Destek, anlayış

Size değer veren insan mutlaka zaman ayırır. Toplantısı varmış iptal etmesin tamam olur yani napalım belki önemli ama daha öncesine bir teklif sunabilir ya da daha sonrasına. Önceliklerinde sizi geri planda tutuyor sanırım. Siz de bir düşünün o sizin hayatınızda nerde?

Size değer veren insan mutlaka zaman ayırır. Toplantısı varmış iptal etmesin tamam olur yani napalım belki önemli ama daha öncesine bir teklif sunabilir ya da daha sonrasına. Önceliklerinde sizi geri planda tutuyor sanırım. Siz de bir düşünün o sizin hayatınızda nerde?
kendi derdinde bana koşa koşa gelip çözsene, yardım etsene tekliflerini hiçbi zaman geri cevirmedim elimden geldiğince yardımcı oldum. Bi beklenti içine girip yapmadım karşılık beklemedim onu sevdiğim için ama desteğini beklerken beni böyle yarım bıraktı. Bundan sonra ona karşı tutumum farklı olacak. Madem öyle herkes kendi başının çaresine baksın.

Kendisiyle evelden bu konuları konuşmuştuk. Annem hariç hiç bi kayıba üzülmem ama annemde yıkılırım demişti.
bende doğrulamıştım.
Bulunduğum durumun o kadar farkında değil ki piskolojim alt üst oldu. Anneannemle birlikte yasıyoruz biz, o zaten çok kötü evde 7 gündür yas var ağır bi hava var. Bugün bi cay icelim dedim iş çıkısı, üzgünüm cok isterdim ama toplantıya gidiyorum dedi. İptal etmesini zaten bekleyemezdim ama daha başka bi cevap bekledim.
Ben cok dağıldım galiba bilemiyorum her şey bomboş geliyor bana.
hergün de özel bi ilgi bekliyorum ben sanırım kendimi çözemedim beklentim mi farklıydı.
Gelemese bile en azından cenazeye gelmek istediğini söyleseydi, lafla gönlümü yapsaydı ama onuda beceremedi
Aslında beklentiniz gayet normal ama sevgiliniz sizin acınızın bu boyutta olduğunun farkında değil. O yüzden de sizin ruh halinizi tam olarak göremediği için ekstra şartlarını da zorlamıyor. Eğer iletişiminiz normalde iyiyse iki dakikada olsa telefonda konuşurken belki farkında değilsin ama gerçekten biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var gibisinden konuşabilirsiniz. Uzun süren bir sevgililikten sonra eşimle evlendim ve artık ne istiyorsam ne düşünüyorsam açıkça söylüyorum. Hatta sevgiliyken bazen anlamasını beklediğim gurur yaptığım şeyler için şimdi diyorum ki hep net olsaymışım . Siz ayan beyan söylemedikçe anlamıyor çoğu çünkü. Siz kendi içinizi açıp söyledikten sonra da yine size destek olmazsa o zaman sizin için doğru insan olup olmadığını sorgularsınız.

Aslında beklentiniz gayet normal ama sevgiliniz sizin acınızın bu boyutta olduğunun farkında değil. O yüzden de sizin ruh halinizi tam olarak göremediği için ekstra şartlarını da zorlamıyor. Eğer iletişiminiz normalde iyiyse iki dakikada olsa telefonda konuşurken belki farkında değilsin ama gerçekten biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var gibisinden konuşabilirsiniz. Uzun süren bir sevgililikten sonra eşimle evlendim ve artık ne istiyorsam ne düşünüyorsam açıkça söylüyorum. Hatta sevgiliyken bazen anlamasını beklediğim gurur yaptığım şeyler için şimdi diyorum ki hep net olsaymışım . Siz ayan beyan söylemedikçe anlamıyor çoğu çünkü. Siz kendi içinizi açıp söyledikten sonra da yine size destek olmazsa o zaman sizin için doğru insan olup olmadığını sorgularsınız.
Haklısınız aslında böyle anlamasını beklemeye çalışmakta yorucu oluyor. Bazı şeyleri ben söylemeden yapsın istiyorum sadece ama o da çok zor gibi

Back
X