İşi kaç ayda bir yaptığının bi önemi yok ki, malzemelerini depolamak belli ki hayli zor. Altı koli diyorsun, çocuk dolabı bile incik boncuk dolu diyorsun. Bunlar bu iş için ayrı bi oda istemeye yeterli sebepler.Herseye bahane buluyor gibi gozukecegim ama ayda bir yapiyorum nerdeyse o isi evim de ne vitrin ne gereksiz esya var oyle olsa hemen ayiklayip kurtulcamcocugumun odasinda ki dolap bile benim malzemelerle dolu
Tamam, sıkıntı yok. Bu konuyu eğer bu kadar çok kafana takıyorsan, ağlamaklı yazıyorum diyorsun resmen, yani seni ciddi yıpratıyor bu mesele, bu kadar takıyorsan o zaman "kiracılık da zor iş" demeyeceksin. Ben de kirada yaşıyorum öylçok büyük bi sıkıntı yaşamadım hiç. Her türlü şu anki "ağlamaklı" halin kadar sıkıntı çekmezsin kirada en azından.Arkadasim ne demek istedigimi anlamissin onu da dusunduk bize kalan 40/50 bin tl oluyor ev almamiz icin 150/200 bin tl miz olmasi gerekiyor en basitiyle 100 bin tl kredi ceksek odemesi 2/2500 tl yapiyor o da bizi cok zorluyor buyuk sehirde ev almak o kadar zor kiinanin yazarken bile agliyorum cok bunaldim bu konudan cikar yol bulamiyorum
O tarz durumların önüne geçebilirsiniz canım benim.bogurtlenkusu arkadasim burayi kiraya verirsek kendi kredisini oduyor ve sadece bize bizi sarsmayacak sekilde min odemesi kaliyor biz de butcemize gore kira bulruz onu cok problen yapmiyoruz ama olaki kiraci ciktiginda ev bir kac ay bos kalirsa ve tamamen odemeler bize kalirsa iste o zaman yapamayizcocuk olunca her yonden bakmaya calisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?