destek verin bana

Aynen öyle benimle bildiğin yarışta evet bn bakımlı giyinmeyi seven birisiyim ama kilom var eşim asla sorun yapmıyor ama zayıf olmamıda ister eşime kafayı takma nedeni ise eşimin çok sadık birisi olması

Bir çok deyip iki kişiye düştüler de, ne diyorlar mesela?
Asılıyorlar demenize sebep olan şeyler ne? Uzun süredir beraber çalışılıyorsa kendi aralarında da samimiyet oluşacak sonuçta.

Asılıyorlar demenize sebep olan şeyler ne? Uzun süredir beraber çalışılıyorsa kendi aralarında da samimiyet oluşacak sonuçta.
Birçok
Bir çok bayan çelışıyor dedm bütün bayanlar asılıyor demedim ewli olanıda var namusuna düşkün olanı da ama ewli olup ta rahat davranan da ne demelerine gelin ce her fırsatta bi çok şey diyorlar

eşim bi şirkette çalışıyo ve o şirkette bi çok bayan var güzel giyimli bakımlı zengin ve bu bayanlar bnm yanımda bile eşime asılıyo

2 kişi ama bunlardan birisi baya saplantılı yakışıklıık konusunda evet yakışıklı uzun boylu kumral yesil gözlü düzgün fizikli giyimine temizligine özen gösteren birisi

Bir çok bayan çelışıyor dedm bütün bayanlar asılıyor demedim ewli olanıda var namusuna düşkün olanı da ama ewli olup ta rahat davranan da ne demelerine gelin ce her fırsatta bi çok şey diyorlar

Tamam, her yorumu ispatlı yazayım ama sorun kadın sayısı değil zaten,

takıntılı bir çok şeyler söylemesi nedir mesela konuda, benim eşimin müdürü de bir keresinde "çok iyi koca olur senden" gibi bir laf etmiş, kadını o zamana kadar görmediğim için derdi ne bunun, ona ne ki diye düşünmüştüm. Bir araya geldiğimiz bir yemekte, bana kocanın iyiliği kadındandır, eşinin böyle disiplinli olma sebebini seni görünce şimdi daha iyi anladım dedi. Kıskanılacak, dert edilecek bir durum yokmuş yani ortada.

Evli evsiz farketmiyor artik zaten maalesef!
Bazı adiler sırf skor yapmak ya da ego şişirmek için bile alcalabiliyorlar.
Gözleri 4 acmak lazım.
Hasta ruhlu bu kadınlar!

Sorun bayanlardami , Yoksa esindemi ..

Sen esim cok sadik beni seviyor diyorsun, cok guzel iste esini biliyosun ozaman kafaya takacak birsey yok senin acindan...

Ama eger tam tersi esin bu bayanlara yuz veriyorsa , araya belirli bir mesafe koyamiyorsa bence once esini sorgula bu konuda...

Sana ornek vereyim, benim esimde beni cok sever dunyada boyle bir ilgili erkek daha yoktur , cok cok asiktir ..
Ama gel gelelim , eger is yerindeki bayanlar felan esime asilirsa bunda once esimi suclarim.
Cunku esimin tavrini ,konusmasini herseyini biliyorum.
Bunu yaparken tabiki aradaki mesafeyi koruyor , ama karsidaki bayanin nasil anliyacagini bilemeyiz...

Senin yanında eşine asılıyorlar ve sen rahat tavırlar sergiliyorsun öylemi? Eşini açık büfe olarak sunuyorsun aman dikkat et!

İşte ne güzel demiş seni rahatlatmış bayan da bana diyor ki sen kurban ol böyle adama ne buluyor bu kadar sende söyle bana da taktik ver bnde bitane kocan gibi bulsam hemen evlenirim kaçırmam eşime evinin yerini söylemiş iş yeri tatil yarışması varmış bana da ordan bi arkadaş dedi kazanmak için uğrasıyomuş tatil hakkını eşime vercekmiş. Gülüm kadınlar his eder bnde his edebiliyorum bi bayan daha var onu da yeni ögrendim o da aynıymış

böyle salak salak konuşan kadınlarla eşiniz sizi neden muhatap ediyor ?

bence siz önce kendinize yardım edin ve bozuldu dediğiniz ruh sağlığınızı bir an önce tedavi edin..
onun dışında kendinize güvenin ve ihmal etmeyin..
eşinize de bu meseleyi belli edip aklına karpuz kabuğu getirmeyin..

Benim kafam çok karışık sızden istediğim nsl davrancam şaşırdım bayanların niyetini tek yanlış anlayan bn değilim eşimin çevresindekiler de bu kanıda zaten bu kadar yoğun düşünmeme sebep te bu oldu etraftan bişeyler duymam eşim bu şirkette 15 yıldır çalışıyo herkez onu dürüstlügü sıcak kanlı yardım sever oldugu icin sever mudurler de dahil bu şim di durduk yere oluşmadı

hah bu kadın densizin önde gideniymiş işte, kocanız gibi erkek arayacağına, sizin gibi kadın olsun o zaman. Eşiniz gereken cevabı veriyorsa sorun olmaz aslında ama içten içe kendinizi yerseniz daha kötü. Tatil hakkını eşime verse mesela gitmeyiz doğal olarak, uzatırsa mevzuyu bir sebep bulup gidip kendim veririm geri, nereye gideceğimizi sana mı soracağız cınım? derim, eşim yüzyüze bakacağından üstüme alırım çirkeflik yükünü. Evde beni neden muhatap ettin ya bu denyoyla diye azıcık carlarım öncesinde :)

Dünyada milyonlarca kadın var
Herkes herkese asılır, maalesef ki insanları düzeltme şansımız yok
Sen eşinden mesulsün, anladığım kadarı ile sadakatinden de memnunsun
Boşa dert ediyorsun

Çok tşk ederim desteğiniz için eşimden yana asla bir defa bile şüphe etmedim ama tek korkum daha ne kadar dayanır bir erkek biz kadınlar bile yeri geliyo asılana küfür bile etsek arkamızı döndügümüzde aklımıza geldiginde hoşumuza gidebiliyo beyenilmek erkek olan ne kadar dayansın

İnşallah öyledir gizemcim bn kuruntu yapıyorumdur eşimin çevresindekiler kuruntu yapmıştır görümcem kuruntu yapmıştır görumcemin kocasıda aynı ortamda oda kuruntu yapmıştır inanın konu kıskançlıkla alakalı degil hım kıskanmadım desem yalan karnıma ağrılar giriyor aklıma geldikçe ama malesef kendini belli ediyorlar her konuda bi çok kişiden de uyarı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…