.00 Sn Tamer Dodurga nın *yasaklı ırklarla ilgili bilgilendirme konuşması

Saat 16.00 Basın açıklaması

SLOGANLAR:

YAŞAM DEDİĞİN İKİ NEFES ARASI, BU TASLAK TAM BİR YÜZ KARASI!

5199 BU YASAYA YOKUZ

DEVLET-BELEDİYE-BARINAK TEK BİR AMAÇ VAR ‘YAŞAT’

HEPSİ HAYVAN HEPSİ CAN
BU YASANIN ADI KATLİAM
KATİL BİR YASA İSTEMİYORUZ

ELİNİ VİCDANINA KOY, KALEMİNİ KENARA

BİR KAP SU, BİR KAP YEMEK
ZOR MU GELDİ BENİ SEVMEK

YARADAN OL DEDİ
SEN ÖL DİYEMEZSİN

ADALET YOKSA BİZ VARIZ!

SEN SUSARSAN, ONLAR NEFES ALMAZ

BÜYÜMEK İSTİYOR, UYUTULMAK DEĞİL

ONLARI ALLAH YARATTI, ÖLDÜRMEK SANA MI KALDI?

5199 HAİN YASA, ARKADAŞLARIMA DOKUNMA!

KEDİME KÖPEĞİME DOKUNMA
ÜLKEYİ-ELİNİ KANA BULAMA
UYUTACAĞINIZ CANLAR MI, VİCDANLAR MI!

İNSAN DA HAYVAN DA CAN, UYUTARAK MI OLUYOR YASAN!

BU CANLAR BİZİM, HAYDİ AL DA HAPSET

DOĞAL YAŞAM GÖRMEK İÇİN BELGESEL İZLE

YASALAR CAN VERİR, CAN ALMAZ

YAŞAMAK HAKKIMIZ,BU TASARIYA KARŞIYIZ

arkadaşlar ben sadece çiğdemin numarasını almıştım, o da yanlış numara sanırım ulaşamıyorum. biriniz bana numaranızı özelden mesaj atar mısınız? yola çıkıyorum şimdi ama mesajlarıma bakarım. görüşmek üzere

kızlar yürüyüş bitti mi nasıl geçti kötü bişiler ve bunu yararına kullanmak için eylemin yönüne değiştirmeye çalışanlar olmamıştır inşallah

Arkadaşlar, oradaydım, princessla da görüştüm ama size katılamadım çünkü Galatasaray Lisesi'ne doğru olan yol bir süre sonra tıkandı ve telefonda çok yoğun gürültüden dolayı sağlıklı iletişim kuramadım. Ben de önlerde Çarşı grubuyla birlikte yürüdüm. Annem de katıldı yürüyüşe. Sonra sizi tekrar aradım, bulamayınca -annem de yorulmuştu- geri döndük. Kusura bakmayın. Princess, çok çok teşekkürler ilgin için.

Son düzenleme:
Princess,Mikerinos, Rapunzel ve Çiğdem ile birlikte oradaydık

Katılım çok güzeldi, umarım amacına ulaşır.

Başlığımı,hayvanları ve beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizi çok sevdim, gencecik, pırıl pırılsınız, binlerce kez sağolun

Ben eve ancak ulaşabildim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, beraber orada olmak çok güzeldi, çooook teşekkürler

Kızlar linke bakın ne buldum *****************

Son düzenleyen: Moderatör:
katılım benim de beklediğimden yüksek oldu hatta saat 1,5 ta falan gs lisesi karşısında bir dönercide oturup yemek yiyordum çok az kişinin toplandığını gördüm.Hatta o arada ilkoluluma dokunma diyen başka bir grup falan geldi onlar da tünele doğru olan yerde eylem yaptılar.
Sonra indim biraz lisenin kapısının önünde iski kamyonunun gölgesinde takıldım zaten tek başımaydım,2,5 a kadar faşlan orada bekledim sonra biraz önlere gidiyim dedim bir de ne göreyim tüm cadde dolmuş.Kortejin bir ucu meydandayken diğer ucu galatasaray lisesinin oradaydı neredeyse.

muhteşemdi, bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmemiştim. amonradan atraente ile princessin numaralarını aldım aradım ama ulaşamadım. sanırım en karmaşık zamandaydı.

iyi ki gitmişim, bu konuda kendime yakın insanların yanında olmak çok güzeldi

Tanışamadık çok üzüldüm, bir ara telefonları hiç kullanamadık, arayanlara geri dönelim dedik çekmedi bir şeyler oldu. Ama yürüyüş harikaydı. Bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim, en ufak bir sorun çıkmadan, son derece seviyeli bir tepki oldu, az önce haberleri izledim, diğer 10 ildede katılım çok güzel olmuş ve ben bir şeyi anladım ki; bu yasa çıksa da ülkemizde en çok ihlal edilen yasa olacak =) umarım öyle bir hata yapmazlar

Alkış tutmaktan elleriim hala yanıyor.

Ama çok güzeldi.

Umarım emeğimizin karşılığını alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…