detayli ultrasun

Ask kadini

B
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
69
16
3
29
kizlar 21 haftalık hamileyim doktur 19 haftalıkken detaylıultrasun istedi araya bayram tatili girdi randevu alamiyrm dolu diyorlar eğer randevu alacak olsam üç hafta sonraya atarlar bildiğim kadarıyla 19 22 haftalar arası yapılıyormuş sizce ne yapmaliyim

kizlar 21 haftalık hamileyim doktur 19 haftalıkken detaylıultrasun istedi araya bayram tatili girdi randevu alamiyrm dolu diyorlar eğer randevu alacak olsam üç hafta sonraya atarlar bildiğim kadarıyla 19 22 haftalar arası yapılıyormuş sizce ne yapmaliyim
Özel de yaptırın..

özelde yaptrmk istedik ama o da maddi sorunlar war
Bu durumda yapacak fazla birşey yok o halde..
ya yaptırmayacaksınız.. ya da özel de yaptıracaksınız. Doktorunuz ile görüşün; yaptırmasam sorun olur mu diye bebeğin organlarına ayrıntılı bakıyorlar bildiğim kadarı ile yani ben olsam girerim önemli bir konu sonuçta.
Konu hakkında bilgili arkadaşlar daha net cevap verecektir.

ama benim fikrim biraz sıkıştırın kendinizi ve özelde yaptırın; yani ben olsam öyle yapardım..sağlıkla kucağınıza alın inşallah

23. haftada yaptırabilirsiniz. Bu arada detaylı ultrasonda hiç baktırmayanlar da var en iyisi dr'la görüşmek

Kadin dogum hastanesine gidip aradan kendinizi aldirmaya calisin bosluk olacaktir muhakak. Detayli ultrasyon coook onemli. Yegenimde yarik damak dudak hastaligi vardi ve o detayli ultrasyonda tespit edildi. Sonrasi da ona gore devam edildi tedavisine. Allah korusun tabiki ama bi sekilde erken mudahale gereken durum varsa bu ultrasyon şart.

Kadin dogum hastanesine gidip aradan kendinizi aldirmaya calisin bosluk olacaktir muhakak. Detayli ultrasyon coook onemli. Yegenimde yarik damak dudak hastaligi vardi ve o detayli ultrasyonda tespit edildi. Sonrasi da ona gore devam edildi tedavisine. Allah korusun tabiki ama bi sekilde erken mudahale gereken durum varsa bu ultrasyon şart.
aynen öyle

24. Haftaya kadar bakıyorlar ben 23 buçuk haftalıkken gitmiştim.

19 ve 22 hafta arasında yapılıyor bende bu gun yaptırdım 19+3 günlüguz bizden önce biri yapıldı 22 haftayı geçmişin kemikleri çok geliştiği için istediğimiz verimi alamıyoruz dedi

24 haftaya kadar yaptırabilirsin
ben son adete göre 23+4 , ultrasona göre 22+4'de yaptırmıştım . Her özel aynı ücreti almaz araştırman lazım ben İstanbul'dayım burda bir hastane bulmuştum 2 sene önce 150 liraya yaptırmıştım
Bütçeyi zorlayacak bi para değil

Back
X