destek verin bana

molly78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
41
1
48
İzmir
Kızlar merhaba bn 13 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim bi şirkette çalışıyo ve o şirkette bi çok bayan var güzel giyimli bakımlı zengin ve bu bayanlar bnm yanımda bile eşime asılıyo her ne kadar umursamamaya çalışsamda yapamıyorum sinirlerim yıprandı ama eşim beni seviyor buna eminim yine de bu korku benim içimi kemiriyor. Ruh sağlığım bozuldu ne olur sz bana yardım edin

O bayanlar senn yanında rahatça eşine nasıl asılabiliyrmuş çekinsinler senden sert bak hatta yalnız kalınca noluyr bn böle samimiyet sevmem de ağızlarının payını ver hadlerini bilsnler. Rahat olma zatn güven kendine ...

Kadinlara agizlarinin paylarini ver. Baska erkeklere yilis yilis yapışan kadinlardan nefret ederim. Başka kadinlara yilis yilis yapisan erkeklerden de nefret ediyorum.
Ben agizlarinin payini verirdim.
Siz de verin. Herkes haddini bilsin...

Ağırlığını koy sende onların yanında

benim yanımda bi kadın kocama asılacak haa.bende durcam öylece.yok artık daha neler

Esine asılan o kadınların yanında rahat gözükmek yerine tepkini belli et. Hasta olursun valla benden söylemesi ayrıca eşin seni her ne kadar çok sevsede bu kadar iyi niyetli düşünme.

benim yanıımda benim eşime asılacak bir kadın bende sesiz durucam mümkün mü bu.eşiniz tavrı nasıl ona karşı asıl önemmli olan bu

Bn şirkete gittiğim zaman gelip bnm yanıma o bayanlardan biri kız bu kocan salak başka kadınlara bakmıyo dedi bnde bakması için bi sebep yok bn kocamı her konuda mutlu ediyorum dedm o da sen çok şanslısın çünkü boyle kocayı bulmuşun dedi hepsi geberiyor bnm kocam için bn eşime söyleyemiyorum bişey ama kendi içimde yaşıyorum bu kıskançlıgı ölücem nefes alamıyorum

benim yanıımda benim eşime asılacak bir kadın bende sesiz durucam mümkün mü bu.eşiniz tavrı nasıl ona karşı asıl önemmli olan bu
Eşimin tavrı hepsine karşı aynı onlar bnm dünya ahret bacım diyor ama bu kişiler paralı şımarık kadın 37 yaşında hiç evlenmemiş bi iki derken tek korkum eşimin de karşı koyamaması en zayıf anında yenik düşmesi. Bn çok gururlu bi kişiyim allah korusun böyle birşey başıma gelse 2 degil 12 çocuk olsa biter

Hangi cesaretle esinize asiliyorlar esinizden mi cesaret aliyorlar acaba
Bence esiniz tepkisinu koysun bu ne ya
Ah be gülüm kurdun aklına kuzu sokmamak için susuyorum eşim çok cana yakın saf kalpli birisi onun bu şekilde olması tek neden ama eşimin bana nasıl aşık olduğunu hepsi biliyo onları rahatsız eden de bu

Meydan okur gibi olucak bu defa da daha çok uğraşıcak özellik le bi kişi var bunu rahatlıkla yapar

İnsanın ömrünü çürütür her gün naptı baktı mı etti mi kocamla nasıllar demektense
Ki bazı kadınlar elde etmek için yapmayacağı şey yoktur o korkuturdu beni
Ben eşime anlatırdım lütfen başka iş bul derdim.
Evliliğim tehlikeye gireceğine yeni iş aramak bence daha mantıklı, huzurlu olmalı insan.

Kadini sen durduk yere kuruyor olabilirmisin ?? Yani is guc sahibi guzelse kala kala senin kocana kalmamistir belki sen kadini sindiremiyorsundur hani olurya durduk yere gicik olursun birine nedensiz oyledir belki

Ah be gülüm kurdun aklına kuzu sokmamak için susuyorum eşim çok cana yakın saf kalpli birisi onun bu şekilde olması tek neden ama eşimin bana nasıl aşık olduğunu hepsi biliyo onları rahatsız eden de bu
Bazı kadınlar bildiğin manyak oluyor. Her erkeğin kendini beğenmesini istiyor, kimse ona karşı koyamaz diye düşünüyor. Hele bir de evliyse, karısıyla yarışa giriyor. Ben olsam yaptıklarının farkında olduğumu belli ederdim, evli adamlarla bilerek birlikte olan kadınlardan yüklü miktarda tazminat talebinde bulunulabildiğini çıtlatırdım. donunuza kadar alırım gerekirse demenin başka bir yolu bu

Kadini sen durduk yere kuruyor olabilirmisin ?? Yani is guc sahibi guzelse kala kala senin kocana kalmamistir belki sen kadini sindiremiyorsundur hani olurya durduk yere gicik olursun birine nedensiz oyledir belki
Ahhhh keşke dediğin gibi olsa gülüm bn kuruntu yapıyor olsam ama malesef degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…