kızlar Amonra az önce mesaj atmış, eşi trafik kazası geçirmiş gebzede onun yanındaymış, katılamayacak yarın özür diliyor sizlerden((
kızlar bnde antalyadayım yarın eşim de izinli buyuk ihtimallle eşimide köpüşümü de alıp katılıcam bnde .....kızlar işe yarycak bütün bunlar:18:
tam da zamanıydı, hastalıktan ölüyorum ama ilaç manyağı yaptım kendimi yarın oradayım inşallah. iki arkadaşım da gelecek
siyah giyecek misiniz kesin? dolabıma baktım da hiç siyah bişeyim yokmuş
Ben de siyah giyeceğim, malesef çevremde gelmek isteyen destek veren kimseyi bulamadım, tek olarak katılıyorum sizeUmarım çoook kalabalık oluruz
kızlar bnde antalyadayım yarın eşim de izinli buyuk ihtimallle eşimide köpüşümü de alıp katılıcam bnde .....kızlar işe yarycak bütün bunlar:18:
Kızlar Galatasaray lisesinin önündeki ayvalık tostu yazan büfede olacağım. Bir mani çıkmazsa 12:30 gibi orada olabilirim, birlikte hazırlık yaparız. Sabahtan haberleşelim, pankart vs. hazırlamadım, o işi bir arkadaşımdan istemiştim ama ekti bizi, şu saatten sonra ne yapabiliriz bilemiyorum, tam gaz işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, şirketten de bir iki arkadaşım gelecek. İyi olacak iyi =)
aynen meger benim de hiç siyahım yokmuş ama siyah giymeye çalışacağım ben de...
arkadaşlar face'te 5.000' e yakın kişi gelicek diyor..davetli sayısı çok daha fazla ama başarırsak sü-per o-la-cak ...
kızlar yürüyüş bitti mi nasıl geçti kötü bişiler ve bunu yararına kullanmak için eylemin yönüne değiştirmeye çalışanlar olmamıştır inşallah
Ben eve ancak ulaşabildim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, beraber orada olmak çok güzeldi, çooook teşekkürlerPrincess,Mikerinos, Rapunzel ve Çiğdem ile birlikte oradaydık
Katılım çok güzeldi, umarım amacına ulaşır.
Başlığımı,hayvanları ve beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizi çok sevdim, gencecik, pırıl pırılsınız, binlerce kez sağolun
Ben eve ancak ulaşabildim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, beraber orada olmak çok güzeldi, çooook teşekkürler
Kızlar linke bakın ne buldum*********
muhteşemdi, bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmemiştim. amonradan atraente ile princessin numaralarını aldım aradım ama ulaşamadım. sanırım en karmaşık zamandaydı.
iyi ki gitmişim, bu konuda kendime yakın insanların yanında olmak çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?