Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..yardımlarınıza ihtiyacım var..en azından bana bir dert ortağı olmanızı istiyorum..
Yaklaşık 9 aydır nişanlıyım..ama en başından zaten hep sorunlu bir birliktelikti..düzelir umuduyla davam ettim alttan aldım,hep birşeyleri düzeltmeye çalıştım..ama bu aralar artık bittik gibi birşey..benimde hatalarım oldu bunu çok iyi biliyorum..bir takım yalanlarım oldu ama ondan önceye yönelik..ufak tefek hatalarım oldu geçmişte ama geçmişi geri alamam ki..bu yüzden çok sorunlar yaşadık..beni affetti ve devam ettik yolumuza..normalde giyme dediğini giymem yapma dediğini yapmam..çok kıskanç kendisi hatta aşırı kıskanç..her dediğini yaptım yeterki sorunumuz olmasın diye..ama ne oldu söylediğim yalanlar yüzüne bana hep yalancı gözüyle bakıyor..olmayacak mantıksız şeylerde bile durupdururken beni suçluyor..arama msj atma doğruyu söyleyene kadar diyor..ben zaten ona söylediğim yalanları kabul ettim ama kendimce bende haklıydım.bana msj atma arama sorma dedi..yalan konuştuğum bir durum yoktu,geçmiş dışında ona hiç yalan konuşmadım.geçmişimde kötü şeylerde olmadı.ama çok büyütüyor..sürekli üzerime geliyor.hayatın yalan senin fln deyip hakaret ediyor ağlatıyor..sabrediyorum sırf sevdiğim için çok emek verdim ben onun için ve bu emeklerimin sonucu ayrılık olmasın diye hala da uğraşıyorum..ama olan bana oldu ruh halim berbat..yemek yiyemez olmadık zamanlarda ağlar oldum..ailemle otururken iş yerimde çalışırken..4 gündür de görüşmüyoruz..msj atıyor ama hep bana kötü kötü konuşur tarzda..istemiyorsan bitsin dedim..bu soruma cevap alamıyorum..ne yapmalıyım arkdaşlar..bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??
Demek ki affedememiş..
Böyle hep yüzüne vurması da yanlış,
ya affedip çizgi çekecek ya da devam etmeyecekti..
Böyle devam edersen üzülen, ezilen sen olursun..
canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin
benimde nişanlıyken çok sorunlarım oldu yani kavgasız günümüz geçmezdi.. aşırı kıskançtı felan filen oda böyle eski sevgillilerimi felan yüzüme vururdu ben ayrılmak istediğimi söyleyince bırakmazdı..
..ve sonuçç
ben evlendim ve hayatımın en büyük hatasını yaptımm boşanıyorum şuanda zaten 2,5 ay evliliğim sürdü..
1 aylık evliyken eşim başladı sen kiml gezdin kimle tozdun naptın ne ettin hakaret diz boyuu bi kaçkez evi terkettim dayak yedim..eşim bunun adınıda sevgi koymuştu..
yol yakınken dön canım hemde arkana bile bakma evlenince düzelir die bişey yok emin ol daha kötüsü olur.. evlenip boşanmak daha kötüü keşke demek istemiyorum ama ben ozman nişanı atsaydım üstümden silkeleseydim..
sürekli senin geçmişini yargılayan bi adam kocan olamaz senin.. herkesin bi geçmişi var önemli olan sen onunla bilikteyken ne durumdasın.. bir an önce ayrıl canım şimdiden psiklojini böyle bozduysa evlenince neler yapar düşünmek bile istemiyorum
Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?