• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek olur musunuz

Esim beni seviyordu ama di li geçmiş zaman iste gecmis hic bir zaman degistiremem biraz fazla nazlandim ama benim istedigim dille bana hiç yaklasmadi bebegim cok küçük ve bir isim ve meslegim yok

Belki eskisi gibi olmaz ama telafi etmen mümkün olabilir?? Senin yapabileceğin en güzel şey bir meslek edinmek olmalı o zaman. Eğer gidecek yerin yoksa kendi ayaklarının üzerinde durman lazım...

Ailem var annem destekci ama babam ilerde burnumdan getirir mi bilmiyorum sinir aninda agzindan bir cok laf cikar ki ben zaten hassasim her konuda
Neden bu kadar hassassınız? Bir psikoloğa gidip çaresine baksanız olmaz mı?
Bence eşiniz sizin bu durumunuzdan da bıkmış.
Eşiniz sizi tabi ki seviyordur ama adam artık yorulmuş biraz kendiniz olun,kendinize çevrenizle güzel bir ortam düzenleyin adamı biraz kendi haline bırakın.
Çok dırdır, çok naz herkesi bıktırır.

Ben barisacaginiza inanıyorum. Ama artık sizde çekilmez nazınızi,dirdirinizi bırakın biraz faydalı işler yapın.

Nerden baslayacagimi inanin bilmiyorum

153 den psikolojik danismanlik veriliyor diye biliyorum. İstanbul da var bildigim.

Ne yapcagimi bilmiyorum diye dusunmek yerine hemen adim atin. İsmegin kurslari baslamak uzere yarin ilk is bir kursa basvurun. İskura git konus bilgi al. Devlet destekli kresler var sanirim ogren. Kaymakamliga git bilgi al.
Ailen destek olmuyor mu?

herseye alinirim kuserim kafama bir kelimesini bile cok takarim cok dirdirciyim her seferinde o geldi barismak icin

adamı bıktırmışsınız bence. ben onun yerinde olsam ben de telefona gömülürüm. hatanızı anlayın ve telafi edin.

Adam sizi sevmese her seferinde barışmaya gelmezdi. Telefonda birşeyler izleme olayını pek çok erkek yapıyor ne yazık ki.. bence eşiniz bunalmış çocukta çok bunaltıyor. Bir aile terapistine gitmeyi deneyin. Biraz uzaklaşın birbirinizden ailenizin yanına tatile gidin. İnsanlar çok bunaldığı zaman sevmediklerini düşünüyor, biraz zaman verdikten sonra hala sevmiyorum derse boşanın. Sevgisiz evlilik olmaz

Back
X