- 18 Mart 2011
- 9.062
- 30.767
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Kızlar şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Beni tanıyanlar az çok bilirler 2 yıldır beraber olduğum her konuda ciddi düşündüğüm erkek arkadaşımdan ayrıldım 5 ay önce. ilk 4 ay ne bir ağlama ne bir sızlama hiçbirşey olmadı. Ama son 1 aydır çok kötüyüm. Bir türlü dikiş tutturamadım ondan sonra,elimi neye atsam kuruyor
Neye bulaşsam mahvediyorum. Hiçbirşey yolunda gitmiyor. Lanetliyim sanki. Hiçbir işimde dikiş tutturamadım gitti. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar yeni bişeye başlayayım dedim oda olmadı dün 15 günlük yeni ilişkimi sonlandırdım ilişki denirse tabi. Olmuyor olmuyor olmuyor. Ne olur bişeyler söyleyin o kadar kötüyüm ki
birinden ayrılınca özellıkle de uzun surelı olan bı ılıskı bıtınce bı sure oyle gıbı gelıyo ınsana herşey batıyor gıbı gelıyor tekrar olmayacak duzelmeyecek hıcbırsey yoluna gırmeyecek gıbı gelıyor ama merak etme duzelecek kendıne bıraz zaman ver ve bence kısa surelı ılıskıler yasama bıraz ağırdan al cıvı cıvıyı soker mantığından uzak dur bı sure kımseyle gorusme kendıne zaman ayır iş okul ne uzerıne ısen kendınle ılgılen hakettığın senı hakeden bırı karsına cıkacak kendıne zaman tanı derım ben
Zaman Sadece birazcık ZAMANnnnn.....
duygular, acılar tazeyken adımlar yanlış atılabilir, biraz kendinizi dinlenmeye alın derim ben nacizene
ilk dört ay acısız atlattıysan ayrılık sendromunu bence şuan yaşadığın aşk acısı değil.hayatına birini alıp mutluluğu yakalayamadığın için eskiyi özlemeye başlamışsın gibi.yoksa en sancılı dönemi atlatmışsınki.4 ay olmuş ayrılalı düşünme artık eskiyi.yoksa toparlanamazsın
neden ayrıldınız bilmiyorum ama bencede kısa süreli ilişkilere bulaşmayın şu an kötüsün çünkü belki o yuzden ilgi duyuyodun, kendine eğlenceli bişiler bul, kız arkadaşlarınla gez yani kafanı oyala , eğer o da senin gibiyse zaten herşey düzelecektir
Yalan yüzünden ayrıldık canım. Aşırı ilgisizlik ve yalan. Çok kırıldı kalbim. Çokta aktifim ama neden böyle oldum bir anda anlayamadım
ilk dört ay acısız atlattıysan ayrılık sendromunu bence şuan yaşadığın aşk acısı değil.hayatına birini alıp mutluluğu yakalayamadığın için eskiyi özlemeye başlamışsın gibi.yoksa en sancılı dönemi atlatmışsınki.4 ay olmuş ayrılalı düşünme artık eskiyi.yoksa toparlanamazsın
anladım , ve şu an içinde bulundugun durumu da çok iyi anlıyorum, bende benzer şeyler yaşadım, arkadaşında dediği gibi yaptıgın şey sadece geriye dönük özlem, beynimiz her nedense yaşadıgımız kötü şeyleri silip o kişiye bi şekilde ozlem duymamızaneden oluyo, halbuki ilişikinin sonunda ne kadar çok sıkıntı sorun yaşamıştık dimi.. bunların sadece beyninin bi oyunu oldugunu düşün :)
Aynen canım neler yaşadığımı keşke görebilseydin neler yaşattığını. nasıl bir anda değiştiğini bambaşka birine dönüştüğünü gururumu kalbimi nasıl kırdığını. onu düşündüğüm için bazen kendime çok kızıyorum
kızmana gerek yok elinde değil çünkü, bende senin gibi olmuştum o zaman da bana bi arkadaşım demişti, yaşadığın kötü şeyleri nasıl unuttun diye o zaman evet haklısın dedim. ama güzel şeylerde tatlıı geliyor işte unutmak isteediklerimiz hafızamızda kalıyor istemediklerimiz unutuluyor . garip şeyler :)
Yani acısız derken çok üzüldüm tabi ki ama ağlamak dışa vurmak yada anlatmak gibi şeyleri yapmadım. yapamadım. Evet bir türlü mutlu olamıyorum olmuyor herşey elimde kalıyor.
Aynen canım ya sanki o kötü şeyleri hiç yaşatmamış her günümüz harika geçmiş gibi ah bu beyin yok mu bu beyin.. İnanıyorum unutucam inşallah canım :)
mutlu olamadın diye eskiyi düşünüp neye atsam elimde kalıyor diye lanetlenmişsin gibi düşünmen yanlış canım.böyle düşündükce tabi eskiyi özleyeceksin.yeni ayrılmış olsanız bu duygularda olman normal olurdu ama 4 ay geçmiş.aslında 4 ayda çok uzun bi süre değil ama sen çok sancılı atlatmamışsın o dönemi.ne arkadaşlarım var bunalıma girip 20 kilo alan vs..sadece boşluktasın canım.zaman ver kendine.
en önemlisi toparlanmak için hayatına birini sokma..toparlandıktan sonra sevmek sevilmek kendiliğinden gelir:)
çok komik düşününce şimdi bile düşününce herşey güllük gülistanlıkmışta ben durduk yere gecelerce ağlamışım gibi geliyogeçer geçer bunlarda geçer.... dediğim gibi beynini boş bırakma sıkıldıgın anlarda genelde bu tür psikolojik stresler oluşuyo :)
Evet ya şu an bile aklımda yaşadığımız güzel şeyler varÇok ilginç gerçekten :) İnşallah geçer canım o kadar istiyorum ki bitmesini artık
hehe aynen bende yazarken hep aklıma güzel şeyler geliyoinşallah inşalllah sen bol bol dua et gez toz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?