Aynen öyle benimle bildiğin yarışta evet bn bakımlı giyinmeyi seven birisiyim ama kilom var eşim asla sorun yapmıyor ama zayıf olmamıda ister eşime kafayı takma nedeni ise eşimin çok sadık birisi olmasıBazı kadınlar bildiğin manyak oluyor. Her erkeğin kendini beğenmesini istiyor, kimse ona karşı koyamaz diye düşünüyor. Hele bir de evliyse, karısıyla yarışa giriyor. Ben olsam yaptıklarının farkında olduğumu belli ederdim, evli adamlarla bilerek birlikte olan kadınlardan yüklü miktarda tazminat talebinde bulunulabildiğini çıtlatırdım. donunuza kadar alırım gerekirse demenin başka bir yolu bu
Bütün kadınlar sizin eşinize asılıyor yani. Ne adammış. Çok yakışıklı olmalı.[/QU2 kişi ama bunlardan birisi baya saplantılı yakışıklıık konusunda evet yakışıklı uzun boylu kumral yesil gözlü düzgün fizikli giyimine temizligine özen gösteren birisi
BirçokBir çok deyip iki kişiye düştüler de, ne diyorlar mesela?
Asılıyorlar demenize sebep olan şeyler ne? Uzun süredir beraber çalışılıyorsa kendi aralarında da samimiyet oluşacak sonuçta.
Bir çok bayan çelışıyor dedm bütün bayanlar asılıyor demedim ewli olanıda var namusuna düşkün olanı da ama ewli olup ta rahat davranan da ne demelerine gelin ce her fırsatta bi çok şey diyorlarBir çok deyip iki kişiye düştüler de, ne diyorlar mesela?
Asılıyorlar demenize sebep olan şeyler ne? Uzun süredir beraber çalışılıyorsa kendi aralarında da samimiyet oluşacak sonuçta.
eşim bi şirkette çalışıyo ve o şirkette bi çok bayan var güzel giyimli bakımlı zengin ve bu bayanlar bnm yanımda bile eşime asılıyo
2 kişi ama bunlardan birisi baya saplantılı yakışıklıık konusunda evet yakışıklı uzun boylu kumral yesil gözlü düzgün fizikli giyimine temizligine özen gösteren birisi
Bir çok bayan çelışıyor dedm bütün bayanlar asılıyor demedim ewli olanıda var namusuna düşkün olanı da ama ewli olup ta rahat davranan da ne demelerine gelin ce her fırsatta bi çok şey diyorlar
Evli evsiz farketmiyor artik zaten maalesef!Birçok
Bir çok bayan çelışıyor dedm bütün bayanlar asılıyor demedim ewli olanıda var namusuna düşkün olanı da ama ewli olup ta rahat davranan da ne demelerine gelin ce her fırsatta bi çok şey diyorlar
İşte ne güzel demiş seni rahatlatmış bayan da bana diyor ki sen kurban ol böyle adama ne buluyor bu kadar sende söyle bana da taktik ver bnde bitane kocan gibi bulsam hemen evlenirim kaçırmam eşime evinin yerini söylemiş iş yeri tatil yarışması varmış bana da ordan bi arkadaş dedi kazanmak için uğrasıyomuş tatil hakkını eşime vercekmiş. Gülüm kadınlar his eder bnde his edebiliyorum bi bayan daha var onu da yeni ögrendim o da aynıymışTamam, her yorumu ispatlı yazayım ama sorun kadın sayısı değil zaten,
takıntılı bir çok şeyler söylemesi nedir mesela konuda, benim eşimin müdürü de bir keresinde "çok iyi koca olur senden" gibi bir laf etmiş, kadını o zamana kadar görmediğim için derdi ne bunun, ona ne kidiye düşünmüştüm. Bir araya geldiğimiz bir yemekte, bana kocanın iyiliği kadındandır, eşinin böyle disiplinli olma sebebini seni görünce şimdi daha iyi anladım dedi. Kıskanılacak, dert edilecek bir durum yokmuş yani ortada.
Kızlar merhaba bn 13 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim bi şirkette çalışıyo ve o şirkette bi çok bayan var güzel giyimli bakımlı zengin ve bu bayanlar bnm yanımda bile eşime asılıyo her ne kadar umursamamaya çalışsamda yapamıyorum sinirlerim yıprandı ama eşim beni seviyor buna eminim yine de bu korku benim içimi kemiriyor. Ruh sağlığım bozuldu ne olur sz bana yardım edin
İşte ne güzel demiş seni rahatlatmış bayan da bana diyor ki sen kurban ol böyle adama ne buluyor bu kadar sende söyle bana da taktik ver bnde bitane kocan gibi bulsam hemen evlenirim kaçırmam eşime evinin yerini söylemiş iş yeri tatil yarışması varmış bana da ordan bi arkadaş dedi kazanmak için uğrasıyomuş tatil hakkını eşime vercekmiş. Gülüm kadınlar his eder bnde his edebiliyorum bi bayan daha var onu da yeni ögrendim o da aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?