Destek, anlayış

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Gece gece yine kendimi bdv de buldum.
teyzemi kaybedeli 1 hafta oldu. Diğer aile büyükleri için ve kuzenim için kendimi metanetli olmaya zorluyorum.
tam anlamıyla acımı yasımı tutamıyorum, canımın için anneannem bu kadar acı çekerken onun yanında ağlayıp zırlamaya hakkım bile yok.
anne olmasam da biliyorum ki bu dünya da en büyük acı evlat acısı.
Ama bi yerlerde dinlenmeye huzur bulmaya ihtiyacım var. Erkek arkadaşıma sığınmak istedim, biraz onda dinlenmek istedim ama bana fırsat yaratamadı, onunda kendi hayatı var bitmek bilmeyen iş güç artık ne denilirse.
Kuzenimi arayıp baş sağlığı diledi sağolsun bunu yapabildi.
biraz daha yakınlık bekliyodum ondan, bi şeye ihtiyacınız var mı yardım edebilceğim bi şey var mı gibi.
Alakasız kişilerden bu sözleri duyup ondan duyamamak canımı sıktı. Ben mi kendimi dolduruyorum hanımlar ?
erkek işte aman diyorum bi yandan sonra da bu zaman da şefkatini hissedemediğim adamdan ileride ne hayrını göreceğim diyorum. Bilmiyorum kızgınım ona biraz.

Başınız sağ olsun. İnsan en sevdiği kişiden bunu bekliyor bu çok normal bir durum. İş güç bir yere kadar yanınızda olmalıydı

Başınız sağ olsun. İnsan en sevdiği kişiden bunu bekliyor bu çok normal bir durum. İş güç bir yere kadar yanınızda olmalıydı
Başka darıldığım dostlarımda var.
Her şeye herkese çok kızgınım.
insanın meğer bu hayatta tek dostu ailesiymiş bunu anladım. Bu acı bana tecrübe kattı.

Öncelikle başınız sağolsun.
Bir kaç konunuzu daha hatırlıyorum.
Nedense sizin için doğru bir insan değilmiş gibi geliyor erkek arkadaşınız umarım yanılıyorumdur... noclearmind noclearmind
İnsan zor zamanlarında daha bir yanında görmek istiyor sevdiğini.
Böyle bir beklentiniz olması çok doğal..

Başka darıldığım dostlarımda var.
Her şeye herkese çok kızgınım.
insanın meğer bu hayatta tek dostu ailesiymiş bunu anladım. Bu acı bana tecrübe kattı.
Kesinlikle öyle. Bende babamı kaybettiğimde hiç beklemediğim arkadaşlarım koşup geldiler. İnsan yanında destek olan birileri olunca daha da güçlü oluyor.

Öncelikle başınız sağolsun.
Bir kaç konunuzu daha hatırlıyorum.
Nedense sizin için doğru bir insan değilmiş gibi geliyor erkek arkadaşınız umarım yanılıyorumdur... noclearmind noclearmind
İnsan zor zamanlarında daha bir yanında görmek istiyor sevdiğini.
Böyle bir beklentiniz olması çok doğal..
Son zamanlarda bunu sorgular oldum. Ona da dedim sen hayat birleştirelecek insan değilsin, belki 30 dan sonra kafana taş düşerde gerçek benliğini bulursun diye.

En yakınlarından yakınlık bekliyor insan.

Erkeklerin bazısı odundur falan deriz ama içinde olduğunuz hal özel bir durum. Bana çiçek al yada romantik ol dememişsiniz ki ,kaybınız var destek olması lazım.Ne kadar yoğun olursa olsun elinden geldiğince sizle konuşmalı acınızı paylaşmalıydı.

Sizin teyzenizle olan bağınızı biliyor mu? Belki bu kadar çok etkilendiğinizi fark edememiştir.

Ne olursa olsun teyzeniz tabiki yakınınız ama kendi büyük acılar yaşayan insanlar mesela anne baba kardeş kaybı gibi, başkalarının ikinci dereceden akraba kayıplarını daha olağan karşılıyor. O yüzden öyle mi düşündü diye aklıma geldi.

Son düzenleme:
Başınız sağolsun. Allah gerıde kalanlarına sabır versin.

Okurken aklıma şu geldi, şuan hassas bir dönemdesiniz acınız ve kaybınız büyük. Ama insanların sizin acınızı bu kadar önemseyeceğini düşünmeyin belki yakınlık derecesine göre hareket ediyorlardır. Allah korusun kırmakta istemem sizi ama teyzeniz sizin için çok büyük bir kayıp olsa da arkadaşlarınız için bu böyle algılanmayabilir çekirdek ailenizin dışında kaldığı için. Tabi ki arkadaş, dost her zaman ve her şekilde insanın yanında bulunmalı. Ama böyle de düşünülebilir mi diye düşündüm ben yine de şuan sizin acınızı anlayamadan söylüyorum kusura bakmayın. Sevgiliniz ise ailenizden çekinmiş olup, acaba aile içinde yalnız samimi olduğu kuzeninizi aramış olabilir mi? Ailece görüşüyor musunuz bilmiyorum. Aileniz tanımağından dolayı böyle davranmış olabilir diye düşündüm..

En yakınlarından yakınlık bekliyor insan.

Erkeklerin bazısı odundur falan deriz ama içinde olduğunuz hal özel bir durum. Bana çiçek al yada romantik ol dememişsiniz ki ,kaybınız var destek olması lazım.Ne kadar yoğun olursa olsun elinden geldiğince sizle konuşmalı acınızı paylaşmalıydı.

Sizin teyzenizle olan bağınızı biliyor mu? Belki bu kadar çok etkilendiğinizi fark edememiştir.

Ne olursa olsun teyzeniz tabiki yakınınız ama kendi büyük acılar yaşayan insanlar mesela anne baba kardeş kaybı gibi, başkalarının ikinci dereceden akraba kayıplarını daha olağan karşılıyor. O yüzden öyle mi düşündü diye aklıma geldi.
Kendisiyle evelden bu konuları konuşmuştuk. Annem hariç hiç bi kayıba üzülmem ama annemde yıkılırım demişti.
bende doğrulamıştım.
Bulunduğum durumun o kadar farkında değil ki piskolojim alt üst oldu. Anneannemle birlikte yasıyoruz biz, o zaten çok kötü evde 7 gündür yas var ağır bi hava var. Bugün bi cay icelim dedim iş çıkısı, üzgünüm cok isterdim ama toplantıya gidiyorum dedi. İptal etmesini zaten bekleyemezdim ama daha başka bi cevap bekledim.
Ben cok dağıldım galiba bilemiyorum her şey bomboş geliyor bana.
hergün de özel bi ilgi bekliyorum ben sanırım kendimi çözemedim beklentim mi farklıydı.
Gelemese bile en azından cenazeye gelmek istediğini söyleseydi, lafla gönlümü yapsaydı ama onuda beceremedi

Başınız sağolsun. Allah gerıde kalanlarına sabır versin.

Okurken aklıma şu geldi, şuan hassas bir dönemdesiniz acınız ve kaybınız büyük. Ama insanların sizin acınızı bu kadar önemseyeceğini düşünmeyin belki yakınlık derecesine göre hareket ediyorlardır. Allah korusun kırmakta istemem sizi ama teyzeniz sizin için çok büyük bir kayıp olsa da arkadaşlarınız için bu böyle algılanmayabilir çekirdek ailenizin dışında kaldığı için. Tabi ki arkadaş, dost her zaman ve her şekilde insanın yanında bulunmalı. Ama böyle de düşünülebilir mi diye düşündüm ben yine de şuan sizin acınızı anlayamadan söylüyorum kusura bakmayın. Sevgiliniz ise ailenizden çekinmiş olup, acaba aile içinde yalnız samimi olduğu kuzeninizi aramış olabilir mi? Ailece görüşüyor musunuz bilmiyorum. Aileniz tanımağından dolayı böyle davranmış olabilir diye düşündüm..
Kuzenimle kendisi geçmişten arkadaşlar. Aramasaydı onu cidden cok büyük ayıp olacaktı ki onuda hatırlatma yaptım, yok merak etme günlük notlarıma not aldım arayacağım dedi ki başardı onu bari yapabildi.
Kendisi biraz despottur ağırdır, ölüm kayıp tarzı seylerde soğukkanlıdır ama bu cok farklı olay. Ben ve ailemin zor döneminde biraz daha ilgi bekledim. Hani ben iyi olayımda annemi anneannemi ayakta tutabileyim.
benim için zincirleme bi olay.
Kendisi zaten bugüne dek bi kayıp yaşamamış en yakınından. Zaten söylemide annem hariç kimsenin ölümünden etkilenmem üzülmem aile içi.
kendi gibi sanıyor galiba beni.

Back
X