Destek olur musunuz

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Dun konu acmiayim bugun hic bilmezdim bunlari yazacigimi ama yaziliyormus malesef..

Biz esimle severek evlendik cok badire atlattik cok sey yasadik ama gelin görün ki bu kadarmis sevgisi onca emek bitmiş tükenmiş sonuç bebegimle ben ortada kaldim ve cok yorgunum bitkinim..

Kendimin olumsuz yönleri herseye alinirim kuserim kafama bir kelimesini bile cok takarim cok dirdirciyim her seferinde o geldi barismak icin ama gelmiycek barismayada içim icimi yerdi ....
ben istedim ki biz birbirimizi sevdik ya seven insan gözünün içine bakar sevdiginin bu hic bizde böyle olmadi aile olamadik biz olamadik taki bebek olduktan sonra sorunlar kat be kat artti içinden cikilamaz bir hâl aldi. Cok değişti elinden telefonu dusurmez oldu bi kac kezde biseyler izledigine sahit oldum bana yaklasmaz ayriyiz da zaten.. anladim ki suan o evliligi benimseyememis zor gelmis bekar hayatini özlemiş ve bana dedigi şey ve bos bakislarla beni artik sevmiyormus yaninda istemiyormus bu evlilil ama 1 sene ama 5 sene sonra yine ayni sekilde bitecekmis cocuk icin ayni evde yasayabilirmis ben bunu kabul eder miyim asla o hayatini yasayacak ben evde gencligimi bitirecegim yok öyle bir dünya bana bu sekilde bir duvar ordu kendimi afettirsem yok seni sevemiyorum diycek hic bisey yapmasam bu hep boyleydi evliligi kurtarmak icin hic birsey yapmadi diycek her halukarda uste cikacak isin aci kismi da beni sevmedigini soylemesi degil benim hala onu sevmem arkadaslar en cok bu yakiyor canimi ve bebegim bizim hatamizi o çekecek yillarca ona güzel bir hayat belki sunamiycam elimden hic birsey gelmiyor

Suan sadece sabrediyorum, bekliyorum neler olacak neler bitecek kendimi dinliyorum en az hasarla bu is bitevekse bitsin diyorum aşırı kırılganim asiri hassasim zaten bundan dolayı olmadi mi hersey o bunu bilipte bana yaklassaydi ben yaparmiydim olumsuz davranislari dua edin kizlar sabaha kadar uyuyamdim ben hic bu hayallerle evlenmemistim her genç kiz gibi.... :( :(

Durumunuza üzüldüm ama adam sizi sevmediğini söylemiş sizin içiniz de ki o sevgide bitecektir. Ama bence sevgiden daha önemli düşünmek zorunda oldugunuz şeyler var. Mesela bebekle ne yapacağınız gibi aileniz var mı aranızda mi ? Esiniz için de söyleyecek laf yok madem bekar hayatı daha güzeldi evlenmeyecekti.

Öncelikle noktalama işaretleri kullansan daha anlaşılır ve kolay okunur bir yazın olur, bilgin olsun.

Eşin seni sevmese barışmaya gelmezdi her seferinde. Ama şu da bir gerçek ki fazla naz aşık usandırır. Bebeğin kaç aylık? Mesleğin işin falan var mı? Boşanırsanız ne yapacaksın?

Durumunuza üzüldüm ama adam sizi sevmediğini söylemiş sizin içiniz de ki o sevgide bitecektir. Ama bence sevgiden daha önemli düşünmek zorunda oldugunuz şeyler var. Mesela bebekle ne yapacağınız gibi aileniz var mı aranızda mi ? Esiniz için de söyleyecek laf yok madem bekar hayatı daha güzeldi evlenmeyecekti.
Ailem var annem destekci ama babam ilerde burnumdan getirir mi bilmiyorum sinir aninda agzindan bir cok laf cikar ki ben zaten hassasim her konuda

Öncelikle noktalama işaretleri kullansan daha anlaşılır ve kolay okunur bir yazın olur, bilgin olsun.

Eşin seni sevmese barışmaya gelmezdi her seferinde. Ama şu da bir gerçek ki fazla naz aşık usandırır. Bebeğin kaç aylık? Mesleğin işin falan var mı? Boşanırsanız ne yapacaksın?
Esim beni seviyordu ama di li geçmiş zaman iste gecmis hic bir zaman degistiremem biraz fazla nazlandim ama benim istedigim dille bana hiç yaklasmadi bebegim cok küçük ve bir isim ve meslegim yok

kac yillik evlisin? Evliligim oturana kadar ,bende tartismalarda bosanma lafi ediyordum.
( Sinir haliyle)

Zamanla atlattik alistik . Guzel bir mektup seklinde yazi yaz bugun dusunelerini. Her insan boyle tartismalarda ayrilsaydi, evli kalmazdi ulkede. Biraz sen kendini torphle biraz o. Biraz sen alttan al, biraz o.

İns her sey iyi olucak diye dusun.

Neyse sonuc ne olursa olsun kendine guven. Ve kendine her gun pozitif telkinler ver. Ben iyiyim ,guzelim ,yapabilirim vs.

Yapabilecegine inan gerisi gelir.

Hayatta bazı şeyleri düzeltebiliriz .Hata yaparız,fark edip düzeliriz.Evlilikte ufak tefek sıkıntı olur elbet.Bebek büyüyene kadar sabır ve özveriyi iki katı göstermek gerekiyor.Uykusuzluk,hormonlar,değişen düzen falan.
Ama seni artık sevmediğini söyleyen bir adam için atacağın her adım gereksizdir .Ve bence düzelmeyecek tek şeyde budur.
Allah yardımcınız olsun

kac yillik evlisin? Evliligim oturana kadar ,bende tartismalarda bosanma lafi ediyordum.
( Sinir haliyle)

Zamanla atlattik alistik . Guzel bir mektup seklinde yazi yaz bugun dusunelerini. Her insan boyle tartismalarda ayrilsaydi, evli kalmazdi ulkede. Biraz sen kendini torphle biraz o. Biraz sen alttan al, biraz o.

Neyse sonuc ne olursa olsun kendine guven. Ve kendine her gun pozitif telkinler ver. Ben iyiyim ,guzelim ,yapabilirim vs.

2 yillik bende cok dedim ayrilalim diye sinir haliyle ama onlar birikmis birikmis dağ olmus içinde ben buyum degismem dedi

( Sinir haliyle)

Mektubun işe yarayacagini sanmam o kadar bos ki bana o kadar hissiz bir mektupla hallolacak is degil galiba

Hayatta bazı şeyleri düzeltebiliriz .Hata yaparız,fark edip düzeliriz.Evlilikte ufak tefek sıkıntı olur elbet.Bebek büyüyene kadar sabır ve özveriyi iki katı göstermek gerekiyor.Uykusuzluk,hormonlar,değişen düzen falan.
Ama seni artık sevmediğini söyleyen bir adam için atacağın her adım gereksizdir .Ve bence düzelmeyecek tek şeyde budur.
Allah yardımcınız olsun
Bende bu sekilde düşünuyorum ben agzimla.kus tutsam yaranamam bu yuzden hic birsey yapasim gelmiyor dedigim gibide bisey yapmiyor diye yine beni hatali bulur

Günaydın.
Adam gerçekten soğumuş olabilir.
Haklı demiyorum da oluyor işte maalesef hayatın genel akışında bu durumlar.
İnşallah en kolay bir şekilde yolunuzu çizer,fazla yıpranmadan hayatınızı kurarsınız.

İş güç sahibi olmadan kendini evlenmeye vakfeden genç kızlarımıza ibret olsun bu! Meslek sahibi olmadan, çalışmadan evlenirseniz böyle “bebeğimle ortada kaldım” diye dövünürsünüz!

Niye başkalarının vicdanına bırakırsınız ki kendi geleceğinizi bilmem.
Şu an olan olan olmuş artık tabii, yapılacak şey, boşanma durumunda kendiniz ve çocuğunuz için iyi bir nafaka almak, evlilik içinde alınmış malları bölmek, evlenirken takılan altınları talep etmek vb. Daha sonra da eğer anneniz çocuğunuza bakabilirse girin bir yerde asgari ücretli de olsa çalışın, ayrı bir evde hayatınızı kurun.

İş güç sahibi olmadan kendini evlenmeye vakfeden genç kızlarımıza ibret olsun bu! Meslek sahibi olmadan, çalışmadan evlenirseniz böyle “bebeğimle ortada kaldım” diye dövünürsünüz!

Niye başkalarının vicdanına bırakırsınız ki kendi geleceğinizi bilmem.
Şu an olan olan olmuş artık tabii, yapılacak şey, boşanma durumunda kendiniz ve çocuğunuz için iyi bir nafaka almak, evlilik içinde alınmış malları bölmek, evlenirken takılan altınları talep etmek vb. Daha sonra da eğer anneniz çocuğunuza bakabilirse girin bir yerde asgari ücretli de olsa çalışın, ayrı bir evde hayatınızı kurun.
Dediklerinizin noktasindan virgulune kadar katiliyorum cahillik deyin bilincsizlik deyin ne derseniz deyin işte ama bunlar olanlara bir fayda saglamiyor ben kendim ve bebeğime üzülüyorum.. aslinda birsey istemiyodum ama istiyecegim is adli konuya gelince ve dediğinizi yapicam kafam da bu var baska carem yok çünkü

Dediklerinizin noktasindan virgulune kadar katiliyorum cahillik deyin bilincsizlik deyin ne derseniz deyin işte ama bunlar olanlara bir fayda saglamiyor ben kendim ve bebeğime üzülüyorum.. aslinda birsey istemiyodum ama istiyecegim is adli konuya gelince ve dediğinizi yapicam kafam da bu var baska carem yok çünkü
Çocuğunun geleceği için yapmalısın bunu mutlaka.

Yazıl değil mi şimdi o çocuğa neden oturmamış bir evliliğe çocuk yapıyorsunuz. Üreme hırsı bu kadar mı kör etti gözünüzü. Şimdi değil sabaha kadar, önümüzde ki yıla kadae ağlasanız da o çocuğa bir faydası yok.

Back
X