Utanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Bunun içinde öncesinde yapılması gereken şeyler varmış ama bilmiyordum. Arkadaşım analdan iki üç kere denedi en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim o an zaten ben zevk almıyordum ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve istemediğimi bilmesine rağmen yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Bunun olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim temizliğime önem veririm bu konularda ama hiçbir bilgim yoktu zaten hazırlıklı değildim bilsemde yapmazdım. ve çok zorladı korktuğum şey başıma geldi o an. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ama devam da edemem ne yapmalıyım birde tövbe etsem kabul olur mu ben günah olduğunu haram olduğunu biliyorum dile de getirdim ama kabul etmedi engel olamadım