Destek bekliyorum hepinizden

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
46
Bartın
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..yardımlarınıza ihtiyacım var..en azından bana bir dert ortağı olmanızı istiyorum..
Yaklaşık 9 aydır nişanlıyım..ama en başından zaten hep sorunlu bir birliktelikti..düzelir umuduyla davam ettim alttan aldım,hep birşeyleri düzeltmeye çalıştım..ama bu aralar artık bittik gibi birşey..benimde hatalarım oldu bunu çok iyi biliyorum..bir takım yalanlarım oldu ama ondan önceye yönelik..ufak tefek hatalarım oldu geçmişte ama geçmişi geri alamam ki..bu yüzden çok sorunlar yaşadık..beni affetti ve devam ettik yolumuza..normalde giyme dediğini giymem yapma dediğini yapmam..çok kıskanç kendisi hatta aşırı kıskanç..her dediğini yaptım yeterki sorunumuz olmasın diye..ama ne oldu söylediğim yalanlar yüzüne bana hep yalancı gözüyle bakıyor..olmayacak mantıksız şeylerde bile durupdururken beni suçluyor..arama msj atma doğruyu söyleyene kadar diyor..ben zaten ona söylediğim yalanları kabul ettim ama kendimce bende haklıydım.bana msj atma arama sorma dedi..yalan konuştuğum bir durum yoktu,geçmiş dışında ona hiç yalan konuşmadım.geçmişimde kötü şeylerde olmadı.ama çok büyütüyor..sürekli üzerime geliyor.hayatın yalan senin fln deyip hakaret ediyor ağlatıyor..sabrediyorum sırf sevdiğim için çok emek verdim ben onun için ve bu emeklerimin sonucu ayrılık olmasın diye hala da uğraşıyorum..ama olan bana oldu ruh halim berbat..yemek yiyemez olmadık zamanlarda ağlar oldum..ailemle otururken iş yerimde çalışırken..4 gündür de görüşmüyoruz..msj atıyor ama hep bana kötü kötü konuşur tarzda..istemiyorsan bitsin dedim..bu soruma cevap alamıyorum..ne yapmalıyım arkdaşlar..bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??

ne olur bir cevap yazın..sorunlu ilişki yaşamış olanlar tecrübesi olanlar yada benim gibi bir dönem yaşayanlar..

üzüldüm cidden ama şu bi gerçek. ilişkinin başında güven sarsılınca olmaz yürümez. kendini onun yerine koy. sende de hep bi şüphe olurdu mutlaka. daha önceki bi ilişkimde aynı şeyi yaşadım. bana ylan söylemişti ve binlerce özür diledi. ama ben hep şüphede kaldım her bi şey söylediğinde acaba yalanmı şumu bumu diye düşünmeye başladım. ve yürümedi. belki biraz olumsuz konuştum ama. onuda anlaman lazım. tabi bu sana hakaret etmesini ezmesinide gerektirmez.

bence oturun sakince konuşun

canım yaa çok üzüldüm durumuna. erkeklerin genel özelliğidir bu ilişkide kendilerini naza çekerlerki kadınlar onların peşinden koşsun we daha çok ilgilensin. merak etmekte haklısın ama onun msj atmasını bekle olur mu sabretmekten başka çaren yok we hayatına dewam et lütfen kendine bunu yapma (

düzene gireceğini pek zannetmiyorum sonuçta insan 7sinde neyse 70indede odur heleki kıskançlık duygusu öyle değişebilen düzelebilen bi duygu değildir...
ilerde dahada büyük acılar üzüntüler yaşayacağına şimdiden yolunu çizsen daha doğru olur diye düşünüyorum ...:97:

Demek ki affedememiş..
Böyle hep yüzüne vurması da yanlış,
ya affedip çizgi çekecek ya da devam etmeyecekti..
Böyle devam edersen üzülen, ezilen sen olursun..

biz daha sonra nişanı attık farklı bir sebepten..sonra geldi yalvardı yakardı..ben ona dedim ben artık sorun istemiyorum psikolojim gerçekten bozuldu dedim..tamam sıkmıycam üzerine gelmiycem dedi kabul ettim..madem böyle olacaktı niye geri döndün diyorum cevap yok..onunda bana yalanları oldu ama ben böyle yapmadım..çünkü ne kendimi nede onu üzmek istemedim..ama bitiyor bu ilişki hemde çok yavaş yavaş..

istemiyorsan bitsin dedim,sana da banada eziyet dedim..ama yok bırakmıyor beni..daha fazla canımı yakmak için..

istemiyosan bitsin mi? sen isteme canım. bu ilişki düzene falan girmesin bence
direk bitir hatta mesajla, adama bak hem yalan dolan hem sürekli hakaret...
sen neden bu kadar pasif kaldın ki, her istediğini yaptım, yapma dediğini yapmadım diyosun
bence bu adamdan koca olmaz, yoksa sen sen olmaktan çıkar eşinin kuklası olursun
dünyada ki tek erkek o değil unutursun

canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin
benimde nişanlıyken çok sorunlarım oldu yani kavgasız günümüz geçmezdi.. aşırı kıskançtı felan filen oda böyle eski sevgillilerimi felan yüzüme vururdu ben ayrılmak istediğimi söyleyince bırakmazdı..
..ve sonuçç
ben evlendim ve hayatımın en büyük hatasını yaptımm boşanıyorum şuanda zaten 2,5 ay evliliğim sürdü..
1 aylık evliyken eşim başladı sen kiml gezdin kimle tozdun naptın ne ettin hakaret diz boyuu bi kaçkez evi terkettim dayak yedim..eşim bunun adınıda sevgi koymuştu..
yol yakınken dön canım hemde arkana bile bakma evlenince düzelir die bişey yok emin ol daha kötüsü olur.. evlenip boşanmak daha kötüü keşke demek istemiyorum ama ben ozman nişanı atsaydım üstümden silkeleseydim..
sürekli senin geçmişini yargılayan bi adam kocan olamaz senin.. herkesin bi geçmişi var önemli olan sen onunla bilikteyken ne durumdasın.. bir an önce ayrıl canım şimdiden psiklojini böyle bozduysa evlenince neler yapar düşünmek bile istemiyorum

böyle yavaş yavaş btirip kendine daha fazla acı çektireceğine ...
bi an önce bitirki daha az zararla kurtulmaya bak

Demek ki affedememiş..
Böyle hep yüzüne vurması da yanlış,
ya affedip çizgi çekecek ya da devam etmeyecekti..
Böyle devam edersen üzülen, ezilen sen olursun..

çok haklısın arkadaşım ..
yada napar biliyomusun unutmuş gibi yapar evlenince başlar yüzüne vurmaya

Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Sorunlu bir ilişkinin içinde ömrümü tükettim ben.Tanıştığımızda 15 yaşındaydım.Arkadaş olduk sevgili olduk hep problemli idi. İlişkimiz biteli çok uzun zaman oldu ve hala benim için mutsuzluk sebebi. 30 yaşıma kadar kan kusturdu bana resmen.O zamanlar bende senin gibi emek verdim aman bitmesin dedim. İnan şimdi çok pişmanım.Keşke yirmili yaşlarımda silkeleyip atsaydım yakamdan.Şimdi 34 yaşımdayım,en güzel zamanlarım hep ağlamakla geçti. Ne bir yuva kurabildim,ne de mutlu olabildim. Sorunlu ilişkiler düzelmiyor maalesef.Kurtar kendini,sana değer verecek,gözünün içine bakacak ne insanlar çıkar karşına.İnan uğraştığına değmez.Sen onu isteme hayatını onun insiyatifine bırakma sakın. Bak bir de dayak yedim demişsin onu sonradan gördüm.Kimsenin seni dövmeye hakkı yok. Seviyorum diyorsun ama sevdiğini sanıyorsun. Bu takıntılı,hastalıklı bir duygu. Arkana bakmadan kaç,Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum

Pes!!
Hala o adama evleneceğin adam gözüyle bakıyorsan, sana boşu boşuna hiç yorum yapmayalım..

bide dövdü hemde yetmedi evde tekrar dövdü..kusura bakmayın ama hala sevdiğinize sabrettiğinize göre bazı şeleri hakediomuşsunuz demektir...bu ne yaaa.dünyada başka adammı yok bırak kurtul nefes alma bi müddet sonra almaya başlarsın

Son düzenleme:
yorumlarınızda haklısınız emin olun.ama öyle bir durumdayım ki ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum..ortada kalmış bir durumdayım karar yeteneğimi kaybetmişim,çıkmazdayım..sizde beni anlayın lütfen..aklım bitir diyor,kalbim tam tersi..eriyip gittiğimin de farkındayım çok güçsüz ve aciz hissediyorum kendimi..hiç birşeyden tat alamıyorum..

Erkek arkadaşının ruh sağlığı çok normalmiş gibi gelmedi bana.Tamam yalan söylemişin ve bunu kabul etmişin sen bunu öğrendiğinde neden devam etmeyi seçti seninle madem kaldıramayacağı birşey neden bırakmadı.Bence ya tamamen bitir bitirmek istemiyorsan devam etsin diyorsan ona bitmiş bu iş yürümeyecek izlenimi ver.Sen bunu kabullenemeyeceksin evet hatalıyım hatamı da kabul ediyorum ama hatalarım geçmişte kaldı madem bana güvenemiyorsun ayrılalım de ve sakın arama o gelip olanları unuttuğunu gösterene kadar...

senbu yaşadıklarından sonra nasıl tekrar beraber oluruz değil nasıl unuturuma kafanı yor ve ayrıl..en başındna bunları yaşamışsın..evli bir bayan olarak sana tek tavsiyem bu? lütfen ayrıl bitir..
eminim daha iyileri olacaktır...
tatile çık uzaklaş bir süre o ortamdan..bişeyler yap ama ayrıl..öncelikle beyninde bitir bu ilişkiyi..

canım bence de daha şimdiden başına kakıyorsa evlenince iyice canını yakar. ayrılın bence, sen bitir, işte insan 7sinde neyse 70inde de o oluyor değişmiyor çoğu zaman, sana barışmak için yalvardığında değişeceğim demiş, ama değişmemiş.. bence bunu göz önünde bulundur. madem mutsuzsun, ayrıl. lale abla geçen gün bir şey söylemişti, o geldi aklıma, ilişkiler insanlar mutlu olsun diye kuruluyor sonuçta. mutsuzsan ayrıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…