Desteğinizi istiyorum

biz ne kadar bağırsakta çağırsakta farketmeyecek..Atatürk'ün meclisinde oturan vicdansız ş...zler bu yasayıda hoop diye çıkartır..oy verenler sağolsun!!!

Son düzenleme:
Ben 13.30 gibi Galatasaray Lisesi'nin önünde olmaya çalışacağım ama pankart hazırlayacak arkadaşlar daha erken gidecekler.

yürüyüş pazar günüymüüüşşşşş:))))))))))
ben 30 u cumartesi zannediyordum ,zaten pazar sabahı taksimde olucam işim var 12 gibi biter biraz oyalanırım o arada katılırım

Durum Güncellemesi
Ekleyen: Hayvan Haklari Aktivistleri (HAYVİST)
TÜM TÜRKİYE DE EŞ ZAMANLI EYLEMLERDE KULLANABİLECEĞİNİZ,SLOGANLARI AŞAĞIDA BELİRTİYORUZ..
İSTANBUL 30 EYLÜL 2012 TARİHLİ EYLEMDE,ALDIĞIMIZ YASAL İZİN NETİCESİNDE,
BU SLOGANLARI KULLANACAĞIMIZI EMNİYET BİRİMLERİNE BİLDİRECEĞİZ..
SİZLER İÇİNDE BEĞENDİKLERİNİZİ KULLANABİLİRSİNİZ...
YA DA FARKLI ÖNERİLERİNİZ VARSA,HEMEN BİZE YAZIN..
SLOGANLARI UYGUN GÖRDÜĞÜNÜZ RESİMLERLE BİRLİKTE KULLANABİLİRSİNİZ...

YAŞAM DEDİĞİN İKİ NEFES ARASI, BU TASLAK TAM BİR YÜZ KARASI!

5199 BU YASAYA YOKUZ

DEVLET-BELEDİYE-BARINAK TEK BİR AMAÇ VAR ‘YAŞAT’

HEPSİ HAYVAN HEPSİ CAN
BU YASANIN ADI KATLİAM
KATİL BİR YASA İSTEMİYORUZ

ELİNİ VİCDANINA KOY, KALEMİNİ KENARA

BİR KAP SU, BİR KAP YEMEK
ZOR MU GELDİ BENİ SEVMEK

ADALET YOKSA BİZ VARIZ!

SEN SUSARSAN, ONLAR NEFES ALMAZ

BÜYÜMEK İSTİYOR, UYUTULMAK DEĞİL

ONLARI ALLAH YARATTI, ÖLDÜRMEK SANA MI KALDI?

5199 HAİN YASA, ARKADAŞLARIMA DOKUNMA!

KEDİME KÖPEĞİME DOKUNMA
ÜLKEYİ-ELİNİ KANA BULAMA
UYUTACAĞINIZ CANLAR MI, VİCDANLAR MI!

İNSAN DA HAYVAN DA CAN, UYUTARAK MI OLUYOR YASAN!

BU CANLAR BİZİM, HAYDİ AL DA HAPSET

DOĞAL YAŞAM GÖRMEK İÇİN BELGESEL İZLE

YASALAR CAN VERİR, CAN ALMAZ

YAŞAMAK HAKKIMIZ,BU TASARIYA KARŞIYIZ

hayvist facebooktan alıntıdır

off inşallah bu çabalar işe yarar vicdansızlar ne istiyorlar hayvanlardan anlamıyorum içim acıyo gerçekten işleri güçleri kalmamış kediyle köpekle uğraşıyorlar allahlarından bulsunlar

Ben 13.30 gibi Galatasaray Lisesi'nin önünde olmaya çalışacağım ama pankart hazırlayacak arkadaşlar daha erken gidecekler.
Ben de o saatte orada olurum. Telefon numaralarımı versem sana da olur mu
Malesef karşıdan geliyorum o yüzden pankart hazırlamaya katılamayacağım :26: Princess ve Attraente'nin, telefonlarınızı aldım 13.30da haberleşiriz uygun sanırım?

Son güncellenen haliyle...

Eylem Yerleri:

• 29 Eylül C.tesi 14:00 /Ankara-Ahlatlıbel
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / İstanbul-Taksim Galatasaray Lisesi önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / İzmir-Konak /YKM önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Antalya-M.Paşa Cad. Kapalı Yol Halk Bankası önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Aydın-Zafer Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Bursa-Kent Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Bodrum-Belediye Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Bolu-Kardelen Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Denizli-Belediye önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Eskişehir-Adalar Migros önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Tekirdağ-Tuğlalı Park
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Çanakkale-Cumhuriyet Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Giresun-Atapark Kent Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Mersin-Taşbina önü
  • 30 Eylül Pazar 14:30 / Adana-Atatürk Parkı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Aydın-Zafer Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Uşak-Belediye önü
  • 30 Eylül Pazar 10:00/ Alanya-Antalya (Antalya’ya gitmek üzere buluşma noktası: Atatürk Heykeli)
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Zonguldak-Karadeniz Ereğli Anıt önü
  • 7 Ekim Pazar 14:00 / Ankara-Sakarya Cad. Meydanı
  • 7 Ekim Pazar 14:00 / Trabzon-Ganita önü
  • 7 Ekim Pazar 14:00 / Kocaeli-Migros önü

*Ankara'da 2 gün yapılacaktır.

(hayvansevergazetesi)

Son düzenleme:
Geliyoruuuuummmmm Pankartçılar kaçta tam olarak nerede buluşacaksınız ben İstanbulda değilim ama erken gelmek istiyorum yine de kafede falan buluşacaksanız tam detaylı adresi biri bana özelden veya buradan yazabilir mi:26:

Pankartçılarımız princess ve cigdem.

Forumda arattım ancak sonuclarda cıkmadığı ıcın baska yere actım kouyu ben ve bır kac arkadasımda kesınlıkle orda olacağız

100 mesajım dolmadığı için bana mesaj atarak haber veren eylem arkadaşıma yanıt atamıyorum. Yarın haberleşme şansımız olursa bizde size katılırız.

Kızlar Galatasaray lisesinin önündeki ayvalık tostu yazan büfede olacağım. Bir mani çıkmazsa 12:30 gibi orada olabilirim, birlikte hazırlık yaparız. Sabahtan haberleşelim, pankart vs. hazırlamadım, o işi bir arkadaşımdan istemiştim ama ekti bizi, şu saatten sonra ne yapabiliriz bilemiyorum, tam gaz işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, şirketten de bir iki arkadaşım gelecek. İyi olacak iyi =)

tam da zamanıydı, hastalıktan ölüyorum ama ilaç manyağı yaptım kendimi yarın oradayım inşallah. iki arkadaşım da gelecek

siyah giyecek misiniz kesin? dolabıma baktım da hiç siyah bişeyim yokmuş

Geçmiş olsun. Tepki olarak siyah giymemiz isteniyor ama herkes uyar mı bilemiyorum. Ben siyah giyeceğim.

Ben de siyah giyeceğim, malesef çevremde gelmek isteyen destek veren kimseyi bulamadım, tek olarak katılıyorum size Umarım çoook kalabalık oluruz

Geçmiş olsun, siyah giyme konusunda bende emin değilim, hava çok sıcak, bu havaya uyan siyah bir şeyim yok gibi şimdilik, en kötü ihtimalle kotun üstüne siyah bir şey giyerim. Ama çok da önemli olduğunu düşünmüyorum, önemli olan orada olmak

kızlar bnde antalyadayım yarın eşim de izinli buyuk ihtimallle eşimide köpüşümü de alıp katılıcam bnde .....kızlar işe yarycak bütün bunlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…