Eşimin tavrı hepsine karşı aynı onlar bnm dünya ahret bacım diyor ama bu kişiler paralı şımarık kadın 37 yaşında hiç evlenmemiş bi iki derken tek korkum eşimin de karşı koyamaması en zayıf anında yenik düşmesi. Bn çok gururlu bi kişiyim allah korusun böyle birşey başıma gelse 2 degil 12 çocuk olsa biterbenim yanıımda benim eşime asılacak bir kadın bende sesiz durucam mümkün mü bu.eşiniz tavrı nasıl ona karşı asıl önemmli olan bu
Ah be gülüm kurdun aklına kuzu sokmamak için susuyorum eşim çok cana yakın saf kalpli birisi onun bu şekilde olması tek neden ama eşimin bana nasıl aşık olduğunu hepsi biliyo onları rahatsız eden de buHangi cesaretle esinize asiliyorlar esinizden mi cesaret aliyorlar acaba
Bence esiniz tepkisinu koysun bu ne ya
Meydan okur gibi olucak bu defa da daha çok uğraşıcak özellik le bi kişi var bunu rahatlıkla yaparO bayanlar senn yanında rahatça eşine nasıl asılabiliyrmuş çekinsinler senden sert bak hatta yalnız kalınca noluyr bn böle samimiyet sevmem de ağızlarının payını ver hadlerini bilsnler. Rahat olma zatn güven kendine ...
Bazı kadınlar bildiğin manyak oluyor. Her erkeğin kendini beğenmesini istiyor, kimse ona karşı koyamaz diye düşünüyor. Hele bir de evliyse, karısıyla yarışa giriyor. Ben olsam yaptıklarının farkında olduğumu belli ederdim, evli adamlarla bilerek birlikte olan kadınlardan yüklü miktarda tazminat talebinde bulunulabildiğini çıtlatırdım. donunuza kadar alırım gerekirse demenin başka bir yolu buAh be gülüm kurdun aklına kuzu sokmamak için susuyorum eşim çok cana yakın saf kalpli birisi onun bu şekilde olması tek neden ama eşimin bana nasıl aşık olduğunu hepsi biliyo onları rahatsız eden de bu
Ahhhh keşke dediğin gibi olsa gülüm bn kuruntu yapıyor olsam ama malesef degilKadini sen durduk yere kuruyor olabilirmisin ?? Yani is guc sahibi guzelse kala kala senin kocana kalmamistir belki sen kadini sindiremiyorsundur hani olurya durduk yere gicik olursun birine nedensiz oyledir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?